מצלמת אבטחה (פרק ב)
-
@שוהם307
העובדה שברשת הפנימית המצלמה פועלת מלמד שהמצלמה תקינה.
הבעיה שלך שמהאינטרנט אין לך גישה.דבר ראשון תעשה הפניית פורטים, כדי להגדיר פורט נכנס למצלה, אתה גם צריך לדאוג שיהיה IP פנימי קבוע למצלמה ולא דרך DHCP.
באם לא יעבוד תצטרך כנראה IP קבוע.
גם לא מבין איך אתה מתחבר מבחוץ, לאיזה כתובת? באם זה דרך האתר שלהם, כנראה יספיק לך הפניית פורטים.
-
@שוהם307 מה שבזק כתבו, הם מתכוונים לרשת הפנימית המשרדית, שלמצלמה יהיה כתובת IP קבוע שלא כל פעם שמכבים את הראוטר תקבל כתובת IP חדשה מהראוטר, מה שצריך לעשות זה להיכנס להגדרות המצלמה ולהגדיר שם כתובת קבועה.
צפיה מרחוק:
לאחר שהגדרת את הנ"ל, צריך לבקש מהספק אינטרנט כתובת IP קבועה=חיצונית, כלומר שכתובת 123.456.789 יגש לראוטר שלך ותגדיר בראוטר שפורט 88 יגש למצלמה סה"כ 123.456.789:88 -
@שוהם307 אמר במצלמת אבטחה (פרק ב):
@מעמיק למה עירבבתי? @ליבל אמר שכדי לצפות מרחוק צריך לבקש מהספק כתובת IP קבוע, ואני שואל אולי יש למצלמה שלי יש כבר IP קבוע
אז אני הסברתי לך שיש כאן
- IP קבוע בתוך הרשת הפנימית
- IP קבוע של הספק אינטרנט
כי כשאתה רוצה לצפות מרחוק, אז קודם יש את ה IP של האינטרנט כשמחייגים לזה אז זה מנתב לראוטר שלך, אח"כ צריך ללמד את הראוטר לגשת למצלמה אז עושים "ניתוב פורטים" שאם הגיע בקשה בפורט 88 לדוגמה, ינתב לכתובת IP הפנימי, לדוגמה 10.0.0.88
בהצלחה
מקווה שהבנת -
@שוהם307
הספק נותן לך כתובת חיצונית
והמכשירים שנמצאים אצל ברשת הפנימית מקבלים כתובת IP פנימית מהראוטר
איור:
אתה צריך להקצות למצלמה כתובת פנימית קבועה ואז להפנות את הכתובת החיצונית של הראוטר לכתובת הפנימית
רק שאז תהיה לך בעיה אחרת שהכתובת החיצונית משתנה
לכן אמרו לך שאתה צריך לבקש כתובת קבועה מהספק