מחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2
-
@אלישי אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
@WWW אוקיי טוב לדעת.. (אם תוכל להשיג לי קובץ menusettings.xml של C5 או של כל מכשיר אחר מנוקיה התומך רשמית במיזעור יישומים אודה לך..)
יש לי משהו כזה מת אם אני אצליח להפעיל אותו אני ינסה להוציא ממנו
אבל נראה לי שהמבנה של התפריטים שם שונה לחלוטין -
@WWW אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
ידוע לך אם אפשרי למזער יישום עם תעודה?
לפי איך שזה נראה רק ליישומי מערכת יש אפשרות להתמזער בלי ROOT...
השאלה אם יש דרך לגרום ליישום להיות יישום מערכת?ובכלל איך עובד כל התעודות, מול מי זה מאומת?
ולמה אי אפשר לשנות את ההאש בJAD? -
@margalit שלום לכל המשתתפים כאן באשכול, מצאתי דרך פשוטה (איך לא חשבתי על זה קודם..) להקלטה ללא צפצופים, זה עדיין בשלבי בטא אך בימים הקרובים אי"ה אעלה לכאן קובץ קושחה של הפלאפון ללא הצפצופים המעצבנים האלו, (וזה הזמן אם יש למישהו עוד איזה צפצוף וכד' שמעצבן אותו לכתוב כאן).
-
@אלישי בכבוד: קובץ ללא הפרעות בהקלטה.
rm721__11.40ללא צפצופים בהקלטה פתיח של וועד הרבנים תצוגה כשר.ppm_f
זה כולל תמונת וועד הרבנים בהפעלת המכשיר במקום תמונת הידיים, בלחיצה על 0 כיתוב של מכשיר C2 בגירסה כשרה, והעיקר ללא צפצופים בעת הקלטה. (אה, וגם תיקון השגיאת כתיב של "ההערה הנמחקה"... וגם שינוי צליל ההפעלה המעצבן של המכשיר החלפתי במשהו אחר..)
צורבים עם תוכנת BEST.
אם יהיה דרישה לקובץ המכיל רק את השינויים של הצפצופים בעת הקלטה אעלה לכאן את זה. -
@aiib לא מתאים לכשרים כי אפשר לצרוב את זה רק עם USB ולא עם בלוטוס', פועל כמו עד היום אלא שזה מושתק.
כדי שזה יקליט תמיד צריכים יישום JAR בשביל זה, ואם תעלה לכאן אחד כזה (לי לא היה זמן בדיוק לחפש ולבדוק את זה), אשפץ אותו כדי שיעבוד גם בכשרים ויופעל אוטומטית בעת הפעלת המכשיר. -
@אלישי אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
אני מעלה פה קובץ קושחה ללא ציפצופים בהקלטה פשוטה (ללא כל התוספות דלעיל..)
rm721__11.40ללא צלילים בהקלטה.ppm_fעכשיו בבקשה, גם ללא הצפצוף המעצבן של סוללה חלשה...
ואם תמצא דרך להגדיר את רמת ההתראה על סוללה חלשה לפחות אחוזים, יהיה הכי טוב...
או להעלים לגמרי את ההתראה על סוללה חלשה, כולל הכיתוב...
תודה רבה!