מטען למחשב ניד
-
@a0533057932 אמר במטען למחשב ניד:
Dell vostro 15
מה שהבוס הגדול הביא זה טיפה יקר יחסית לחו"ל, יש בעלי אקפסרס בחצי מחיר.
@הבוס-הגדול למה לא לקנות בעלי אקספרס? -
@לחיל-אומר אמר במטען למחשב ניד:
Dell vostro 15
@הבוס-הגדול למה לא לקנות בעלי אקספרס?כאמור, מטען זה משהו יותר בעייתי, ובאליאקספרס אין תשלום בפייפאל, כך שאתה לא יכול למשוך אוטומטית את הכסף שלך בחזרה אם אתה מוצא שזה לא עונה במדוייק לתיאור, אלא ע"י פתיחת סכסוך.
מי שמתמצא יוכל למשוך גם מהם את הכסף, אבל זה לא כזה קליל. -
נ. ב. האם יש למישהו רעיון איך ניתן למנוע מהמטען להקרע לאחר כ4 חודשים
חוץ מכל הטריקים צריך פשוט להיזהר - לא לטלטל את המחשב באמצע הטענה, לא למשוך והכי חשוב שיהיה הרבה חוט עודף אמצע (שלא יהיה מתוח), מהניסיון שלי ההבדל בין מי ששומר למי שלא זה בערך פי ארבע.
נ.ב. דרך אגב בפלאפונים זה אפילו עוד יותר חשוב (לא להתעסק באמצע הטענה, לא לתלות על המטען וכו'.) -
מטען למחשב נייד Dell vostro 15
אם אתה קונה באיביי או באלי, שים לב להתאמת השקע. וכן שאתה מקבל את שני החוטים, המוציא והנכנס.
אם אתה רוצה כאן יש לך באלי אקספרס קצת יותר זול, יותר זול לא מצאתי ממוכרים אמינים מדורגים גבוה. -
@הבוס-הגדול מה הכוונה לסובב על הבטריה?
מה שקרה כל פעם שהצופצ'יק שמתחבר למחשב נשאר לבד בלי שאר החוט -
@הבוס-הגדול מה הכוונה לסובב על הבטריה?
מה שקרה כל פעם שהצופצ'יק שמתחבר למחשב נשאר לבד בלי שאר החוט???
-
@a0533057932 שים לב שהמחשבים של דל מוגדרים שבשימוש במטען לא מקורי המחשב עושה בעיות כמו לא להטעין או לעבוד מאוד לאט (הגבלת מהירות המעבד) וכדו'.
לפני חודש הגיע אלי מחשב דל עם רשימה ארוכה של בעיות כשבסוף הוא גם לא נדלק בכלל והפתרון לכל הבעיות כמעט היה מטען מקורי של דל חדש מאיביי בכמה עשרות שקלים. -
אני בדיוק קניתי מאלי אקספרס הכי זול שהיה 9 דולר ועובד מצויין.לשים לב שזה החיבור שלך כי יש 2 סוגים בדל. אם יש לך ידע טכני אתה יכול לקנות רק חוט וחיבור למחשב בכ3 דולר מאיביי ולהחליף במקרה הצורך.
@הבוס-הגדול שים לב שהקישור שהבאת מאלי הוא רק 2 אמפר רוב הסיכויים שזה אכן לא יטעין.רק ידליק -
ראשית כל תודה לכל העוזרים
זה המחשב שלי
איפה ניתן להשיג מטען בארץ
(המחשב כבר לא נדלק בכלל כך שאין לי זמן לחכות למטען מחול)
נ. ב. איך ניתן לדעת כמה w המחשב צורך האם 45 או 60 -
נ. ב. על הבטריה רשום 40wh
-
@לחיל-אומר אמר במטען למחשב ניד:
Dell vostro 15
@הבוס-הגדול למה לא לקנות בעלי אקספרס?אני מצטרף להנ"ל. אבל מותאם לדגם לא לרכוש מטען אוניברסלי. חייהם קצרים מאד
-
@ארי63 אמר במטען למחשב ניד:
אני בדיוק קניתי מאלי אקספרס הכי זול שהיה 9 דולר ועובד מצויין.לשים לב שזה החיבור שלך כי יש 2 סוגים בדל. אם יש לך ידע טכני אתה יכול לקנות רק חוט וחיבור למחשב בכ3 דולר מאיביי ולהחליף במקרה הצורך.
@הבוס-הגדול שים לב שהקישור שהבאת מאלי הוא רק 2 אמפר רוב הסיכויים שזה אכן לא יטעין.רק ידליקוגם להנ"ל אני מצטרף.
חבל על כל ההתחרבשות. תזמין באליאקספרס -
@a0533057932 מה כתוב על המטען המקורי?? תעלה צילום
-
@a0533057932 זה מה שאתה צריך.יותר מזה יהיה יותר טוב
-
נ. ב. איך ניתן לדעת כמה w המחשב צורך האם 45 או 60
יש לי מחשב מאותה סדרה שהגיע עם מטען 45W.