מחפש תוכניות שותפים
-
שלום וברכה,
אני מחפש תכניות שותפים כדי להציג אותם באתר שלי.
אבל כאלו שמותאמות לציבור החרדי, גם אם אין לו "נטפרי".
למשל, אני לא יכול להציג מוצרים של KSP למשל, מכיון שיש להם מוצרים שהסינון של נטפרי מוחק את התמונה. מה שאומר, שמי שיש לו אינטרנט פרוץ, אני מכשיל אותו חלילה במראות אסורות.
כמו כן, האתר הוא אתר תורני, מחפש דברים שמתאימים להצגה באתר כזה.
דברים שמתאימים לכלל הציבור, ולאו דווקא לעוסקים בתחום מסויים (כמו אחסון אתרים, מערכות דיוור וכדו').
אשמח לעיצות. -
אני בעצם מפנה לאתר שלהם.
אני פותח מוצר חדש באתר שלי, מעתיק את התמונה של המוצר מהאתר שלהם, כותב פירוט על המוצר, ולמטה כפתור "רכוש עכשיו", וזה מעביר לעמוד המוצר באתר שלהם.
כמובן שאני יעביר למוצרים שאין אתם בעיה, אבל באתר עצמו יש לפעמים תמונות שנטפרי חוסם, ואני לא רוצה שכאלו שאין להם נטפרי יכשלו. -
@מורשת-מרן אמר במחפש תוכניות שותפים:
מעתיק את התמונה של המוצר מהאתר שלהם
תשמור את התמונה אצלך (מה שאתה רואה בנטפרי), תעלה את התמונה הזו לאתר שלך, ותקשר לזו ולא למה שבאתר שלהם.
ואז אין לך בעייה בכללעריכה: לגבי המעבר לאתר שלהם זו אכן בעייה
ואין הרבה מה לעשות עם זה...... -
@מורשת-מרן אמר במחפש תוכניות שותפים:
למשל, אני לא יכול להציג מוצרים של KSP למשל, מכיון שיש להם מוצרים שהסינון של נטפרי מוחק את התמונה. מה שאומר, שמי שיש לו אינטרנט פרוץ, אני מכשיל אותו חלילה במראות אסורות.
אני הבנתי ממה שכתבת שהתמונות מוצגות באתר שלך....
כעת אני מבין שהתמונות באתר שלך תקינות, הבעייה רק בתמונות באתר שהוא יופנה לשם
זו אכן בעייה
(אגב כך א"כ זו גם בעייה לשים כאן בפורום קישורים לכל אתר אחר - איביי ואליאקפרס לדוגמא)אתה יכול שאם המשתמש לא בנטפרי (יש דרך לדעת את זה) לא יוצגו לו פרסומות בכלל.
-
@MusiCode אמר במחפש תוכניות שותפים:
אין חנויות בלי תמונות בעייתיות?
נסה גלאט-שופ (זיפי של JDN לחרדים)חיפשתי, לא מצאתי.
ניסתי את גלאט שופ, אבל האתר שלהם עכשיו לא פעיל, הם כותבים שמשדרגים לאתר חדש יותר. נרשמתי לקבלת עדכון.
עכ"פ, יש גם את "כל פה", אבל לא ראיתי שם תכנית שותפים.
שלחתי להם מייל בשישי, נראה מה יגיבה.
אגב, זה סיפור גדול מבחינת תכנות, לבעלי אתרים, להתקין תכנית שותפים?
ז"א, יכול להיות שישתלם לפנות לבעלי אתרים למינהם, כמו @shukiha למשל, ולהציע להם לעשות תכנית שותפים, כדי לקדם מכירות... -
-
@shukiha אמר במחפש תוכניות שותפים:
ז"א, יכול להיות שישתלם לפנות לבעלי אתרים למינהם, כמו @shukiha למשל, ולהציע להם לעשות תכנית שותפים, כדי לקדם מכירות...
עקרונית זה בתוכנית ויש לנו מובנה במערכת אבל אין לי מערכת להתחשבן עם השותפים
אם יש למישהוא רעיון איך לעשות את זה אשמח לשמועלe-shop אין משהו?