K21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם
-
@שלומ אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
רק מעצבן אותי שמעיזים לקחת מחיר כמעט כמו נוקיה וסמסונג על מכשיר שעולה בסין 10 דולר במקרה הטוב
כמו נוקיה??? 10$??
"מעצבן אותי", "מעיזים"... פחח אתה נשמע סוחר ישר עם חוש צדק מפותח להפליא.
אותי מעצבן אנשים משמיצים ללא בסיס שלא מוסגלים לכתוב עובדה אחת יבשה למרות שהם עמוק עמוק (ואולי מידי) בתחום.
השימוש הבלתי פוסק בסיסמאות משכנע בעד עצמו. לי עולה מן התמונה שגם ל@שלומ אין דבר אחד רע לומר על הK21 מלבד אובססיה להשחירו בלי גיבוי עובדתי ממילימטר.@aiib זה נראה שלי יש מניות? אחרי השיימניג חסר ההיגיון שיש פה נגד הK21?
אתה בטוח שככה עולה ממה שקורה כאן? כלומר אם אין לי מניות אני יכול לראות אנשים שתוקפים מכשיר ללא שום הרגשה בצורך להסביר על מה הם מסתמכים? במילים אחרות בשביל להוכיח אובייקטיביות אני אמור לומר אמן על כל קשקוש?
אולי הK21 זבל, אדרבא, אני רוצה לשמוע ממישהו למה. -
אם אחד מכם ירכוש
יהיה נחמד שיעדכן כאן. -
להלן מספר פרטים אודות המכשיר
4 פרופילים בלבד
5 שעונים מעוררים בלבד
במדה והתקשרו אליך והורדת את עוצמת הצלצול הוא לא חוזר בחזרה עד שתחזיר בהגדרות
רק 1000 אנשי קשר
שם איש קשר מוגבל ל20 תווים
אין הפרד בין שם פרטי למשפחה
להמשיך? -
@dovid אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
אותי מעצבן אנשים משמיצים ללא בסיס שלא מוסגלים לכתוב עובדה אחת יבשה למרות שהם עמוק עמוק (ואולי מידי) בתחום.
השימוש הבלתי פוסק בסיסמאות משכנע בעד עצמו. לי עולה מן התמונה שגם ל@שלומ אין דבר אחד רע לומר על הK21 מלבד אובססיה להשחירו בלי גיבוי עובדתי ממילימטר.העובדה היא שתשאל כל טכנאי טלפונים כמה חוזר מכשיר סיני וכמה חוזר נוקיה
שנית, אני מתנצל על זה שנשמע כאילו יש לי נגד K21 זה דווקא מהמכשירים הטובים שיש מהשוק הסיני
התכוונתי בכללות שמכשיר סיני לא מתקרב למכשירי נוקיה או סמסונג אפילו ממטר ונראה לי שעל זה אין חולק -
@A0533057932 אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
להלן מספר פרטים אודות המכשיר
4 פרופילים בלבד
5 שעונים מעוררים בלבד
במדה והתקשרו אליך והורדת את עוצמת הצלצול הוא לא חוזר בחזרה עד שתחזיר בהגדרות
רק 1000 אנשי קשר
אין הפרד בין שם פרטי למשפחה
להמשיך?מתוך הרבה מלל צפוף, עם הסיומת המשונה "להמשיך?" שמורידה את כל הסיכויים שאכן באת לעזור, אין חיסרון בכלל חוץ מהורדת העוצמה.
יפה אז יש באג בK21. נשמח לאימותים או לעדכונים לגביו.
כל שפע החסרונות האחרים דומה למי שיאמר שאין שמה פנס.
גם לC2 יש רשימת חסרונות יותר ארוכה מעניין אם היית כותב אותה בכזו התלהבות.
לא יודע מה התלבשתי על האשכול הזה אבל יש לי תחושה חזקה, בעיקר מפה וקצת מפורום של נטפרי, שפשוט שונאים את המכשיר הזה מסיבות לא ענייניות בכלל. -
@dovid פנס יש וזה אחד המעלות היחידות שמצאתי בו
ואני יאמר אין לי שום ספק שכל אדם אשר מעונין במכשיר אשר יעמוד בבית לצורך שליחת הילדים לינות וכד' עם פלאפון יהנה ממנו אבל אדם הזקוק לפלאפון לצורך שימוש שוטף לא יהנה
נ. ב. יתכן שזה רק אני מכיון שזה היה ברשותי בתקופת הבחירות וסבלתי מהחסרונות הנ"ל מאד
וכמו שאמרתי אני יכול להביא את המכשיר הנ"ל ליום יומים לצורך בדיקה אם אתה מעונין לקנות -
@מעמד למה מיועד הפלאפון?
לשימוש יום יומי / לשימוש ביציאה מהבית -
@dovid אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
@aiib אם אתה מכיר בעל מניות בחברה או כל מישהו שקרוב אליה אשמח אם תביא אותו לפה שיגיד את הצד שלו וככה יהיה לנו מידע לפחות ממישהו אחד בצד השני.
נראה לי @סים כשר מפורום נטפרי קשור לזה. אני לא יודע אם בתור יבואן יצרן או רק משווק מקומי. בעבר הייתה התייחסות נרחבת שלו למכשירים האלו [כמובן במידה ואני לא מתבלבל כי אני לא באמת מכיר את המכשירים האלו אבל לפחות השם דומה...]
-
@A0533057932 יום יומי
-
@A0533057932 אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
רק 1000 אנשי קשר
אתה מכיר מכשיר עם יותר ?
למה? אתה חושב שאני סיני ?!
צ'ין צ'אן צ'ונג צ'אנג (אפילו זה לא 20 תוים ! כולל רווח !)
למה צריך יותר ?
יש אדם עם שם פרטי ומשפחה ביותר מ20 תוים ?
הרי גם אדם שיש לו שני שמות, עם השם משפחה זה לא 20 תוים ! -
@A0533057932 זה מאוד מפריע לך, אבל ל99% זה לא שימושי ההפרדה (זה בכלל נתמך בסים? כלומר זה יכול לנדוד לטלפון אחר?).
ואם כזה חיסרון אתה מנפנף בדיוק כמו חיסרון האלף אנשי קשר ושאר החסרונות למעט הבאג.