פיענוח תוסף?!
-
בגדול כל מה שאתה צריך כנראה זה לפתוח כלי מפתחים על התוסף עצמו ולעקוב אחרי הבקשות..
-
@WWW אמר בפיענוח תוסף?!:
@aiib שיש ספריות מוכנות לחקות את צורת הפעולה של התוסף, בכדי לקבל תרגום חינם.
הספריות האלו ברמה של התרגום של גוגל?
באיזה אופן זה עובד API?
זה ספריות של חיקוי התוסף או ספריות של תרגום?אני אשמח לקבל מידע וקישור למה שציינת!
תודה! -
@Avi_av אמר בפיענוח תוסף?!:
בגדול כל מה שאתה צריך כנראה זה לפתוח כלי מפתחים על התוסף עצמו ולעקוב אחרי הבקשות..
כלי פיתוח כוונתך F12?
השאלה היא איך אני מוצא את הפעולות שהתוסף מבצע -
@aiib אמר בפיענוח תוסף?!:
אני רוצה ליצור תוסף שאני אקליד והוא אוטמטי יתרגם לתיבת הטקסט
איך הוא יידע מתי לתרגם?
בתרגום רגיל, מדובר ב 2 שדות טקסט, האחד קלט והשני פלט.
מה שאתה צריך לכאורה, זה לחצן צף, שבלחיצה עליו, הוא מחליף את הטקסט הקיים בשדה הזנת טקסט, לטקסט מתורגם.ניסית לבקש מ @zvizvi ?, כי נראה לי שלאחר העבודה שלו לתוסף של השלמת מיילים, זה יחסוך לו חצי עבודה...
-
@WWW אמר בפיענוח תוסף?!:
אני רוצה ליצור תוסף שאני אקליד והוא אוטמטי יתרגם לתיבת הטקסט
איך הוא יידע מתי לתרגם?
אני יפעיל את התוסף רק מתחי שאצטרך אותו
בתרגום רגיל, מדובר ב 2 שדות טקסט, האחד קלט והשני פלט.
מה שאתה צריך לכאורה, זה לחצן צף, שבלחיצה עליו, הוא מחליף את הטקסט הקיים בשדה הזנת טקסט, לטקסט מתורגם.יש 2 אופציות. 1. שאני אכתוב בחלון הרגיל והתוסף יקח את הטקסט יתרגם אותו ויחזיר אותו מתורגם. 2. חלון מתחת לחלון הכתיבה שבו אכתוב ובלחיצת אנטר הוא ישלח לתרגום ויחזיר אותו מתורגם לחלון למעלה
ניסית לבקש מ @zvizvi ?, כי נראה לי שלאחר העבודה שלו לתוסף של השלמת מיילים, זה יחסוך לו חצי עבודה...
כבר כתבתי לו במקצועות, הוא הציע שירותי פיתוח בחינם. הבעיה היא שכבר כמה חודשים אין שם מענה בפוסט שהוא פתח
-
פעם ניסיתי לעקוב אחרי הפעולה שלו, הוא שולח בקשות לשרת עם המילים הרצויות ומקבל תרגום, אבל לזכרוני יש איזה מזהה או מפתח אימות שהוא מוסיף לכל בקשה, אתה תצטרך לפענח לפי מה הוא מייצר את המזהה הזה.
כדי לעקוב אחרי הפעולה שלו אתה צריך ללחוץ F12 על החלון של התוסף עצמו, ולעקוב אחרי ה Networrk לראות מה נשלח ומה מתקבל. אם תרצה לנסות לקרוא גם את הקוד, פתח את הקבצי סקריפט דרך כלי המפתחים, ומתחת החלון של תצוגת הסקריפט יש סוגריים מסולסלות {} שפותחות את המיניפקציה לקוד קריא (יחסית, עדיין חסר את השמות המלאים של המשתנים, אבל זה יותר טוב מכלום) -
@WWW אמר בפיענוח תוסף?!:
@aiib שיש ספריות מוכנות לחקות את צורת הפעולה של התוסף, בכדי לקבל תרגום חינם.
תזכורת להסבר...
הספריות, זה בשביל לנצל את החינמיות של תרגום גוגל שניתנת לתוסף.
יש לכל מיני שפות תכנות.(דרך אגב, לאחרונה ראיתי שיש הגבלה של תרגום ע"י התוסף בדפדפן, ייתכן שגוגל חסמו את זה?)