החנות של סמסונג בעלי אקספרס
-
@לחיל-אומר אמר בהחנות של סמסונג בעלי אקספרס:
יש את החנות הזאת בעלי אקספרס עם מחירים מאד זולים של כרטיסי זיכרון וssd, מומלץ בחום.
האם רק אני לא מצליח להכנס?
-
יש את החנות הזאת בעלי אקספרס עם מחירים מאד זולים של כרטיסי זיכרון וssd, מומלץ בחום.
@yits אמר בהחנות של סמסונג בעלי אקספרס:
-
-
@לחיל-אומר לדעתי אפשר למצוא את חלק מהמוצרים האלו ביותר בזול באמזון
-
-
@aiib גם בעלי אקספרס עצמו אפשר למצוא יותר זול, המעלה בזה שזה 100% סמסונג מקורי.
דרך אגב אמאזון זה לא דמי משלוח מטורפים?@לחיל-אומר אמזון זה גם מקורי 100%
אמזון דמי משלוח מטורפים? תלוי, לפעמים זה כמה דולרים בודדים לפעמים יותר
בכל אופן תמיד אפשר לשלוח דרך חבילעס ב40 שקל
כמובן שלא תמיד זה משתלם בגלל המשלוח וזה בעיקר למי שיש דרך להביא עם מישהו לארץעריכה: באמזון מה שמיוחד שאתה יכול לשלוח מכמה מוכרים לאותה כתובת באותו מחיר כך שאתה יכול להזמין לחבילעס כמה מוצרים ואז לשלם רק על משלוח אחד
-
@לחיל-אומר אמזון זה גם מקורי 100%
אמזון דמי משלוח מטורפים? תלוי, לפעמים זה כמה דולרים בודדים לפעמים יותר
בכל אופן תמיד אפשר לשלוח דרך חבילעס ב40 שקל
כמובן שלא תמיד זה משתלם בגלל המשלוח וזה בעיקר למי שיש דרך להביא עם מישהו לארץעריכה: באמזון מה שמיוחד שאתה יכול לשלוח מכמה מוכרים לאותה כתובת באותו מחיר כך שאתה יכול להזמין לחבילעס כמה מוצרים ואז לשלם רק על משלוח אחד
-
-
@aiib אמר בהחנות של סמסונג בעלי אקספרס:
ממה שבדקתי לא. זה נראה יקר אבל זה בגלל שזה המחירים של סמסונג.
אני קונה באמזון הרבה יותר מבאלי, אבל זה פשוט יותר זול. ואגב המשלוח היה ממש מהר במקרה שלי. -
@aiib אמר בהחנות של סמסונג בעלי אקספרס:
ממה שבדקתי לא. זה נראה יקר אבל זה בגלל שזה המחירים של סמסונג.
אני קונה באמזון הרבה יותר מבאלי, אבל זה פשוט יותר זול. ואגב המשלוח היה ממש מהר במקרה שלי. -
@dovid אני קניתי את הSSD שלהם 500 ג'יגה ב72 דולר במקום ב95 באלי אקספרס. אז נכון שעכשיו המחיר באמזון הוא 85 דולר כך שזה רק 10 דולר הפרש אבל עדיין פעמים רבות זה זול עוד יותר
-
@dovid
https://www.amazon.com/gp/product/B0781Z7Y3S/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01__o00_s00?ie=UTF8&psc=1אני כאמור קניתי אותו ב10 דולר פחות באמזון
באליאקספרס המחיר הוא:
https://he.aliexpress.com/store/product/SAMSUNG-SSD-860-EVO-250GB-500GB-Internal-Solid-State-Disk-HDD-Hard-Drive-SATA3-2-5/810302_32852808447.html?spm=a2g1y.12024536.productList_2628613.pic_4 -
@aiib אתה צודק, הבעיה זה לדעת את המחיר הסופי, במקרה הזה המשלוח חינם, בהרבה מקרים זה עוד 20$.
-
@dovid מה הפירוש?
באמזון אין הפתעות אף פעם
מה עוד שבדרך כלל המשלוחים של אמזון בארה"ב הם בחינם