איך מעדכנים וורד ל2019 במחשב ללא אינטרנט?
-
@אליעזר-מירון כתבו כאן בעבר בפורום שמישהו שאל את מייקרוסופוט ישראל והם אמרו לו שהם לא נותנים תמיכה אבל השירות הבינלאומי כן נותן.
לכאורה זה לא חוקי אבל מייקרוסופט לא רוצה לצאת מתחמקת ולכן היא כן מכירה בזה -
@אליעזר-מירון בדקתי את זה פעם מול מיקרוספט הבינלאומית שם קיבלתי תשובה שזה חוקי, למה זה יוצא יותר זול וא"כ למה הם לא מציעים את זה בעמצם, קיבלתי תשובה מתחמקת שזה רישיונות מוסדיים לכמה מאות או אלפי מחשבים שקונים במרוכז ואח"כ מוכרים באיביי, ולכן זה זול ואגב, לכן הרבה פעמים בווינדוסים או ב 365 שקונים באיביי, רשום "מנוהל ע"י הארגון" או משהו כזה, מכיוון שזה רישיון ארגוני, וזה הסיבה ה שהתמיכה ניתנת רק במיקרוספט קום שהם אלו שמטפלים ברישיונות מהסוג הזה.
-
באחד מהמוכרים באיביי ראיתי שיש לו "רשיון מפתח" מי שיודע מה זה.
אך כמובן שיכלים להיות כמה סוגי מוכרים, וכפי שהזכרתי היה מוכר אחד שנחסם ע"י איביי, יתכן שהוא היה גנב, ולכן הוא נחסם. -
@מרדכי-היהודי הדבר היחיד שהם מוכרים לך זה רשיון מפתח. כי הם לא שולחים לך דיסק התקנה. זה לא רק המוכר הזה זה כולם.
ייתכן שהוא היה גנב מצד זה שהרשיון שלו לא עבד כלל. אבל זה לא אומר שמה שכן עובד זה חוקי.
-
@aiib שני הערות:
א. בתגובות על המוכר הזה אאל"ט צויין שזה עובד, (לי אישית לא עבד ופניתי אליו והוא טען שלא עשיתי ע"פ ההוראות, ואני חושב שהוא טועה, אבל קורה שיש תקלות בתוכנות) אבל באחת התגובות לפחות צויין שהמוכר הזה גנב.
ב. היה לי חבר שהוא מוכר באיביי ודיברנו איתו פעם על כל הנושא הזה והוא הזכרי כמה הם דואגים שהכל יהיה חוקי ואם יש משהו לא חוקי מיד חוסמים את הדבר הזה. -
@מרדכי-היהודי אמר באיך מעדכנים וורד ל2019 במחשב ללא אינטרנט?:
ב. היה לי חבר שהוא מוכר באיביי ודיברנו איתו פעם על כל הנושא הזה והוא הזכרי כמה הם דואגים שהכל יהיה חוקי ואם יש משהו לא חוקי מיד חוסמים את הדבר הזה.
הלוואי... איבי מלאה בתוכנות לא חוקיות וגנובות
-
@aiib אמר באיך מעדכנים וורד ל2019 במחשב ללא אינטרנט?:
@מרדכי-היהודי אמר באיך מעדכנים וורד ל2019 במחשב ללא אינטרנט?:
ב. היה לי חבר שהוא מוכר באיביי ודיברנו איתו פעם על כל הנושא הזה והוא הזכרי כמה הם דואגים שהכל יהיה חוקי ואם יש משהו לא חוקי מיד חוסמים את הדבר הזה.
הלוואי... איבי מלאה בתוכנות לא חוקיות וגנובות
אמנם אינני מכיר ובקי במציאות, אך ניתן אולי להעלות השערה שמוסד גדול כמו מיקרוסופט לא יתן לאיביי לפרסם תוכנות שלהם בגניבה, מה שאין כן מפתחים פרטיים וכדומה שלא יכולים וזה גם לא בכוח שלהם להשגיח על כל האתרים.