קו נייח על סים
-
עשיתי בדיקה והבנתי שמדובר בקו של חברה חדשה העונה לשם יוסי תקשורת.
(אני משער שזה חברת מותג ולא חברה עם אישור משרד התקשורת) התשובה שאני קיבלתי שהמוצר לא עובד בצורה חלקה.
אני סבור שייתכן שהקו עובד בטכנולוגייה פשוטה כמו קו בנטוויזן וכדומה רק מתחבר לאינטרנט עם סים, ואין כאן איזה חידוש מיוחד.מהאתר של יוסי תקשורת.
-
@אלי-TZA לא יודע, תבדוק אצלו באתר/שירות לקוחות.
לא עובד בצורה חלקה כמשמעו, עידנתי קצת הציטוט התגובה שקיבלתי היה זה לא עובד טוב.
בגלל שאין לי היכרות עם המוצר לא אוכל לתת חוות דעת אישית, אבל אם הבנתי את הרעיון שמאחורי הקו, הוא לא קו סלולרי אלא קו אינטרנט כמו 013 על בסיס תקשורת סלולרית (עם אתה מכיר ניתוקים בנטסטיק זה אולי עלול לקרוא גם בזה) -
@by6199 אמר בקו נייח על סים:
קו אינטרנט כמו 013 על בסיס תקשורת סלולרית (עם אתה מכיר ניתוקים בנטסטיק זה אולי עלול לקרוא גם בזה)
איך זה יכול להיות אם בסופו של דבר הסים נכנס לנוקיה C2 סטנדרטי שמוציא ומקבל שיחות סלולריות רגילות?
ב013 יש ללקוח מודם עם קו אינטרנט כאן זה קו סלולרי רגיל (לכאורה) -
@by6199
אם זה יוסי תקשורת, אז זה מעל סלקט תקשורת (הם חברת הסלולר)
חשדתי בזה שזה סלקט לפי האנטנות של פלאפון.אגב אם למישהו יש טלפון / מייל של יוסי תקשורת אשמח. הוא מחייב אותי עדיין כל חודש כסף למרות שהתנתקתי ממנו כבר לפני כמה חודשים טובים (השבוע רק גיליתי את זה באשראי שממשיכים לגבות ממני)
-
@אלי-TZA אמר בקו נייח על סים:
@by6199 אמר בקו נייח על סים:
קו אינטרנט כמו 013 על בסיס תקשורת סלולרית (עם אתה מכיר ניתוקים בנטסטיק זה אולי עלול לקרוא גם בזה)
איך זה יכול להיות אם בסופו של דבר הסים נכנס לנוקיה C2 סטנדרטי שמוציא ומקבל שיחות סלולריות רגילות?
ב013 יש ללקוח מודם עם קו אינטרנט כאן זה קו סלולרי רגיל (לכאורה)@clickone אמר בקו נייח על סים:
אם זה יוסי תקשורת, אז זה מעל סלקט תקשורת (הם חברת הסלולר)
@by6199 לא מבין לא מבין, אבל אתה צודק..
-
-
@clickone ככל הנראה זה הסכם לא חוקי ולא רלוונטי, כלומר למרות שאתה חותם אתה לא מחוייב לו.
בשונה מחברות כמו ימות המשיח וכדומה שנותנים שירות מרכזייה וכדומה ללא תשלום בה הם לא מוכנים שתנצל את ההיסטוריה של המספר בחברה מתחרה.
כאן מדובר בלקוח קו טלפון רגיל ולא משנה באיזה טכנולוגיה הוא נותן את זה -