הצעה לסינון תמונות בוואטסאפפ ע"י נטפרי
-
@A0533057932 אמר בהצעה לסינון תמונות בוואטסאפפ ע"י נטפרי:
@yosi44 אין בידי תמונות כאלה לבדוק ברוך ה' כך שאיני יכול לענות לך על כך
זה דבר פשוט מאד, תצלם את היד שלך שהוא צבע גוף וזה מרתיע את הרובוט (לכאו') ואז תוכל לדעת... כי הרי הם חוסמים לא רק תמונות שהתקבלו אלא גם לשלוח כמו שכתבו באתר שלהם
-
ובנוסף
יש בעיה לנטפרי להשתמש בכל דבר אשר נטספארק משתמשת בו וד"ל -
ובנוסף
יש בעיה לנטפרי להשתמש בכל דבר אשר נטספארק משתמשת בו וד"לאז לא מבית נטפרי אלא מפתח חיצוני יעשה אפלקציה שתנעל את התמונות מיד בהגיעם ויעלה אותם לאתר שלו והאפלקציה תציג את התמונות שבאתר כמו כל התמונות שבאתרים שמוצגים רק אחרי שהם חזרו מבדיקה.
כמובן שכל משתמש יהיה לו את הדף האישי שלו והתמונות יעלו לשם רק אחרי שבפעם הראשונה המשתמש הזין שם משתמש וסיסמא וכו'
ובאמת לא צריכים דוקא שיעלה אותם לאתר אלא שישלחו למייל שלו וזה מייל שמוגדר עם סינון תמונות (זה יחסוך כסף על החזקת שרת. כל אחד יחזיק אצלו את התמונות שלו) -
פוסט זה נמחק!
-
@yosi44 סליחה על השאלה
אולם האם השתמשת פעם בוואצפ?
כי מה שאתה מציע עוקר את כל השימוש בו ואפשר באמת להישאר במיילתוכל להגיד את זה גם על השימוש באינטרנט של נטפרי באופן כללי שאתה ניגש לאתר ואתה ממתין עד שהתמונות יבדקו והרבה פעמים התמונות הם עיקר האתר שאתה מנסה לראות...
אלא מה? מי שרוצה כשר צריך להמתין קצת, זה מה יש. -
@yosi44 יש הבדל עצום
כל מטרת השימוש בוואצפ בגדול זה הזמינות מהרגע להרגע
להתחיל לומר לאדם תחכה עד שיתפנו לבדוק לך תמונות זה כמו לומר לו לך תקבל מיילאני לא משתמש בזה אבל מתאר לעצמי שיש כאלו ויש כאלו. וגם יש כאלו יש להם קשר בעל כרחם עם אנשים מפוקפקים ואין לו ברירה אלא להשתמש בוואטסאפפ בצורה הזו או פשוט לראות מידי פעם דברים לא לעניין...
-
פוסט זה נמחק!
-
וואטסאפפ וועב אפשר לנטרל באפלקציה (כמו תמונות פרופיל וכד')
אפשר לנעול תיקיה ללא רוט כמו שנטספארק עשו שהתמונות ננעלות\נמחקות - עם MDM אפשר להגיע לשליטה די חזקה במכשיר [אמנם לא כמו רוט].
כל טענותיך שייכים לסוג משתמש מסוים, מי שעובד בצורה הזו שאתה מתאר ודאי שזה לא מתאים לו אבל יש בהחלט כאלו שרוצים סינון תמונות. קבלתי גם פניות לנטרל תמונות וסרטונים לחלוטין -
@yosi44 אני מסכים איתך שיש הרבה כאלה שהיו מעוניינים בוואצפ ללא קבצים מצורפים
וזה דבר שלכאורה ניתן לביצוע כבר כיום בתנאי שמדובר בשרת נפרד מהטקסט
ניתן לחסום את שרת הקבצים המצורפים
אבל השאלה היא מי החליט לך שנטספארק מוחקת מהתיקיה? היא לא נותנת אולי גישה לתמונה דרך הוואצפ אלא מעלה שאלה האם למחוק את התמונה או לא
ועד שלא תענה לה ניתן לגשת לתיקיית התמונות באופן ישיר
אבל השאלה הנחוצה פה היא כמה מתוך אלה שפנו אליך עובדים כיום עם וואצפ
וכמה מעוניים בכזה דבר כדי שיוכלו להתחיל להשתמש בוואצפ -
ניתן לחסום את שרת הקבצים המצורפים
אבל השאלה היא מי החליט לך שנטספארק מוחקת מהתיקיה? היא לא נותנת אולי גישה לתמונה דרך הוואצפ אלא מעלה שאלה האם למחוק את התמונה או לא
ועד שלא תענה לה ניתן לגשת לתיקיית התמונות באופן ישיר
אבל השאלה הנחוצה פה היא כמה מתוך אלה שפנו אליך עובדים כיום עם וואצפ
וכמה מעוניים בכזה דבר כדי שיוכלו להתחיל להשתמש בוואצפשומע, איך אפשר לברר
-
ניתן לחסום את שרת הקבצים המצורפיםאכן זה שרת אחר אך אני לא חושב שיש כאלו שירצו לחסום את עצמם מקבלת קבצי וורד למשל לכן יש צורך לחסום וידאו (ותמונות) ולא את שאר הקבצים
אולי אפשר להעלות בפרוג שאלה כזו האם מישהו מעוניין בסינון באופן הנ"ל -
@shukiha הן הדרן והן נתיב שולטים על המכשיר שליטה מלאה על ידי צריבת קושחה שלהם על המכשיר
ומה זה אומר?
ומי אמר לך שאין סרטונים? או קבוצות?
תשאל כל אחד שיש לו וואצאפ בהדרן או נתיב
יש לי גם מכשיר של נתיב וגם של הדרן שתיהך שולטים על מספר הקבוצות שאתה יכול להתחבר
ובנתיב הסרטונים בקבוצות נמחקים לגמרי ובהדרן זה קים אבל אי אפשר לפתוח