dolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?
- 
@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל לא מתקין 
 מופיעה לי החלון הזה
 'האם ברצונך לאפשר לאפליקציה זו לעשות שינויים במחשב שלך ?'
 לחצתי לו- כן, והוא לא עושה כלום !נסה להפעיל כמנהל. 
- 
@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל מוגדר כבר נסה להפעיל מצב מפתח בהגדרות > עדכון ואבטחה > למפתחים. 
- 
@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל מוגדר כבר נסה להפעיל מצב מפתח בהגדרות > עדכון ואבטחה > למפתחים. 
- 
@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל לא עזר ניסוי אחרון... כנס ללוח הבקרה > חשבונות משתמשים > חשבונות משתמשים > שנה הגדרות של בקרת חשבון משתמש שם תגדיר על "אל תודיע אף פעם". אח''כ צריך להפעיל את המחשב מחדש. תעדכן... 
  @בערל אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל לא עזר ניסוי אחרון... כנס ללוח הבקרה > חשבונות משתמשים > חשבונות משתמשים > שנה הגדרות של בקרת חשבון משתמש שם תגדיר על "אל תודיע אף פעם". אח''כ צריך להפעיל את המחשב מחדש. תעדכן... 
  מה זה קשור ? 
 זה רק ביטול התראות!
- 
@בערל אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל לא עזר ניסוי אחרון... כנס ללוח הבקרה > חשבונות משתמשים > חשבונות משתמשים > שנה הגדרות של בקרת חשבון משתמש שם תגדיר על "אל תודיע אף פעם". אח''כ צריך להפעיל את המחשב מחדש. תעדכן... 
  מה זה קשור ? 
 זה רק ביטול התראות!
- 
@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: מה זה קשור ? 
 זה רק ביטול התראות!סליחה. אתה לא חייב... 
- 
@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל שאלתי איך זה קשור, לא אמרתי שאני חייב ! תקרא את מה שכתוב בהודעה שקופצת לך !!!!!! 
 מקווה שברור !!!!!בסדר ???? @בערל אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל שאלתי איך זה קשור, לא אמרתי שאני חייב ! תקרא את מה שכתוב בהודעה שקופצת לך !!!!!! 
 מקווה שברור !!!!!בסדר ???? הכל טוב, כנראה שאני קצת אלרגי לסימני קריאה...  
- 
@בערל אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל שאלתי איך זה קשור, לא אמרתי שאני חייב ! תקרא את מה שכתוב בהודעה שקופצת לך !!!!!! 
 מקווה שברור !!!!!בסדר ???? הכל טוב, כנראה שאני קצת אלרגי לסימני קריאה...  
- 
@בערל א. לא הבנתי למה אתה צועק עלי  
 ב. אני עוד לא יודע לקרוא סינית ומה שכתוב בעברית לא כתוב כלום !
- 
@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל א. לא הבנתי למה אתה צועק עלי למה אתה חושב שאני צועק?  
- 
  מה זה קשור ? 
 זה רק ביטול התראות!@מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @מעמד אמר בdolby Audio מגיעה עם המחשב או הוינדוס ?: @בערל לא עזר ניסוי אחרון... כנס ללוח הבקרה > חשבונות משתמשים > חשבונות משתמשים > שנה הגדרות של בקרת חשבון משתמש שם תגדיר על "אל תודיע אף פעם". אח''כ צריך להפעיל את המחשב מחדש. תעדכן... 
  מה זה קשור ? 
 זה רק ביטול התראות!זכור לי שירון בהתקנה של אופיס דורש לעשות זאת. מסתבר שזה לא רק הודעות אלא גם חסימה אמיתית במקרים מסויימים 

![IMG_5864[2].JPG](/assets/uploads/files/1568238137739-img_5864-2-resized.jpg)