מכשיר מטבעות למזגנים
-
@יעקב-ישראל יש API לצייטק ?
מכר שלי פיתח מערכת למכונות כביסה מבוססת שרת - הכספר מעדכן שרת והמכונות מגיבות לפי הנתונים בשרת. (אולי מבוסס על כרטיס של ונדטרוניקס ז"ל) ואז אין עלות לפי ערוצים זה לא משנה כמה אתה שם. -
@קינג-קומפיוטר אז לכאו' יש להם API כי אם אין איך זה מתקשר.
אבל מאידך כדי לשלוט מהטלפון זה מחייב לחבר את הצייטק לרשת אינטרנט ולא מספיק רשת ביתית.(אם אתה לא רוצה עם צייטק (עלות של כמה אלפים) אתה יכול לבנות לבד מערך של כמה ממסרים (relay ) ולחבר אליהם את המזגנים שלך ולהשאיר מחבר של 10 פינים+ 1 לGND שאת זה אפשר לחבר לכספר הנ"ל בקלות.)
בהצלחה. -
@יצירה אני יודע שיש אופציות יותר זולות בהרבה אבל כשמחשבנים מה מקבלים תמורת המחיר מקבלים תמונה שונה
כל המערכת שלו היא בעברית עם ממשק נוח לתפעול ועם כל זמני היום בהלכה וזה אומר שאני יכול לבנות פעם בשנה תוכנית לחג מסוים לדוגמא פסח ושבתאריך יד' ניסן כל שנה המזגנים יידלקו/ייכבו בשעה מסוימת וכו'
יש אפשרות לשלוט על כל המערכת דרך הטלפון בצורה די פשוטה
אפשרות להדליק את המזגנים דרך נדרים פלוס
אתה מקבל שרת VPN מאובטח כדי להתחבר למערכת מרחוק
בקיצור אולי העלות של החלקים עצמם היא זולה אבל כל השירות הנלווה שווה את המחיר הגבוהאבל מאידך כדי לשלוט מהטלפון זה מחייב לחבר את הצייטק לרשת אינטרנט ולא מספיק רשת ביתית.
לא הבנתי מה אתה מתכוון פשוט שכך חיברתי את זה בבית כנסת לראוטר וזה עולם אחר לפני שהתקנתי את זה אבא שלי היה צריך לכוון כל ערב חג 9 שעונים שבועיים ואחרי החג לשנות אותם בחזרה עכשיו בלחיצת כפתור הכל מסתדר
-
@קינג-קומפיוטר הצדק איתך, אישית משתמש בצייטק וזה שווה כל שקל ויותר מזה. התגובה היא בעצם ל @יעקב-ישראל שמחפש כספר ולא בית חכם (אם כי כאמור זה שווה את זה בחלט)
-
@קינג-קומפיוטר אמר במכשיר מטבעות למזגנים:
@יצירה אני יודע שיש אופציות יותר זולות בהרבה אבל כשמחשבנים מה מקבלים תמורת המחיר מקבלים תמונה שונה
כל המערכת שלו היא בעברית עם ממשק נוח לתפעול ועם כל זמני היום בהלכה וזה אומר שאני יכול לבנות פעם בשנה תוכנית לחג מסוים לדוגמא פסח ושבתאריך יד' ניסן כל שנה המזגנים יידלקו/ייכבו בשעה מסוימת וכו'
יש אפשרות לשלוט על כל המערכת דרך הטלפון בצורה די פשוטה
אפשרות להדליק את המזגנים דרך נדרים פלוס
אתה מקבל שרת VPN מאובטח כדי להתחבר למערכת מרחוק
בקיצור אולי העלות של החלקים עצמם היא זולה אבל כל השירות הנלווה שווה את המחיר הגבוהאבל מאידך כדי לשלוט מהטלפון זה מחייב לחבר את הצייטק לרשת אינטרנט ולא מספיק רשת ביתית.
לא הבנתי מה אתה מתכוון פשוט שכך חיברתי את זה בבית כנסת לראוטר וזה עולם אחר לפני שהתקנתי את זה אבא שלי היה צריך לכוון כל ערב חג 9 שעונים שבועיים ואחרי החג לשנות אותם בחזרה עכשיו בלחיצת כפתור הכל מסתדר
איך זה בדיוק עובד בלחיצת כפתור שולט על 9 שעונים?
-
@עניו-כמשה הרעיון כן?
זה בעצם מחשב קטן עם קונטקטורים שנותן פקודות ע"פ מה שמגדירים לו
ואפשר לעשות איתו תוכנית לשנה קדימה ואז אתה יכול לשכוח מהשעונים אתה עושה תוכנית לערב פסח האורות יידלקו בשעה X ובמהלך חול המועד בשעה Y יכבו בשעה Z והתוכנית תיכנס לפעולה 120 דקות לפני השקיעה ביד ניסן
כנ"ל אפשר לעשות לכל חג/זמן וגם אם יש לך אירוע חריג אתה לא צריך להתחיל למחוק אלא אתה משהה את התוכנית ומסדר תוכנית זמנית וכשמסתיים החריג אתה מחזיר את התוכנית המקורית לעבודה -
@קינג-קומפיוטר לא מדויק בכלל.
אני התפללתי בבית כנסת מסוים שבליל פסח שנה זו נכבה האור בגלל תוכנית של מוצ"ש...
וזה בגלל שהגבאי סמך על התוכנית של צייטק לפסח משנה שעברה... -
@www לא נעים
ברור שאני לא סומך על זה בעיניים עצומות אלא כל פעם בודק שהכל תקין אבל יש הבדל בין לעבור ולתקן כמה דברים או לכוון הכל מחדש
הימור שלי המערכת הזו חדשה אצלכם בבית כנסת לא?
גם אצלנו בבית כנסת בשבתות הראשונות היה קצת בעיות פעם קפץ החשמל בגלל חיבור לא נכון ולמרות שעשינו עשרות נסיונות פתאום אתה מגלה שבצירוף כמה מכשירים יש בעיה ככה זה כל מערכת חדשה שמכניסים יש קשיי התאקלמות
ושוב זה עלה לנו המון כסף אבל לא מתחרטים על אגורה -
@קינג-קומפיוטר אמר במכשיר מטבעות למזגנים:
הימור שלי המערכת הזו חדשה אצלכם בבית כנסת לא?
זה לא בית כנסת קבוע שלי, אבל אני יודע שזה לא חדש שמה, כבר שנתיים נראה לי.