הפקדת צ'ק דרך המחשב לבנק אמריקאי
-
ראיתי באיזה אתר שמישהו כתב כך:
באפליקציה הם יכולים לוודא (במידה סבירה לפחות) שאתה באמת משתמש במצלמה ומצלם צק שיש לך גישה פיסית אליו, בלי שום שינוי ועריכה.
ממש לא.
תעשה פעם אחת את התהליך עם פרוקסי ותהיה מופתע עד כמה קל להעלות תמונה סרוקה ל API של הבנק.
כל הפירוטכניקה עם המצלמה וכו' זה מנגנון מקומי באפליקציה.מישהו מבין מה הוא מתכוון?
-
איזה מתכנת שהתעסק עם זה וניסה למצוא פתרון, אמר לי שהסיבה שזה לא עובד באימולטור, היא מכיון שההגבלה היא לא ברמת תוכנה אלא ברמת חומרה.
(היינו שסריקת הצ'יק דורשת (איני יודע למה) חומרה מסוימת שקיימת רק במכשירי טאבלט / אנדרואיד, ולא במכשיר PC).
בבנקים אמריקאים ניתן להפקיד צ'יקים ע"י סורק צ'יקים שכ"א יכול לרכוש. -
אני רואה שהחברה הזו מספקת כזה דבר בארץ לחברות
-
@shraga אמר בהפקדת צ'ק דרך המחשב לבנק אמריקאי:
@aiib מקור
https://www.hasolidit.com/kehila/threads/יש-בנקים-עם-הפקדת-צקים-דרך-האתר.8524/אתה צודק!
אבל איך הגעת לזה?
ולמה היה חשוב לך להעלות את זה?.... -
@ליכט לא יודע איזו חומרה יש כאן ולא בזה. מה שכן אולי לחברות עצמם יש עניין שלא תפקיד דרך האתר ולכן כשהם איך שהוא מצליחים לזהות שאתה לא במכשיר תואם הם חוסמים אותך. [אם כך אולי יש דרך לעבוד עליהם...]
ידוע לי שלבנק הפעולים לדוגמא יש אינטרס שישתמשו דווקא במובייל ואת עיקר ההשקעה הם עושים במובייל. אולי גם זו סיבה -
@aiib אמר בהפקדת צ'ק דרך המחשב לבנק אמריקאי:
@Sofer יכול להיות ש'הדוד מאמריקה' נתן לך צדקה...
אבל עכשיו ברצינות, אשמח שתשאל אותו איך הוא עשה את זה! [או שכבר הסתכסכתם...]- הוא לא דודו הוא אח.
- הוא אמר לי שהוא מתקשר לבנק ומוסר את פרטי השי'ק, וזהו זה.
זכור לי גם שהוא אמר לי שלא צריך שי'ק רשמי של הבנק, אלא כל אחד יכול להדפיס לעצמו שיקים.
בהזדמנות אני ישאל אותו שוב...
-
@Sofer אמר בהפקדת צ'ק דרך המחשב לבנק אמריקאי:
@aiib אמר בהפקדת צ'ק דרך המחשב לבנק אמריקאי:
@Sofer יכול להיות ש'הדוד מאמריקה' נתן לך צדקה...
אבל עכשיו ברצינות, אשמח שתשאל אותו איך הוא עשה את זה! [או שכבר הסתכסכתם...]- הוא לא דודו הוא אח.
התכוונתי למושג דוד מאמריקה.....
- הוא אמר לי שהוא מתקשר לבנק ומוסר את פרטי השי'ק, וזהו זה.
נשמע מוזר. מי מתקשר לבנק היום....
זכור לי גם שהוא אמר לי שלא צריך שי'ק רשמי של הבנק, אלא כל אחד יכול להדפיס לעצמו שיקים.
עוד יותר מוזר...
בהזדמנות אני ישאל אותו שוב...
אני אשמח. ותשאל אותו באיזה בנק מדובר והאם ניתן בכל הבנקים לעשות ככה