צריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות
-
@upsilon01 אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
זה לא אותו 015
יש 015 טלקום , ויש 015 גלובללא נראה לי שיש להם רק 250, (אני קבלתי יותר מזה)
Hello 015 והשיקמה 015 זה אותה חברה כיום.
מכיוון גולן ל015 ניתן לחייג עד 240 ערוצים בלבד, גם באם יש לך טראנק עם יותר ערוצים.
-
@מרדכי אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@חיבור אתה יכול לנסות בחברת מסר פתרונות תקשורת
יש להם את אותו ממשק ניהול של ימות המשיח ואולי אצלם לא תצטרך לוותר על הבעלותזה אותו דבר, לא אמור להיות הבדל, אולי במסר תגיע מהר יותר להנהלה בד"כ זמינים בשירות לקוחות ותקבל אישור חריג
-
@clickone אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
@upsilon01
שוב זה נמצא בידיים שלהם. עדיף שיהיה סעיף ברור לזה.
עוד משהו, הייתה לי הבטחה ברורה שלהם שהמספר שרכשתי שלי. (זה מספר פרמיום שעלה כסף.) תכלסס ברגע האמת זה לא עזראתה מתכוון לימות המשיח?
תכל'ס דיברתי עם ימות והם אמרו לי שהם כעיקרון לא משחררים מספרים חזרה אבל בגלל שמדובר בקו של נתב שכבר פעיל כמה שנים והמספר שלו פורסם ואין לי אפשרות לוותר עליו הם מוכנים שאם בעתיד ארצה לעזוב הם יתנו לי לנייד רק שאצטרך לתאם אתם קודם את הניוד כדי שהם ישחררו את המספר.
לדעתכם ומניסיונכם - מספיק שאשמור את התכתבות המייל שבה הם כתבו לי את הנ"ל או שצריך לדרוש מהם מסמך כתוב? -
@חיבור לדעתי לדרוש מסמך כתוב. (יכול מאד להיות גם סעיף בהסכם)
הם לא מבקשים ממני לחתום על שום הסכם, וגם אמרו לי שאני לא צריך לחתום על טופס העברת בעלות לקו. לכאורה לפי זה לא תהיה להם יכולת למנוע ממני ניוד בעתיד. עדיין דעתך שכדאי לדרוש מהם מסמך כתוב?
-
@חיבור לדעתי כן. אחרת זו יכולה להיות בעייה אצלך. ועדיף למנוע את זה
אולי נחכה לדעת שאר החבריםמייל תקף משפטית בדיוק כמו מסמך, הבעייה שלך תהיה רק אם יהיה סתירה בין חוזה למייל, ככל ולא חתמת על חוזה המייל מחייב
-
@by6199 אמר בצריך יעוץ מאנשים שיש להם ניסיון עם מערכות טלפוניות:
מייל תקף משפטית בדיוק כמו מסמך
"בשקלו את משמעות הדוא"ל בחיינו ואת האמינות המיוחסת לו, קבע בית המשפט כי אין מחלוקת שמסמך אימייל יהיה קביל להגשה כראיה, אם כי המשקל שייוחס לו ישתנה ממקרה למקרה."
https://www.y-law.co.il/page54.html -
הכי פשוט לקחת את החוזה הקיים ולמחוק את הסעיף הנ"ל
-
- אתה אומר "עוד מאמר" - אולי בעצם תביא לנו את לשון החוק. (נראה שאתה יודע על מה אתה מדבר)
- אם הוא יכול לעגן את זה בהסכם חתום איתם, למה לא בעצם?
לא הייתי מסתמך על מאמר שנכתב באתר כלשהו לצורך כזה או אחר.
ידוע לי שמייל תקף חוקית בצורה ברורה, לכה"פ כל עוד אין מסמך נוגד.
הפנייה למיקום אשתדל לחפש
-
@חיבור
לא מבין, אם אומרים מראש שהם ישחררו את המספר בגלל שמדובר במספר פעיל ומוכר וכו',
אז תבקש מהם רק מערכת בהוט,
תפתח לקוח בהוט ותנייד את המספר ותגדיר מספר צל של 1599 למערכת בימות.כדי לספק שירות הם לא חייבים את המספר 1599 במערכת שלהם זה אפילו לא מוגדר אצלם רק מספר הצל מוגדר.