התקנת מצלמה אבטחה
-
@שוהם307 אמר בהתקנת מצלמה אבטחה:
@אלישי המצלמה לא לפניי, זה משנה מה בדיוק הדגם? בכל מקרה מדובר במצלמת IP ואני מתקשה בשלב הראשון, שזה אומר לחבר את המצלמה לרשת, אני לא יודע איך עושים את זה.
איך זה מתחבר לרשת ? כבל ? WIFI ?
-
האם מישהו פה התקין מצלמת אבטחה? אם כן, אז נא לעדכן אותי איך הוא עשה את זה. זה כל המידע שאני צריך. תודה לכל המסייעים.
-
@שוהם307 איפה הסתבכת?
-
@a0533057932 שבועות שאני מסתבך..., יש לי מצלמת אבטחה ביד, ואין לי מושג מה צריך לעשות כדי שהדבר הזה יתחיל לצלם, ושאוכל לצפות בו דרך מחשב. ההוראות שקיבלתי עם המצלמה לא ברורות כלל.
-
@שוהם307 מדובר על מצלמת ip או על מצלמה עם dvr?
-
פוסט זה נמחק!
-
@upsilon01 אמר בהתקנת מצלמה אבטחה:
@שוהם307
תסביר איפה אתה נתקע?ויותר טוב אם תעלה תמונה של המצלמה וכדו'
-
שאלה של חוסר הבנה בנושא
התקנת מצלמת אבטחה זה כל אחד יכול לעשות לעצמו ? זה לא דבר שחברת אבטחה עושה את זה ? -
@מעמד אמר בהתקנת מצלמה אבטחה:
שאלה של חוסר הבנה בנושא
התקנת מצלמת אבטחה זה כל אחד יכול לעשות לעצמו ? זה לא דבר שחברת אבטחה עושה את זה ?לא, גם אתה יכול להתקין לבד
-
@מעמד הסיבה שעובדים דרך חברות חוץ מזה שהם צריכים להתקין היא בדרך כלל לעניות דעתי
א. שכל הצילומים נשמרים בשרתים שלהם
ב. שיש אדם שרואה כל הזמן -
ֲ@שוהם307 במידה וזו מצלמת רשת.
- תחבר את המצלמה עם כבל רשת ולאחר 2 דקות תכנס לראוטר שלך להגדרות של הכתובות DHCP ותארה את הכתובת שהמצלמה קיבלה.
- לאחר מכן תסתכל בתוית המצלמה וכתוב שם איזה פורט היא עובדת.
- תכנס לדפדפן ותרשום את הכתובת שקיבלת בראוטר ועם הפורט
דוגמא: 192.168.1.100:21 - במסך תקבל מסך כניסה עם שם משתמש וסיסמה (בד"כ admin/admin)
דבר איתנו לאחר הכניסה ונמשיך להגדיר
-
@zvinissim נשמע טוב, אבדוק ואעדכן. הפורט אמור להיות רשום על המצלמה ממש?
-
@שוהם307 אמר בהתקנת מצלמה אבטחה:
@zvinissim נשמע טוב, אבדוק ואעדכן. הפורט אמור להיות רשום על המצלמה ממש?
@שוהם307 תעלה צילום ברור של המדבקה שבתחתית/שעל המצלמה.
כמדומני זה פורט 21 -
@zvinissim לא מפתיע, אבל לא כתוב שום דבר על התווית מלבד שם החברה ודגם, קניתי את החברה באתר פה בארץ שהם מייבאים את זה מעלי באבא, עם הוראות לא ברורות, לכן זה ככה נראה.
האם חובה לדעת את הפורט?
דבר נוסף חשוב, החיבור היחיד שיש במצלמה זה חיבור לUSB מיקרו כדי להפעיל את המצלמה. -
@upsilon01 אוקיי, אבל כמו שכתבתי יש יציאה אחת למצלמה אז אני מחבר את זה בכלל לראוטר, יש לי הרגשה שפשוט נפלתי בפח כשקניתי את המצלמה הזו
-
@שוהם307 הכוונה למצלמה הזאת?
18/66