מצלמת אבטחה (פרק ב)
-
שלום לכולם, קניתי מצלמה מחברת FOSTCAM והתקנתי אותה והגדרתי הכל בצורה תקינה, אך אני לא מצליח לצפות במצלמה כשאני מסונן עם נטפרי, ואני יסביר, המצלמה עצמה מחוברת לרשת עם סינון של אתרוג, אני אישית מסונן עם נטפרי ואני לא מצליח לצפות בה, כשאני מחבר את אותו מחשב לרשת ההיא (עם כבל, לא אלחוטי כי אין לי כרטיס רשת), אז אני מצליח לצפות במצלמה ולשלוט בה, וכשאני מתחבר בבית עם הסינון של נטפרי אני לא מצליח לצפות,
אני לא סגור על זה שזה הבעיה של נטפרי, כי אולי הסיבה שאני מצליח לצפות במצלמה זה כי אני מחובר לאותה רשת שהמצלמה ג"כ מחוברת אליה, ואולי לא...
פתחתי פנייה בנטפרי ובינתיים הם לא עלו על הבעיה, אולי מישהו פה נתקל בזה? -
@שוהם307 שאלת תם את התוכנה שלהם התקנת?
זה הקישור לתוכנה -
-
@שוהם307
יש לך כנראה שתי בעיות שצריך להתמודד.-
תקשורת נכנסת צריך להגיע להתקן שאליו אתה רוצה להגיע, לכן יש צורך להגדיר הפניה בראוטר שכל מה שמגיע בפורט 88 שיגיע לכתובת הפנימית (המצלמה) בפורט זה.
במקרה שלך של נטסטיק, אני לא מכיר את צורת החיבור. האם מתחבר למחשב בUSB? או דרך ראוטר אחר שניתן להגדיר. האם בתוכנת ההתקשרות יש מצב להגדרה או שתצטרך להגדיר דרך המחשב, ולדאוג שהמחשב יעבוד קבוע כדי להתחבר למצלמות. -
מה טיב הכתובת שאליו אתה ניגש, האם יושב מאחורי NAT ואז זה יכול משמש אותך רק לאחר תקשורת יוצאת ולא תקשורת נכנסת.
במקרה שלך שאתה רוצה לגשת מבחוץ אתה צריך כתובת שמגיע אליך בכל מצב.
אחרי פתרון לבעיה 1 באם לא יעבוד כנראה שיש לך גם בעיה 2.
גם אני לא יודע איך אתה מנסה להתחבר מרחוק למצלמה, דרך דפדפן או דרך תוכנה שלהם, לאיזה פורט אתה ניגש.
-
-
@Shmuel754 תודה, אני באמת לא בדיוק מתמצא במה שכתבת, אכתוב את הנתונים שיש לי ותגיד לי מה אפשר לעשות.
- המצלמה מחוברת בצורה אלחוטית לראוטר.
- הנטסטיק שלי מתחבר למחשב ב USB רגיל.
- יש אפשרות לצפות במצלמה גם דרך התוכנה שלהם וגם דרך דפדפן, באתר הבית של חברת FOSTCAM
-
@שוהם307
אם הבנתי נכון את התרשים, הוא כך.
יש לך מחשב ונטסטיק משמש אותך לגלישה.
יש לך משרד שיש ראוטר שיש לו חיבור לאינטרנט וחיברת באופן אלחוטי מצלמה.אתה מנסה לגשת מהמחשב דרך הנטסטיק (האינטרנט שלך) למצלמה (אינטרנט אחר).
אם הבנתי נכון,
הבעיה שלך הוא בהגדרת ההפניות בראוטר של המשרד שתוכל להיכנס מהעולם למצלמה.