בעקבות השדרוגים הנעשים בפורום זה
-
ראשית תודה למנהל היקר @davd שכל הזמן עושה כאן שינויים לטובה ומוסיף דברים ופיצ'רים,
לאחרונה נוסף צליל התראה גם כאשר מישהו מזכיר אותך באחד הפורומים (כמו שכבר קיים בפורומים אחרים), אך לרוב זה מופיע יחד עם תגובה של מישהו על דברים שכתבת, כך שהוא נותן לך שני התראות על תגובה אחת, לכאורה ההתראה על זה שמישהו הזכיר אותך אמור להיות רק כשמישהו לא מגיב לדבריך ישירות אלא שבתגובה למישהו אחר הוא הזכיר אותך, כך שאם זה יתוקן ירווח (וגם אם לא, לא קרה כלום..),
שנית, בכל מיני תוספים חדשים שנוספו כאן עדיין מופיעים המילים בשפה האנגלית, וגם חלונית ההתראה חדשה שקופץ בצד ימין למטה, המילים "יש לך הודעה חדשה" נהפך לאנגלית,
בכרטיסיות שלא נקראו הרקע השתנה לאפור כהה ומוזר (וכן בכרטיסיית משתמשים), ועוד כל מיני דברים שיכול להיות שקרו פשוט בגלל שאוחזים באמצע העבודה איתם, ואם כן עדיף לנעוץ הודעה באשכול זה שבימים אלו הפורום עובר שידרוג ועל כן יהיו תקלות זמניות וכד'. -
@אלישי אני מצטרף לכל מילה שלך, וזה בכלל לא אני עושה את כל השידרוגים...
הצוות של nodebb שזו המערכת עליה מושתת הפורום עושים כל מיני שינויים, ואני מידי פעם סה"כ "לוחץ על הכפתור" ומעדכן, על כל התופעות הלוואי שבעניין הטובות יותר והטובות פחות. חלק דברים זה התנגשות בין עיצובים מותאמים שהכנסנו בעבר לשיפורים ועיצובים חדשים, בקיצור יש עבודה לשפר, אבל שורדים -
@chocolate אמר בבעקבות השדרוגים הנעשים בפורום זה:
@dovid בטאבלט הפורום משובש לי לגמרי מאז העדכון
מה זה "משובש" ?
ניקית כבר עוגיות? -
אכן זה בעיה, החזרתי לשם כך את האפשרות לשנות מראה בהגדרות האישיות, ומכיון שהבעיה היא בגלל עיצובים מותאמים שנעשו על ידנו, בתבניות המראה האחרות אין בעיה.
@בערל כנס לפה http://tchumim.com/user/בערל/settings ולמעלה בצד ימין תחת "בחר מראה" בחר בכל אפשרות אחרת מdefault, ואז אמור להיות בסדר.
-
כמדומה ש @dovid החזיר את המצב לקדמותו.
-
@עימוד-עילית אמר בבעקבות השדרוגים הנעשים בפורום זה:
כמדומה ש @dovid החזיר את המצב לקדמותו.
ועכשיו אין הבדל בכותרות בין מה שנקרא למה שעדיין לא...
-
@עימוד-עילית נערך
מקודם כתבתי תגובה נגד שלא השתנה כלום,
אחרי רענון קשיח ראיתי שאתה צודק
@dovid תודה על ההחזרה ! -
@בערל אמר בבעקבות השדרוגים הנעשים בפורום זה:
והנה עוד באג. תראו איזה התראה קיבלתי:
סידרתי לך עוד אחת כזו...
-
@בערל אמר בבעקבות השדרוגים הנעשים בפורום זה:
@אלישי אמר בבעקבות השדרוגים הנעשים בפורום זה:
@dovid רק אצלי לא עובד צילצול הודעה חדשה? (כבר כמה ימים) או שזה כך אצל כולם?
(בהגדרות הוא נותן לי רק את האופציה של ללא צליל..)גם אצלי...
.
והנה עוד באג. תראו איזה התראה קיבלתי:
זה קורה כששני משתמשים הצביעו עבורך ועוד לא ראית