הפיתרון לבעיית האימות SMS
-
כידוע יש היום בעיה בג'מייל ובעוד הרבה אתרים שהוא דורש אימות SMS ולא תמיד נותן שיחת טלפון.
הפיתרון: לקנות סים טוקמן לא כשר אפילו ללא דקות, עולה 30 ש"ח אפשר להישג בכל קיוסק, לשים אותו על מכשיר (לכל אחד יש איזה מכשיר זנוח ישן). וזהו אפשר לעדכן בג'מייל ובכל המקומות שיש לך מספר חדש. -
@בערל אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
יש גם פתרון לקנות פלאפון חדש עם סים רגיל וזהו...
מה אעשה שאין לי מכשיר ישן...?ויש גם פתרון חינמי:
https://tchumim.com/topic/4438/מספר-גוגלבדיוק בשביל זה אני שואל עם אפשר לפתוח חשבון עם מספר זה וככה כל פעם אני יקבל הסמס למספר הזה אבל זה רק אפשרי עם אפשר לפתוח חשבון על מספר הזה
-
@דגים אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
@בערל אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
יש גם פתרון לקנות פלאפון חדש עם סים רגיל וזהו...
מה אעשה שאין לי מכשיר ישן...?ויש גם פתרון חינמי:
https://tchumim.com/topic/4438/מספר-גוגלבדיוק בשביל זה אני שואל עם אפשר לפתוח חשבון עם מספר זה וככה כל פעם אני יקבל הסמס למספר הזה אבל זה רק אפשרי עם אפשר לפתוח חשבון על מספר הזה
חשבון גוגל?!
בשביל פתיחת חשבון גוגל אין צורך ב SMS ! -
@Shmuel754 אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
@לחיל-אומר קח בחשבון שטוקמן ללא פעילות של שנה יכול להתנתק וגם יתרה אחר שנה מתאפס.
יש להוציא כל תקופה שיחה בודדת.
מעניין יש לי טוקמן (סלקום כשר) כבר 5 שנים ועובד מצויין למרות שלא הוצאתי ממנו מעולם שיחה (אולי שיחות חינם) מהסיבה הפשוטה שגם לא הטענתי בו אף פעם יתרה.
-
@Shmuel754 אמר בהפיתרון לבעיית האימות SMS:
@לחיל-אומר קח בחשבון שטוקמן ללא פעילות של שנה יכול להתנתק וגם יתרה אחר שנה מתאפס.
יש להוציא כל תקופה שיחה בודדת.
מחזיק בטוקמנים ללא שימוש וזה פעיל
-
@מעמד גוגל, לפי הפעילויות שלך וכד', בונים דו"ח אמינות ולפי זה הם מבקשים \לא מבקשים אימות טלפוני וכד', תנסה לפתוח כמה אימיילים במכה אחת ואז תראה את זה...
מה שכן, בימות המשיח יש שירות לכל מיני בנקים וכד' לתרגם את ה-SMS למילים וכך הם מתקשרים אליך בהודעה קולית.
אינני יודע אם אפשר לעשות זאת באופן אוטומטי או פשוט לבקש מגוגל לעשות זאת בארץ לקומה הכשרה (משהו כמו תביעה ייצוגית). -
סליחה שאני מקפיץ (הנושא פחות מחודש)
אבל אני לא מבין למה אתם אומרים שרק בSMS ניתן לאמת ?
ניתן גם בהודעה קולית !
ועשיתי את זה כעת !
הנה
1.
2.
3.
4.
ואז להמשיך לדף הבא והוא שולח לכם קוד לטלפון שהגדרתם
אתם רושמים את הקוד בשורה המתאימה ומאשרים. לאחר מכן מפעילים
מאד פשוט !