הפיתרון לבעיית האימות SMS
-
@clickone נכון
כעת ניסיתי לפתוח חשבון וזה ביקש מספר לאימות SMSיש לי נטסטיק שמקבל huawei) SMS) דרך 019, אז אם יש לי את הכתובת שלו, אוכל להכנס לממשק של הנטסטיק מכל מחשב גם אם זה לא דרך הנטסטיק ?
כי אם כן, פתרתי לעצמי את בעיית האימות !
מה אתה אומר ? -
@לחיל-אומר אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
מה שכן אני חושב ש019 בנטפרי לא מקבל SMS (לא בטוח)
מקבל SMS בטוח
-
@zvi אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
מה שכן אני חושב ש019 בנטפרי לא מקבל SMS (לא בטוח)
מקבל SMS בטוח
רק לא שולח
-
@מעמד אתה יכול לפתוח את הממשק רק כשהמכשיר מחובר, אבל עדיין זה פותר את הבעיה.
לא יעזור לי
אני רוצה לפעמים להכנס למייל לא דרך המחשב שלי, אלא מחשב מזדמן. והנטסטיק בדרך כלל בבית ולא עלי
יש דרך אחרת להכנס למייל וגוגל תזהה שזה אני ולא פריצה ? -
@דגים אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
@clickone בגוגל וויס זה מגיע גם למייל וגם לצאט (אפשר להגדיר את זה) וגם הודעה קולי מקבלם להצאט
וזה בחינם!!!אפשר לעשות עם זה אימות מול הבנק וכו? או שהבנקים כאן דורשים רק מספרים ישראליים?
בעצם אם זה מגיע לחשבון גוגל, אז אם יש לך אימות כפול לסמס אתה לא יכול להיכנס, כי האימות מגיע גם למייל שדורש שוב אימות כפול...
אא"כ זה מגיע למייל אחר. (לכאורה אותה בעייה יש גם אצלי, אלא שאצלי אפשר לראות את ההודעות הנכנסות גם באתר בלי גישה למייל) -
@clickone
הבנקים כאן דורשים מספר ישראלי (הבנק שלי)@clickone אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
בעצם אם זה מגיע לחשבון גוגל, אז אם יש לך אימות כפול לסמס אתה לא יכול להיכנס, כי האימות מגיע גם למייל שדורש שוב אימות כפול...
אא"כ זה מגיע למייל אחר. (לכאורה אותה בעייה יש גם אצלי, אלא שאצלי אפשר לראות את ההודעות הנכנסות גם באתר בלי גישה למייל)נכון זה לא עוזר לאותו כתובות אימייל רק עם זה מגיע למייל אחר