התקנת מצלמה אבטחה
-
שלום לכולם, קניתי מצלמת אבטחה מאתר כל שהוא שבשלב זה לא אזכיר את שמם כי השירות שלהם היה גרוע מאוד,
ואני מתקשה בלהתקין את המצלמה, לא ברמה פיזית, אלא אני מסתבך בלחבר אותו לרשת, מישהו יודע לעזור לי? -
שלום לכולם, קניתי מצלמת אבטחה מאתר כל שהוא שבשלב זה לא אזכיר את שמם כי השירות שלהם היה גרוע מאוד,
ואני מתקשה בלהתקין את המצלמה, לא ברמה פיזית, אלא אני מסתבך בלחבר אותו לרשת, מישהו יודע לעזור לי? -
@aiib מדובר במצלמה מחברת: SUNGWORLD דגם C01, ואני רוצה שהוא יהיה מחובר לרשת, כדי שיצלם ואוכל לצפות בו מהבית, ובעיקרון מחברים אותו עם סמארטפון אבל אפשר גם דרך מחשב, ואני מנסה להתקין דרך מחשב ללא הצלחה.
-
@אלישי המצלמה לא לפניי, זה משנה מה בדיוק הדגם? בכל מקרה מדובר במצלמת IP ואני מתקשה בשלב הראשון, שזה אומר לחבר את המצלמה לרשת, אני לא יודע איך עושים את זה.
-
@שוהם307 אמר בהתקנת מצלמה אבטחה:
@אלישי המצלמה לא לפניי, זה משנה מה בדיוק הדגם? בכל מקרה מדובר במצלמת IP ואני מתקשה בשלב הראשון, שזה אומר לחבר את המצלמה לרשת, אני לא יודע איך עושים את זה.
איך זה מתחבר לרשת ? כבל ? WIFI ?
-
האם מישהו פה התקין מצלמת אבטחה? אם כן, אז נא לעדכן אותי איך הוא עשה את זה. זה כל המידע שאני צריך. תודה לכל המסייעים.
@שוהם307 איפה הסתבכת?
-
@שוהם307 איפה הסתבכת?
@a0533057932 שבועות שאני מסתבך..., יש לי מצלמת אבטחה ביד, ואין לי מושג מה צריך לעשות כדי שהדבר הזה יתחיל לצלם, ושאוכל לצפות בו דרך מחשב. ההוראות שקיבלתי עם המצלמה לא ברורות כלל.
-
@a0533057932 שבועות שאני מסתבך..., יש לי מצלמת אבטחה ביד, ואין לי מושג מה צריך לעשות כדי שהדבר הזה יתחיל לצלם, ושאוכל לצפות בו דרך מחשב. ההוראות שקיבלתי עם המצלמה לא ברורות כלל.
@שוהם307 מדובר על מצלמת ip או על מצלמה עם dvr?
-
האם מישהו פה התקין מצלמת אבטחה? אם כן, אז נא לעדכן אותי איך הוא עשה את זה. זה כל המידע שאני צריך. תודה לכל המסייעים.
-
- אתה צריך לחבר את המצלמה לרשת איכשהו ולדעת את הכתובת IP של המצלמה
- אחרי זה תכניס את הכתובת IP בדפדפן במחשב
- אתה מחובר למצלמה
זה בגדול
תסביר איפה אתה נתקע?
@upsilon01 אמר בהתקנת מצלמה אבטחה:
@שוהם307
תסביר איפה אתה נתקע?ויותר טוב אם תעלה תמונה של המצלמה וכדו'
-
שאלה של חוסר הבנה בנושא
התקנת מצלמת אבטחה זה כל אחד יכול לעשות לעצמו ? זה לא דבר שחברת אבטחה עושה את זה ?