פלאפון תואם כשר - מה המומלץ ביותר?
-
@שלומ
בפלאפון אף פעם לא היית לי שום בעיה!!!
וברמי לוי השירות לא הכי טוב- וזה דבר שמעלה לי את כל העצבים
הדבר שאני הכי שונאת זה חברות שלא נותנות שירות כמו שצריך,
רמי לוי לא היו גרועים (כמו למשל בסלקום), אבל גם לא טוביםוחוץ מזה עם הC2 זה עבד טוב יותר ברמי לוי אחרי הפריצה נחסם לי פעמיים והייתי צריכה לפרוץ שוב, ובפלאפון זה עובד לי חלק.
-
@יהודי-פשוט הטוב ביותר בקטגוריה הוא נוקיה C2 אין לו מתחרים בשום פרמטר
היה לי אותו חמש שנים בלי תקלות
קליטה בכל מקום
שמע מעולה
עכשיו אני עם סמסונג יאנג 2
יותר אפשרויות
קליטה פחות טובה
אבל גם טלפון מומלץ -
@margalit יש רק בעיה אחת, שרוב מכשירי C2 שמגיעים מסין הם RM-721, כך שאפשר ליפול בפח בעניין זה אם ברצונך להשתמש עם החברות של פלאפון ורמי לוי.. (דרך אגב את ה-RM האמיתי בודקים עם לחיצה על כוכבית סולמית 0010 סולמית, ולא כוכבית סולמית 0000 סולמית- שזה ס"ה גירסת הקושחה ולא באמת משנה לאנטנה, [אפשר לשנות גם את ה-0010 עם קצת ידע, אבל בגדול זה המידע המדוייק])
-
@AVI12 אמר בפלאפון תואם כשר - מה המומלץ ביותר?:
@יהודי-פשוט
עכשיו אני עם סמסונג יאנג 2ניתן להשיג אותו עדיין??, אני חיפשתי רבות ולא מצאתי, עכשיו הגיע מלאי חדש של מחודשים אבל יש רק כשר
-
@margalit תגיד תודה...
זה ש-RM 721 לא עובד בפלאפון וכו' אינו אומר שאינו עובד כלל אלא ישנם שיבושים הרבה פעמים נקטעת השיחה או אם מישהו מחייג הוא מקבל מענה שהלקוח אינו זמין..
ועל כן ישנם יוצאים מן הכלל שאצלם יש כן קליטה טובה, אך כאמור זה אולי אחוז אחד מהמשתמשים, ואני מדבר מניסיון עם עשרות אנשים..
אלא שאציין שהיה אצלי פלאפון RM-721 ואחרי כמה משחקים הוא התחיל להראות לי RM-722 (בהקשה על 0010 כאמור), כך שיש מצב שאצלך קרה הפוך.. -
@יהודי-פשוט תקנה כשר ונדבר אחרי הקניה בפרטי..
a0559850000@gmail.com -
@יהודי-פשוט אמר בפלאפון תואם כשר - מה המומלץ ביותר?:
@AVI12 אמר בפלאפון תואם כשר - מה המומלץ ביותר?:
@יהודי-פשוט
עכשיו אני עם סמסונג יאנג 2ניתן להשיג אותו עדיין??, אני חיפשתי רבות ולא מצאתי, עכשיו הגיע מלאי חדש של מחודשים אבל יש רק כשר
באשדוד יש בחנות בלק פון
-
@אלישי אמר בפלאפון תואם כשר - מה המומלץ ביותר?:
@margalit כמה מדבקות אתה רוצה שאדפיס לך?? (עד אלפיים בהזמנה אחת)..
(אתה יכול לברר קצת (אבל ממש קצת) אם זה באמת מקורי ע"י בדיקה בכל מיני אתרים).איך אפשר לבדוק אם זה מקורי?
וחוץ מזה למה שישימו מדבקה של 21 אם זה 22
אם כבר זה היה הפוך... -
@יהודי-פשוט בינתיים הפלאפון הכי מומלץ (אחרי C2) היא אכן היאנג, אך קח בחשבון שהיא איטית למחריד, כך שלא יעלה בדעתך לשים שם אפליקציות שלוקחות RAM יותר ממחשבון ומקליט שיחות..
-
@אלישי אמר בפלאפון תואם כשר - מה המומלץ ביותר?:
@יהודי-פשוט בינתיים הפלאפון הכי מומלץ (אחרי C2) היא אכן היאנג, אך קח בחשבון שהיא איטית למחריד, כך שלא יעלה בדעתך לשים שם אפליקציות שלוקחות RAM יותר ממחשבון ומקליט שיחות..
לא רוצה שום אפליקציות.... רק נגן רדיו ומצלמה
-
@יהודי-פשוט אז זה מתאים.. (השאלה למה C2 לא בא בחשבון, כי יכול להיות שהשיקולים שלך נגד C2 יהיו גם במכשיר הזה).