מחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2
-
@אלי-TZA אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
@אלישי @beri-zip אצלי כמה מהנתונים שם ודאי לא נכונים, כגון:
Product Code Start Of Warranty (2016!!)
בא נקווה שבשאר אפשר לסמוך עליהם..
למה זה לא נכון?
אם קנית את זה בסין זה ודאי הגיוני וגם אם קנית את זה בארץ זה מביא בסה"כ את הנתונים של נוקיה -
@אלישי אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
מבנה הקבצים שרואים ב-MOBIMB נמצא בקובץ ה-IMAGE שאותו אפשר בקלות לפתוח ולקמפל בחזרה.
בעצם אפשר בקלות לבנות גרסה 'כשרה' כמו כל המוכשרים למיניהם, בלי דפדפן וכו'. עם הקובץ IMAGE ו PPM
בזמנו חשבנו שזה בלתי אפשרי...
@master -
@WWW זה לא כ"כ אפשרי בגלל שזה יהיה גירסה קוסמטית בלבד, כי ישנו דפדפן מובנה במכשיר עצמו שאפשר להורידו רק עם משחק בקובץ MCU,
אני מדבר על המוכשרים שהחנויות מוכרות.
ד"א איך עובד החסימה של האינטרנט (סים לא כשר) עם נעילת סים? -
@WWW אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
ד"א איך עובד החסימה של האינטרנט (סים לא כשר) עם נעילת סים?
לא הבנתי בדיוק את שאלתך, אבל כדי לנעול פלאפון בכדי שסים לא כשר לא יפעל עובדים עם SIM LOCK (נעילת סים), שמתחבר לשרת מוגדר של וועד הרבנים וזה לא קשור לקבצי הקושחה כלל.
ברגע שאתה מכיר את השרתים השונים של כלל המפעילים תוכל להכניסם ולהגדירם דרך BEST. ואח"כ לא משנה כמה פעמים תכניס קבצי קושחה חדשים עדיין ההגדרות הללו ישארו עד שתחליף את ההגדרות של SIM LOCK.
(וכמובן שהמוכשרים למיניהם [רובם לפחות] לא עברו את התהליך הזה, כך ש-כן, אתה יכול לשחק עם אותם קבצים שהחנויות משחקות בהם). -
ברגע שאתה מכיר את השרתים השונים של כלל המפעילים תוכל להכניסם ולהגדירם דרך BEST. ואח"כ לא משנה כמה פעמים תכניס קבצי קושחה חדשים עדיין ההגדרות הללו ישארו עד שתחליף את ההגדרות של SIM LOCK.
אפשר גם לבטל את הSIMLOCK בקלות?
והאם נראה לך שמציאותי להשיג את שרתי ה SIM LOCK של ועדת הרבנים?
ומה הם עושים אם נפתח חברה חדשה? -
@shmuel0990 אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
אני לא מבין למה זה כל כך קשה לשחק בקובץ הזה!... אולי מישהוא יצליח כבר ...
תקרא את זה, ותגיד לי אח"כ אם אפשר לשחק עם זה..
http://blog.assafnativ.com/2014/03/the-making-of-kosher-phone.html -
@WWW אמר במחפש הקלטת שיחה ל נוקיהC2:
ואיך בדיוק המכשיר הישן יודע להתחבר לשרת החדש?
זה לא עובד בדיוק כמו שהסברתי, ז"א זה לא שחור לבן, (רוב חברות הסלולר משתמשים עם שיטה אחידה בכדי להינעל על שרת הספציפי של וועד הרבנים, רק באורנג' זה עובד עם שיטה אחרת, כך שאם בעתיד ייפתח עוד חברה זה לכאורה יעבוד עם הפרוטוקולים של רוב החברות תקשורת). ואכמ"ל.