react vs angular
-
מנקודת המבט שלי:
העתיד של פיתוח צד הלקוח הוא בתקן של Web Components. (יש את stencil js שארזו את זה כפריימוורק),
ובנקודה הזאת יש יתרון ברור לריאקט שקרובה יותר למבנה הjs הטהור והעתידי.
מצד שני אנגולר נותנת לך פיתרון מושלם ומקיף להמון דברים שבריאקט אתה צריך לדאוג להם בעצמך, או לחילופין לקושש פלאגינים מפה ומשם.
ובנוסף אנגולר כתובה בצורה שמקלה על כתיבה בסקייל גדול, לעומת ריאקט שקל ללכת בה לאיבוד בפרוייקט גדול.בעיני אם אתה רוצה מערכת מורכבת, ללא ספק אנגולר עדיפה. לפרוייקט קטן ודינמי יש יתרון מסוים לריאקט.
-
קליקואן - נראה לי שהבחור שכתב את זה לא מכיר אנגולר.. רוב הדברים שם זה קשקוש אחד גדול.
אנגולר איננה שפה, זה בסה"כ JS במעטפת של TS. וגם אם אנגולר תמות - אתה עדיין תדע JS מעולה.
מסכים עם מה שנאמר פה..
בשביל פרוייקט קטן, לא בהכרח צריך אנגולר.
מצד שני - מגירסה 5 הוסיפו קימפול של AOT כך שכשאתה טוען דף אנגולר ללקוח - זה לא טוען את כל הפריימוורק, אלא רק מה שצריך, כך שהטעינה הרבה יותר מהירה. ואם אתה כבר מכיר אנגולר 2 - אז לא הייתי הולך ללמוד אנגולר 1 בשביל פרוייקטים קטנים.
כמו כן, אני לא חושב שאנגולר תיעלם כ"כ מהר מהעולם.. היא רק הרבה יותר מתפתחת ומשתבחת, והרבה חברות כותבות בה.
@אהרן אמר בreact vs angular:@avr416 אמר בreact vs angular:
מצד שני, הקונספט של ריאקט של ערבוב הקוד והHTML יחד, הוא מאד נח לפיתוח, אבל לטעמי בטווח ארוך ככל שהאפליקציה גדלה - קשה יותר לתחזוקה ולהבנה.
אהמממ...
זה לא די כך גם באנגולר2 שמכווינה הרבה יותר לקומפננוט?
חושב שיש פה לא מעטים שחושבים שזה חסכון ובלגן.באנגולר ברור מאד מה הקוד ומה התצוגה, יש הפרדה ברורה ביניהם - מה שאין כן בריאקט (מתוך אידיאל..)
כמו כן, בפרוייקטים גדולים ומרובי מתכנתים - TS ממש מצילה אותך מלטבוע במים שאין להם סוף.. אני עובד עכשיו על פרוייקט אנגולרי שכתבו אותו כמה מתכנתים, ואילולי שזה היה TS לא הייתי מבין מה הולך שם. -
@avr416 אמר בreact vs angular:
מצד שני - מגירסה 5 הוסיפו קימפול של AOT כך שכשאתה טוען דף אנגולר ללקוח - זה לא טוען את כל הפריימוורק, אלא רק מה שצריך, כך שהטעינה הרבה יותר מהירה. ואם אתה כבר מכיר אנגולר 2 - אז לא הייתי הולך ללמוד אנגולר 1 בשביל פרוייקטים קטנים.
עכשיו אני רואה לראשונה את ההבדל, ואני חוזר בי מכל מה שחשבתי על אנגולר 2 עד היום