K21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם
-
@dovid אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
והיא מייצרת את המכשיר בסין בדיוק כמו שכל חברה עושה היום,
לא צודק בכלל תפתח מכשיר שחברה מבוססת עם נסין עשתה כמו נוקיה סמסונג
ותפתח מכשיר של כל מיני חברות שמייצרות רק כשרים ותראה את ההבדל
לדעתי אין סיכוי שחברה שעושה רק כשרים בכמויות של 20000 יחי'
תגיע לרמה של חברה בינלאומית שהכמויות הם של 7 ספרות
לחברה כזאת יש את המשאבים להשקיע בחומרה ובתוכנה ברמה שרק הם יכולים להגיע
יש להם את היכולת להשקיע בצוות מתכנתים, בעיצוב המוצר' בעיצוב החומרה, ובבדיקות איכות רציניות
מי שרק קצת מבין בזה רואה את זה בגדול -
@WWW אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
ומה שאמרת נכון גם על חברה שוויצרית שמייצרת 20 אלף מכשירים.
לא קיים.
סינית, קיים.אהה החברות בסין הם הקטנות בעולם.
וגם זה הכונה כשואמרים "זה דפוק, זה סיני" = קצת מכשירים. אהה.
מה ההתעקשות הזו? אף אחד לא אמר שK21 הולך להפיל את נוקיה וגם לא השוו אותו, ועצם הניסיון לומר שהשוו אותו הוא דמגוגיה מכוונת. נכון, נוקיה חברה יותר טובה, הבנו.
"מכשיר סיני"? למה אתם משתמשים בארץ המוצא? למה כותבים מכשיר של חברת בוטיק שזה מה שכתוב בפירוט ה"תלונה"? אין פה קצת ניסיון של תעמולת בחירות ומכבסת מילים? -
@dovid אני לא כתבתי את המונח 'מכשיר סיני'.
אבל צריך שיבינו שהיחס בין המכשירים זה בערך כך:- נוקיה: 10.
- סמסונג, LG וכו': 9.
- K21, אפטק ודוגמתם: 2.
- שאר מכשירים כשרים: 1.
- מכשירים סיניים שעולים 10$, -2.
וכן על זה הדרך.
כך כשיש למישהו ספק בין נוקיה שעולה עוד 150 ש"ח למכשיר אחר, שיבין את היחס.
זה הכל. -
@WWW אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
@dovid אני לא כתבתי את המונח 'מכשיר סיני'.
אבל צריך שיבינו שהיחס בין המכשירים זה בערך כך:אבל אף אחד לא חשב אחרת, ועכ"פ לא בשרשור זה.
וגם ההבהרות שלך הם רק על איכות האלקטרוניקה אולי, שזה לא תמיד השיקול המכריע. וגם בזה היית שרירותי בלי לתת פרטים.
בקיצור אם אתה יודע משהו על הK21, בכבוד תכתוב ברחל בתך. -
@dovid צודק שאין להכליל והראיה שיומי למשל או וואי שהם מתמודדים יפה בתחומם. אבל בהחלט המכשיר הזה כן מצדיק את כל הסטיגמות על הסינים זה בהחלט מוצר מדבקה, מי מכיר את החברה הזו?? זה סתם שם שהחליטו לקרוא לו כך..יש מכשירים שאפילו החברות הגדולות מיצרות לשווקים חלשים והמוצר הזה זה גם היעוד שלו וגם לא חברה מוכרת!
-
בקיצור אם אתה יודע משהו על הK21, בכבוד תכתוב ברחל בתך.
אני כנראה יודע קצת.
רק שאני לא בטוח עם הדגם...
אני אף פעם לא השתמשתי עם המכשירים האלה, ואני יודע רק מה שאני שומע מחברים.
כך שאני לא בדיוק יודע באיזה מכשיר מדובר. -
@ארי63 אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
@dovid צודק שאין להכליל והראיה שיומי למשל או וואי שהם מתמודדים יפה בתחומם. אבל בהחלט המכשיר הזה כן מצדיק את כל הסטיגמות על הסינים זה בהחלט מוצר מדבקה, מי מכיר את החברה הזו?? זה סתם שם שהחליטו לקרוא לו כך..יש מכשירים שאפילו החברות הגדולות מיצרות לשווקים חלשים והמוצר הזה זה גם היעוד שלו וגם לא חברה מוכרת!
דיייייייייייי!
אתה יודע שזה דפוק תכתוב מאיפה ולמה ברור!!!! אני ישמח! אל תכתוב בלי שום אחריות ובלי שום הסברים.
זה לא מכשיר מדבקה וזה כן חברה מוכרת עד כמה שראוי שהיא תהיה (היא קטנה וחרדית). -
@WWW אמר לי סוכן שאני מכיר אותו אישית (חבר שלי), שאמרתי לו שאומרים שזה מכשיר גרוע,
הוא כתב לי כך:- התקלות היחידות שהיו לי אם המכשיר הזה זה שפה ושם חזרו עם בעיות בהטענה (יש לזה אחריות שנה), ובמקרים בודדים בעיות במקשים, חוץ מזה רוב הלקוחות מרוצים ממנו מאוד.
ואני שאלתי פה מהכרות והתנסות אישית, ולא ממישהו ששמע ממישהו ששמע מהסבתא של השכן
-
@שלומ אמר בK21 מכשיר מומלץ ? אשמח לשמוע את דעתכם:
רק מעצבן אותי שמעיזים לקחת מחיר כמעט כמו נוקיה וסמסונג על מכשיר שעולה בסין 10 דולר במקרה הטוב
כמו נוקיה??? 10$??
"מעצבן אותי", "מעיזים"... פחח אתה נשמע סוחר ישר עם חוש צדק מפותח להפליא.
אותי מעצבן אנשים משמיצים ללא בסיס שלא מוסגלים לכתוב עובדה אחת יבשה למרות שהם עמוק עמוק (ואולי מידי) בתחום.
השימוש הבלתי פוסק בסיסמאות משכנע בעד עצמו. לי עולה מן התמונה שגם ל@שלומ אין דבר אחד רע לומר על הK21 מלבד אובססיה להשחירו בלי גיבוי עובדתי ממילימטר.@aiib זה נראה שלי יש מניות? אחרי השיימניג חסר ההיגיון שיש פה נגד הK21?
אתה בטוח שככה עולה ממה שקורה כאן? כלומר אם אין לי מניות אני יכול לראות אנשים שתוקפים מכשיר ללא שום הרגשה בצורך להסביר על מה הם מסתמכים? במילים אחרות בשביל להוכיח אובייקטיביות אני אמור לומר אמן על כל קשקוש?
אולי הK21 זבל, אדרבא, אני רוצה לשמוע ממישהו למה. -
אם אחד מכם ירכוש
יהיה נחמד שיעדכן כאן.