מחשבון רב קו
-
כמה פעמים קרה שמישהו שילם עבורכם ברב קו ושברתם את הראש כמה מזומן עליכם להחזיר לו?
או שהיו לכם כמה נסיעות באותו היום ורציתם לחשב כמה הן עולות, והאם משתלם לעשות חופשי יומי??
כעת תוכלו לעשות זאת בקלות, באמצעות המחשבון המצו"ב.
v1.2.0 מחשבון רב קו.xlsbוכן בטלפון: 04-843-1826
[זו לא תוכנה, סך הכל מסמך אקסל משוכלל במשקל פחות ממגה בייט אחד...]
גרסאות חדשות וכלים נוספים יפורסמו אי"ה כאן בפורום, וכן יועלו לכאן: https://drive.google.com/drive/folders/1EV1nkmpBNVb-njDGoo7YJE25xjSZjhyq
הצעות שיפור [ומחמאות... ] יתקבלו בברכה כאן...
ניתן להוריד גם מג'מבו מייל: https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=673953544A395148687537464B3342347436653838673D3D
נ.ב. אני לא נמצא הרבה בפורום החשוב הזה ואינני יודע האם זה באמת האשכול המתאים לפרסם זאת. אם לא כן - אנא עדכנו אותי או העבירו למקום המתאים. תודה -
-
@aiib אמר במחשבון רב קו:
@מעמד אמר במחשבון רב קו:
@EBA יש לציין, שבפרופיל סטודנט יש שני סוגי הנחות
-
סטודנט מורחב - זה 50% הנחה
-
סטודנט רגיל 33% הנחה
ואצלך בקובץ האקסל יש רק את הסטודנט המורחב
ויש לציין שהנפק"מ הזו היא רק בנסיעות בין ערוניות או מחוץ לתחום הכרטיס השנתי
וג"כ סטודנט/נכה/זכאי לא יכולים לשלם על מישהו אחר כך שאין להם בעיקרון צורך במחשבון
-
-
@EBA אמר במחשבון רב קו:
כמה פעמים קרה שמישהו שילם עבורכם ברב קו ושברתם את הראש כמה מזומן עליכם להחזיר לו?
רק לא הבנתי מה אני עושה במקרה כזה
שלמתי למישו נסיעה באוטובוס
לשאלה שישאלו אותי כמה אני משלם לך
אני עונה
רגע אסע הביתה אפעיל את המחשב
אפעיל את הXL
ואבדוק ?לא יותר קל
מוצאים מחשבון (זה שיש היום בכל טלפון) ומחשבים
מחיר שהנהג גבה לחלק לחצי בנוער
מחיר שהנהג גבה לחלק ל1.25 ברגיל
? -
@משחזר-מידע אמר במחשבון רב קו:
אפעיל את הXL
ואבדוק ?@EBA אמר במחשבון רב קו:
וכן בטלפון: 04-843-1826
-
-
@WWW אמר במחשבון רב קו:
מחיר שהנהג גבה לחלק ל1.25 ברגיל
יותר נכון כפול.
מה פתאום
אלא אם כן בא לך לעשות קופה על הבן אדם
המחיר שאתה שלמת בפועל/הוצאת מהכיס שלך הוא חלקי 1.25אם בכל זאת אתה לא מסתדר עם חילוק ורוצה פעולה חשבונאית בכפל
אז כפול 0.8 -
@EBA אמר במחשבון רב קו:
רק לא הבנתי מה אני עושה במקרה כזה
שלמתי למישו נסיעה באוטובוס
לשאלה שישאלו אותי כמה אני משלם לך
אני עונה
אפעיל את הXL
ואבדוק ?משום מה לא הצלחתי להגדיל את מספר הטלפון, שהוא בעצם עיקר הרעיון פה [ועליו עבדתי פי ארבע מאשר על האקסל...] שמרו אותו בנייד והעבירו לחברים!!
-
@aiib מזה שהוא תרם את האסקל לתועלת הציבור, אני מאמין כי הוא רוצה לתרום ולעזור לציבור ולזכות בזכויות שעל ידי כך.
מן הסתם, שירות הטלפון יוכל להגיע לציבורים יותר רחבים, וכן יהיה יותר שימושי מאשר לחפש מחשב עם אקסל וכו', על כן מובן למה כדאי להשקיע יותר בשירות הטלפון מאשר שיפור האקסל, שזה עניין של מתמטיקה לאחר שבנו את הבסיס.
סתם הגיג שלי...
-
הפצתי את שניהם רק לאחר שהיו משופרים באותה מדה, אלא שהעבודה בבניית הטלפון היא תכנות בשפת PHP והאקסל הרבה יותר פשוט ולכן היתה בו פחות עבודה.
אכן, מן הסתם קו הטלפון יהיה יותר שימושי, ולכן כדאי באמת שפיצו אותו לחבריכם...
וכעת, הבה נחזור לענין לבל יאבד האשכול את מטרתו, הלא היא הצעות לשיפורים וכו'.