צריך עזרה בניתוח תמונות
-
@משחזר-מידע אמר בצריך עזרה בניתוח תמונות:
حلوووش
מעניין, אני יודע שלא משתמשים במילה הזו ביום יום
משתמשים באהלן והלו וסלאם -
@WWW אמר בצריך עזרה בניתוח תמונות:
@upsilon01 אמר בצריך עזרה בניתוח תמונות:
אני קורא ערבית
???
אם אני קורא אנגלית וכדו' למה שהוא לא יקרא ערבית? עניין של תחומי עניין וסדרי עדיפויות. לא ככה?
-
@מעמד הוא חזר למשטרה עם המספר רכב שיצא לנו כאן ונפל דווקא על שוטר נחמד שלא עשה בעיות שפתאום נמצא המספר האבוד ונתן לו את כל הפרטים. מדובר בערבי מאום אל פאחם והשאלה כרגע אם יש לו ביטוח צד ג' כי אם אין ברור שלא שווה להתעסק עם זה כי זה יגמר בתיק בהוצל"פ. אבל לבדוק אם יש ביטוח זה דרך שמאי וגם זה עולה.. וגם אם יש ביטוח זה עלול להגיע למשפט שאין בו 100% זכיה..
-
כרגע יש את הפסק דין המלא.
האירוע, נהג אוטובוס נכנס ברכב ולא להיפך, כך גם פסק בית המשפט.
לפי ההחלטה נהג הרכב אשם ב75% כי הוא מכיר את המקום (ככה החליט בית המשפט) 25% אחריות לנזק של האוטובוס מקוזזים עבור הוצאות משפט של הנהג.
התביעה הייתה על 17.000 ש"ח והשופטת נתנה לנהג שאשם חלקית 4000 שקל הוצאות, בראבו!!!
אמנם מדובר בשופטת עם משכל נמוך אבל זה מלמד על בתי המשפט באופן חלקי.
פעם הייתי אצלה בדיון על תחבורה והיא אמרה לנתבע שציין שהעיכוב בנסיעה היה אירוע נקודתי, שזה תרתי דסתרי איך אתה יכול להגיד שהאירוע נקודתי כשכל נסיעת אוטובוס היא מנקודה לנקודה
-
@אלי-TZA אמר בצריך עזרה בניתוח תמונות:
@מעמד הוא חזר למשטרה עם המספר רכב שיצא לנו כאן ונפל דווקא על שוטר נחמד שלא עשה בעיות שפתאום נמצא המספר האבוד ונתן לו את כל הפרטים. מדובר בערבי מאום אל פאחם והשאלה כרגע אם יש לו ביטוח צד ג' כי אם אין ברור שלא שווה להתעסק עם זה כי זה יגמר בתיק בהוצל"פ. אבל לבדוק אם יש ביטוח זה דרך שמאי וגם זה עולה.. וגם אם יש ביטוח זה עלול להגיע למשפט שאין בו 100% זכיה..
סוף הסיפור: בחברת הביטוח של החבר נאמר לו שאין לערבי ביטוח (לפחות לא צד ג'), בצעד אחרון לפני יאוש הוא טלפן למספר של בעל הרכב שנמסר לו במשטרה וענה לו ערבי שטען שהוא קבלן עם הרבה רכבים על שמו שהעובדים משתמשים בהם (וכנראה המספרי טלפון לעיל שייכים לעובדים) ואחרי קצת איומים של "העורך דין שלי וכו'" ו"פתחתי לך תיק במשטרה וכו'" הם התפשרו על כמה שיעלה באמת לחבר שלי לתקן אצל פחח (לא במוסך של הביטוח..) ואחרי כמה ימים של מריחות הוא שלח את אבא שלו ששילם במזומן בלי לראות שום דבר ובלי לחתום על שום דבר...
תודה רבה לכולם!
-
@aiib בהקשר לאותה שופטת, בדקנו פסקי דין שלה ובקשות ערעור ביחס לשופטים אחרים באותו בית משפט, הגרף מדבר בעד עצמו.
להלן פירוט בר"ע שהוגשו לבית המשפט המחוזי בירושלים במסגרת רת"ק, על תיקים שהתנהלו בבית משפט לתביעות קטנות בירושלים.
בטבלה דלהלן יוצג כמות התיקים שהוגש עליהן בר"ע לפי שם השופט. מתוך הנחה שבכלל הצלחה של שופט לתת פס"ד שיהא סופי ולא יוגש עליו ערעור.
הנתונים ע"פ החלטות שניתנו במחוזי בין 18/03/07 ועד 2019/03/03