window template WPF
-
WpfApplication6.rarמצורף קוד בסיסי מישהוא יכול לתת את הדעת למה זה לא עובד לי?
תודה רבהפורסם במקור בפורום CODE613 ב19/03/2014 11:44 (+02:00)
-
קודם כל זה חידוש גדול בשבילי
<AdornerDecorator Grid.Row="1"> <ContentPresenter/> </AdornerDecorator>
דבר שני
@דוד ל.ט.והתוצאה בזמן ריצה ... חלון שחור !
יאהווו!! ולכן עבדת כ"כ קשה! אז קבל שתי אפשרויות: או קבע צבע רקע לאלמנט הראשי בטמפלט (בורדר או גריד), או אפשרות מרתקת יותר קבע את שני הערכים האלו: WindowStyle="None" AllowsTransparency="True" בסטייל או בחלון.
כעת גם לי יוצא שחור מרכז החלון היכן שמיקום העריכה לא הבנתי מה אתה מרוויח במאפיינים אלו שכתבת אמנם הם מורידים את השחור אבל יש להם חסרון (להתחיל לבנות את כל האלמנטים של החלון)
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/03/2014 13:01 (+02:00)
-
לא הבנת כנראה לא כוונתי, התכוונתי לשנות את הטמפלט שהעליתי.
הנה ככה למשל:<Style x:Key="WinStyle" TargetType="{x:Type Window}"> <Setter Property="Template"> <Setter.Value> <ControlTemplate TargetType="{x:Type Window}"> <Grid Background="White"> <Grid.RowDefinitions> <RowDefinition Height="50"/> <RowDefinition Height="*"/> <RowDefinition Height="50"/> </Grid.RowDefinitions> <Border > <TextBlock HorizontalAlignment="Center" VerticalAlignment="Center" Text="{TemplateBinding Title}" /> </Border> <AdornerDecorator Grid.Row="1"> <ContentPresenter/> </AdornerDecorator> <Border Grid.Row="2" > <TextBlock HorizontalAlignment="Center" VerticalAlignment="Center" >כותרת תחתונה</TextBlock> </Border> </Grid> </ControlTemplate> </Setter.Value> </Setter> </Style>
אגב הAdornerDecorator אני גם לא כ"כ מכיר, אני סה"כ העתקתי מהטמפלט שהVS יוצר.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/03/2014 13:32 (+02:00)