מישהו יכול להביא לי קישור באיביי לפלסטיקה לסי 2
-
כן, אבל זה נושא לויכוח האם זה נקרא פגם אמיתי במוצר... ועד כמה...
-
פיפאל רשמו כך בערך אני מצטט.הבגדים שהיזמנתם לא תוהמים?זה הגיע שבור או לא כמתואר בתמונה?או**** שזה לא מקורי ?או שזה לא הגיע?אתם זכאים להגנת קונה ולקבל את כספכם חזרה.וניראה לי שמוכר שמסכים לקבל פיפאל צריך לקחת את זה בחשבון.לי באמת היה בעייה במשהו מסוים שהיזמנתי דרכם והם החזירו לי את הכסף מלא.
-
ככה אני חושב.אתה לא מסכים איתי?
-
נראה שכן באופן כללי, אך לא בטוח 100 % במקרה דנן.
90 %. -
יש משהו. אבל גם אם נגיד שאני קניתי את זה כשאני יודע שזה לא מקורי . למה אתה המוכר כותב בתיאור פריט שזה מקורי?שיקרת עלי נכון?אז אני לא חייב לך שקל. פעם הבאה אל תשקר. וגם אם בוא נאמר זה לא מיצד זה.אלא מיצד זה שאני הסכמתי ליקנות לא מקורי. אבל ציפתי לפחות שזה יהיה באותה רמה רק לא של חברת נוקייה. וכך גם הבנתי מהמוכר הזה. אבל אם אתה הלכת והבאת לי מקשים שרוקדים .פלסטיק זבל.אז למה שאני ישלם?
-
צודק. אמת.
-
חלילה וחס.שיקחו את זה הלכה למעשה .אני סתם היגבתי תגובה של סברא.מה הדין ?תישאלו רב!
-
אם אני קונה באייבי מוצר שעולה מעל 1000 ויש איתו בעיות פיפאל מחזירים את הכסף ?
-
תשאל אותם, יש להם תמיכה.
תעדכן.
הסברא אומרת שאדרבא ואדרבא -
@אלי-מורנשטין תיכנס לכאן ותשאל את המוכר אם המקלדת בצבע זהב מקורית (ז"א נראה כמו שהוא מופיע בתמונה, השחורה מזוייפת והמוזהבת מקורית), תשאל אותו אם ה"אלף-בית" נראית כמו שנראית המקלדת בצבע זהב בתמונה (אותיות סימטריות ושקופות שיראו את התאורה במקשים ולא כמזוייף שלא רואים את האותיות בחושך..) (לא בטוח שהסיני יידע לזהות הבדל בזה אבל זה שווה את הניסיון לשאול), ותודיע לו לפני הקניה שאם זה לא מקורי תבקש ממנו בחזרה את הכסף
(אם כי נראה לי שבסכום הזה אף אחד לא ימכור לך מקורי)
סתם לשם ידיעה ליד הפלסטיקה של כל קישור שהביאו לעיל יש אופציה לצבע שחור ולצבע זהב, לא התמונה קובעת אף פעם לא בצבע ולא בצורה המדוייקת..
מצורף תמונה להסבר (תנסה לשנות את הצבע של הפלסטיקה שמובאת לעיל על פי זה..) -
@הבוס-הגדול אמר במישהו יכול להביא לי קישור באיביי לפלסטיקה לסי 2:
תשאל אותם, יש להם תמיכה.
תעדכן.
הסברא אומרת שאדרבא ואדרבאשולחים לי הודעות בשבת. אז אני ישאל אולי את
- list itemהרבנים שם מה הדין???.........
-
אולי יש להם גדול הדור?....