מכשיר מטבעות למזגנים
-
@יעקב-ישראל יכול להיות שאעשה משהו כזה לצורך קצת אחר.
תעמוד עימי בקשר במייל -
@יעקב-ישראל רק בשביל ההצעה, אצלנו בבית כנסת התקנתי מערכת לשליטה מרחוק על הארון חשמל של חברת צייטק ועכשיו יש לי שליטה על כל הארון חשמל תוכניות כיבוי והדלקה וכו' מרחוק
יש אופציה לממשק את המערכת שלהם ביחד עם נדרים פלוס להדלקת מזגנים דרך נדרים פלוס
לא יודע מה אתה רוצה לעשות ואם זה יהיה רלוונטי בשבילך אבל הגיוני שייצא לך יותר זול מלקנות שני כספרים
אם אתה רוצה עוד פרטים בשמחה -
@קינג-קומפיוטר יש להם אפשרות לכספר ?
-
@יעקב-ישראל אני לא יודע אם אפשר לממשק גם כספר אבל א"כ תשלב כספר זה ייצא לך יקר ולא נראה לי שזה שווה
-
@יעקב-ישראל יש API לצייטק ?
מכר שלי פיתח מערכת למכונות כביסה מבוססת שרת - הכספר מעדכן שרת והמכונות מגיבות לפי הנתונים בשרת. (אולי מבוסס על כרטיס של ונדטרוניקס ז"ל) ואז אין עלות לפי ערוצים זה לא משנה כמה אתה שם. -
@קינג-קומפיוטר אז לכאו' יש להם API כי אם אין איך זה מתקשר.
אבל מאידך כדי לשלוט מהטלפון זה מחייב לחבר את הצייטק לרשת אינטרנט ולא מספיק רשת ביתית.(אם אתה לא רוצה עם צייטק (עלות של כמה אלפים) אתה יכול לבנות לבד מערך של כמה ממסרים (relay ) ולחבר אליהם את המזגנים שלך ולהשאיר מחבר של 10 פינים+ 1 לGND שאת זה אפשר לחבר לכספר הנ"ל בקלות.)
בהצלחה. -
@יצירה אני יודע שיש אופציות יותר זולות בהרבה אבל כשמחשבנים מה מקבלים תמורת המחיר מקבלים תמונה שונה
כל המערכת שלו היא בעברית עם ממשק נוח לתפעול ועם כל זמני היום בהלכה וזה אומר שאני יכול לבנות פעם בשנה תוכנית לחג מסוים לדוגמא פסח ושבתאריך יד' ניסן כל שנה המזגנים יידלקו/ייכבו בשעה מסוימת וכו'
יש אפשרות לשלוט על כל המערכת דרך הטלפון בצורה די פשוטה
אפשרות להדליק את המזגנים דרך נדרים פלוס
אתה מקבל שרת VPN מאובטח כדי להתחבר למערכת מרחוק
בקיצור אולי העלות של החלקים עצמם היא זולה אבל כל השירות הנלווה שווה את המחיר הגבוהאבל מאידך כדי לשלוט מהטלפון זה מחייב לחבר את הצייטק לרשת אינטרנט ולא מספיק רשת ביתית.
לא הבנתי מה אתה מתכוון פשוט שכך חיברתי את זה בבית כנסת לראוטר וזה עולם אחר לפני שהתקנתי את זה אבא שלי היה צריך לכוון כל ערב חג 9 שעונים שבועיים ואחרי החג לשנות אותם בחזרה עכשיו בלחיצת כפתור הכל מסתדר
-
@קינג-קומפיוטר הצדק איתך, אישית משתמש בצייטק וזה שווה כל שקל ויותר מזה. התגובה היא בעצם ל @יעקב-ישראל שמחפש כספר ולא בית חכם (אם כי כאמור זה שווה את זה בחלט)
-
@קינג-קומפיוטר אמר במכשיר מטבעות למזגנים:
@יצירה אני יודע שיש אופציות יותר זולות בהרבה אבל כשמחשבנים מה מקבלים תמורת המחיר מקבלים תמונה שונה
כל המערכת שלו היא בעברית עם ממשק נוח לתפעול ועם כל זמני היום בהלכה וזה אומר שאני יכול לבנות פעם בשנה תוכנית לחג מסוים לדוגמא פסח ושבתאריך יד' ניסן כל שנה המזגנים יידלקו/ייכבו בשעה מסוימת וכו'
יש אפשרות לשלוט על כל המערכת דרך הטלפון בצורה די פשוטה
אפשרות להדליק את המזגנים דרך נדרים פלוס
אתה מקבל שרת VPN מאובטח כדי להתחבר למערכת מרחוק
בקיצור אולי העלות של החלקים עצמם היא זולה אבל כל השירות הנלווה שווה את המחיר הגבוהאבל מאידך כדי לשלוט מהטלפון זה מחייב לחבר את הצייטק לרשת אינטרנט ולא מספיק רשת ביתית.
לא הבנתי מה אתה מתכוון פשוט שכך חיברתי את זה בבית כנסת לראוטר וזה עולם אחר לפני שהתקנתי את זה אבא שלי היה צריך לכוון כל ערב חג 9 שעונים שבועיים ואחרי החג לשנות אותם בחזרה עכשיו בלחיצת כפתור הכל מסתדר
איך זה בדיוק עובד בלחיצת כפתור שולט על 9 שעונים?