מגבר קליטה
-
@בול אמר במגבר קליטה:
שים לב, שבקנייה מעל 75 $ אתה משלם מע"מ.
כך לפי קוצר ידעתי....
אשמח אם אני טועה.....אני גם שונה שם בדר"כ, ממוכר אחר.
אבל רק GSM וG3.המוכר הזה היה נראה לי קצת יקר, וגם .... שים לב למחיר המשלוח......
בהצלחה רבה וכל טוב
מעל 75 דולר יכול להיות שיהיה מכס. לא מעם
-
@shmuel0990 אמר במגבר קליטה:
@בול אמר במגבר קליטה:
כך לפי קוצר ידעתי....
אבל רק GSM וG3.המוכר הזה היה נראה לי קצת יקר, וגם .... שים לב למחיר המשלוח......
בהצלחה רבה וכל טוב
התכוונת הפוך?
-
מנסיון אישי, למחסן גדול (120 מ"ר), גם אחרי שקנינו מגביר בכמה אלפים זה עדיין לא 100%, ולפני תקופה היינו צריכים לשדרג אותו, זה גם מאוד משמעותי ותלוי היכן יש אפשרות להניח את הקולט החיצוני.
-
@משרדי יש רק לציין שזה שהמשפרי קליטה כאן בארץ עולים יקר כ"כ זה משום שיש הגבלה של משרד התקשורת על הכנסת משפרי קליטה למיניהם לארץ, לרוב הם מעכבים את זה במכס ולא מעבירים את זה הלאה, אולי תבקש מהמוכר לפני הקניה שירשום על המוצר TOY או משהו כזה כפי שהציעו כאן בפורום אבל אין לי ניסיון אם זה יעזור. אני הזמנתי פעם שני משפרי קליטה בהבדל של כמה ימים ואחד הם עצרו ואת השני כן קיבלתי.
-
@אלישי אמר במגבר קליטה:
@משרדי יש רק לציין שזה שהמשפרי קליטה כאן בארץ עולים יקר כ"כ זה משום שיש הגבלה של משרד התקשורת על הכנסת משפרי קליטה למיניהם לארץ, לרוב הם מעכבים את זה במכס ולא מעבירים את זה הלאה, אולי תבקש מהמוכר לפני הקניה שירשום על המוצר TOY או משהו כזה כפי שהציעו כאן בפורום אבל אין לי ניסיון אם זה יעזור. אני הזמנתי פעם שני משפרי קליטה בהבדל של כמה ימים ואחד הם עצרו ואת השני כן קיבלתי.
באלי אקספרס עושים את זה לבד.
הזמנתי מוצר ב80 דולר והיה כתוב עליו 16 דולר. -
@פרסומון אמר במגבר קליטה:
@shmuel0990 אמר במגבר קליטה:
@בול אמר במגבר קליטה:
כך לפי קוצר ידעתי....
בהצלחה רבה וכל טוב
התכוונת הפוך?
התכוונתי שזה לא קשור למע"מ עניין ההזמנות.
-
@nigun באמזון תמיד המע"מ כלול, כלומר אמזון מצהירים ומשלמים עליו בצורה מסודרת ולא גובים ממך שקל (הם לוקחים זאת בחשבון במחיר).
לכן באמזון תוכל להזמין במיליון דולר ולקבל את זה בצורה חלקה ללא כל עיכוב ומצד שני בחיים לא תוכל להזמין משהו לא חוקי לייבוא כי הם פשוט לא ישלחו. -
@mdy ככל הנראה בכל עובר שיקוף (גם בגלל סמים וכדו')
ומה שנראה כמו רחפן או טיל נ"ט עובר בדיקה בצד
ולגבי מיסים יש בדיקה שונה שבה בודקים מה כתוב על החבילה (בשביל מיסים)
ככה שלא בטוח שיעכבו את החבילה של המגבר קליטה
בכל מקרה יעזור לכתוב משהוא לא מחייב כי לפעמים בשיקוף לא יעצרו את זה
ורק בבדיקה הידנית של הכיתוב ישימו לב לזה
(כמובן שהכל ניחושים אבל ככה נראה מכל הסיפורים כאן)