שחזור מחיצות בדיסק קשיח פנימי
-
@אלישי
כל הכבוד על ההתנדבות, אבל אני חושב שהרעיון של פורום ציבורי נועד לשיתוף ידע, אז עדיף שזה יתבצע על גבי הפורום, לא כך?@m-s-n לסיכום:
יש לך כעת 3 כוננים בעייתים?
הכונן הראשון לכאורה הסיכויים לשחזור מוצלח הכי גדולים,
הכונן השני והשלישי בסכנה גדולה יותר מכיוון שלכאורה התחלת לרשום תוכן חדש (התוכן של הדיסק הבעייתי הראשון) על הדיסק.בעיקרון @אלישי צודק שכבר ניסית בעצמך, אתה לא חושש לעשות שגיאות נוספות בדרך?
-
יש לי ניסיון בשחזור קבצים,
אבל רציתי להציל את הכונן, ולא תרגמתי את הטקסט באנגלית ושאלתי משהו מה כתוב כאן..
לפי המענה שלו שזה רק שחזור לחצתי, ושני שניות אחרי הבנתי שזה לא הגיוני, וביטלתי.
כל מה ששיחקתי חוץ מזה זה רק במחיצות, השאלה היא מה הדרך לשחזר מחיצות, או לבנות מחיצות חדשות ללא מחיקת הקבצים עם התוכנה הזו ?
כי לי מהרגע הראשון הכפתור שחזור לא לחיץ, לא יודע למה.
אין תוכנה כזו בעברית ?
תודה רבה לכולם. -
האם זה אומר משהו ?
זה הכונן השני שנחסם
bandicam 2019-01-28 20-30-28-972.mp4 -
@m-s-n בבעיה כמו זה שהיה לך אתה צריך לעבוד עם תוכנה למחיצות כמו MiniTool Partition Wizard שם יש אפשרות לשיחזור מחיצות שלימות,
אם כי אין מקום לטעויות בתוכנות כגון זה, ובמקש אחד אתה יכול למחוק את כל המחיצות שבמחשב שלך לצמיתות, על כן אם החומר שנמצא בדיסק שלך חשוב, הייתי פונה למשחזר מידע, ולא מנסה להתחכם מידי.
(כדי ללמוד טוב את התוכנה אתה צריך מינימום ניסיון בזה, ואני במקומך הייתי לוקח דיסקשיח ריק לגמרי ועושה עליו ניסויים כמה שבא לי, ואחרי שיש לי את הניסיון הזה ביד הייתי מעיז להמשיך הלאה. אישית יש לי ניסיון בכל הדברים הללו כל זמן שזה נוגע לחומרה ולא לפיזי ועל כן אוכל לעזור לך מרחוק (במייל שצויין למעלה), אך תעשה לבד את השיקולים שלך.) -
@m-s-n אמר בשחזור מחיצות בדיסק קשיח פנימי:
האם זה אומר משהו ?
זה הכונן השני שנחסם
bandicam 2019-01-28 20-30-28-972.mp4איזה דיסק מדובר ?
חיצוני ? פנימי ?
מראה את מלא גודלו במנהל הדיסקים (אפשר צילום מסך אולי) ? -
-
@משחזר-מידע זה אותו סיפור, פשוט התחברתי אליו מרחוק בכדי לאבחן את הבעיה ולהעלות את זה כאן..
-
נו ? תוכנות שיחזור לא מצליחות ?
-
@משחזר-מידע מה שקרה כאן בעצם הוא שדיסק קשיח פנימי לא עלה בווינדוס (בגלל בעיית אבק..) ואחרי ניקוי האבק הווינדוס עלה וביקש שיחזור, על-כן עבר את מדור תוכנת "Active@ Partition Recovery" שלא עשה בעצם שינוי בדיסק עצמו אלא בעיה בדיסקים האחרים אחרי בחירת הפעולה של העתקת המחיצה לדיסקים אחרים. (וכמבואר למעלה בוטל אחרי כמה שניות).
מה שקורה עכשיו זה שהדיסקים שהתוכנה עשתה אלצם בעיות מסוגלים לשיחזור, וחלקם אפי' מזוהים כמערכת קבצים שלמה, רק שאקספלורר של ווינדוס לא רוצה להכיר בהם. (למשל כונן D)
הדיסק הראשון הבעייתי משוחזר בסופר סקאן כפי שמצורף.
השאלה היא האם אפשר (בסיטואציה הזאת) לשחזר את מבנה המחיצות כמקדם? (בלי צורך בשיחזור הקבצים שיהיו בלי שמות וכד').
תודה מראש. -
@אלישי אמר בשחזור מחיצות בדיסק קשיח פנימי:
רק שאקספלורר של ווינדוס לא רוצה להכיר בהם. (למשל כונן D)
מה גם כונן D וינ לא מזהה ?
-
@משחזר-מידע כן הוא לא מזהה, ב-chkdsk (השנאוי עליך) הוא כותב שזה מערכת RAW.
-
ב-chkdsk (השנאוי עליך) הוא כותב שזה מערכת RAW.
וטוב שכך
אתה מחפש עוד צרות ?כבר הצעתי את הצעתי במקום אחר
בבקשה, תעבדו לפחות כמו מקצוענים
ועדיין לא מאוחר -
@משחזר-מידע אל תדאג, לא חשבנו לעשות באמת צ'אק דיסק, אלא לראות את העובדה היבשה הזאת, יש לציין שהכונן הספציפי הזה לא כ"כ חשוב. ובגדול אפשר להשתולל איתו.
השאלה הכי חשובה זה האם ניתן לשחזר את כל מבנה המחיצה בכונן הראשון שקרס? והאם אפשר לעשות את זה באופן עצמאי (כמובן בזהירות הנדרשת בלא לגעת בכונן הפגום אלא לשחזר משם באופנים שונים)?וכן האם אחרי השיחזור לזרוק את הכונן לפח או שזה מצויין.
-
הדוח נראה בסדר גמור
אבל אני רואה שדיסק מס' 3 מראה אזהרה בצבע צהוב -
@משחזר-מידע ולגבי שאר השאלות? (איך מסתדרים עם ה-RAW)
(הדיסק מס' 3 הוא הדיסק קשיח החיצוני).
-
ולגבי שאר השאלות? (איך מסתדרים עם ה-RAW)
לא ראיתי את הדיסק
(הדיסק מס' 3 הוא הדיסק קשיח החיצוני).
להיות עם יד על הדופק עם הדיסק הזה
כרגע מדובר בסקטור בודד
אבל זה יכול להתדרדר מהר מאד להרבה יותר מזה
עד כדי אי זיהוי במחשבמה שמוזר עם הדיסק הזה
הדיסק הזה הוא כבר בערך שנה משנת ייצורו (לפחות)
והדוח מראה שבקושי עבד יומיים+ -
@משחזר-מידע כי מדובר בדיסקשיח חיצוני שכמעט ולא השתמשו בו...
אני יכול להעלות לך צילום מסך של תוכנת איבחון כלשהיא שמתוכו תדע יותר פרטים על מחיצת ה-RAW? -
לא יודע אם אני אוהב לעשות את זה
איזה דיסק מדובר הSamsung ?