מכתב מגדולי הרבנים
-
@by6199 אמר במכתב מגדולי הרבנים:
דווקא עליך אני אני מתפלא, סגרת את המערכת לתשלום בדיוק בגלל שפחדת משריפת נשמות
נו אדרבה. עשיתי את זה בהוראת הגר"מ ק' בגלל הסיבה הזו.
אז איפה פה נשרפות נשמות?אגב, מישהו התקשר אתמול ליתלונן שנכדו גנב לו את האשראי ועשה מנוי..
הוא אמר שיפרסם בהמודיע ליזהר מזה.. אמרתי לו שהיה יכול גם להזמין פיצה עם האשראי שהוא גנב.. ושזה לא אחריות שלי.
עכ"פ זה הזכיר לי את מה שדיברנו פה.
אבל האם צריך לחשוש לגנבים? ומי שכבר מגיע לגנוב אשראי מהסבא, בעיות של ביטול זמן זה כסף קטן אצלו. -
@שואף אמר במכתב מגדולי הרבנים:
נו אדרבה. עשיתי את זה בהוראת הגר"מ ק' בגלל הסיבה הזו.
אז איפה פה נשרפות נשמות?אם אתה מבין שיש כאן שריפת נשמות בחינם, אני מבין את אלו שאומרים כן על אותו דבר כשזה עולה כסף.
אם השירות בעייתי בחינם, גם בתשלום יש מי שיפסול ובצדק מבחינתו -
@by6199 אמר במכתב מגדולי הרבנים:
אם אתה מבין שיש כאן שריפת נשמות בחינם,
לא הייתי משתמש בתיאור הפנאטי "שריפת נשמות", אלא בביטול זמן.
בוודאי שגם על השירות בתשלום אפשר לטעון את זה.
אבל אחרי ששאלתי את הרב שלי אני רגוע ולא נכנס לספקולציות.ועדיין. אם נשמע שנשרפו נשמות ה"י, לדוגמא שמיסיונרים חילקו מטבעות של עשר ש"ח לאנשים כדי שיעשו מנוי בוירטואל מייל ואחרי זה שלחו להם מיילים עם הזמנה לכנסיה, ואחרי זה הטבילו אותם לנצרות, יהיה לי סיבה לשאול שוב את הרב.
מקווה שהייתי ברור
-
@שואף דעתי בענין ידועה, אני ממש לא חושב שיש בעייה בוירטואל מייל, גם אם זה ביטול זמן זה לא סיבה לחסום, אולי מהיום אחרי שיחה של 10 דקות יופיע התראה שהשיחה תנותק בעוד מספר שניות המערכת זיהתה שאתה כרגע מבזבז את הזמן...
אני רק אומר שעד כמה שאתה מבין שהקו צריך להיות בתשלום, מותר לך להבין את מי שפוסל את הקו לחלוטין
-
-
@by6199 חשיפה: ביום ו' הבעל"ט יתפרסם מודעה ממועצות גדולי התורה שליט"א תחת הכותרת אזהרה חמורה על איסור נסיעה באוטובוס כי ישנם קווים שנוסעים בהם למקומות אסורים רח"ל אי לכך יש להימנע מכל נסיעה כל שהוא ברחבי הארץ.
כל אחד מבין שזה לא הגיוני.
כמו כל דבר שמותר ואסור אנשים לא מבדילים ועושים מהכל איסור אחד גדול
צריך לעשות סדר.
זה מה שיוצא מכל האמור באשכול כאן.
הצעה לסדר: תעשו סדר בבלאגן.