האם ישנה אפשרות לקבל תואר ללא לימודי מכללה
-
יש לי קרובת משפחה שלמדה היטב מקצוע מסוים על טהרת הקודש, ואינה מסכימה ללמוד באקדמיה ח"ו (כהוראת גדולי ישראל).
במציאות יש לה הרבה ידע ונסיון במקצוע זה והרבה לקוחות ממליצים, ובהחלט היא מוגדרת כמומחית ומעלה, אבל יש לה רק תעודה מקומית [של מקום הלימודים] ולא תואר רשמי ממשלתי.
האם מישהו מכיר איזו אפשרות כל שהיא לקבלת תעודה על ידי מבחנים, או ראיונות או המלצות וכדומה (אפילו תואר של חו"ל) ללא צורך בלימודי אקדמיה או מכללה.
אשמח למידע בנושא.
תודה מראש -
עיסוקה הוא בטיפול רגשי.
-
גם תואר לטיפול רגשי (פסיכולוגיה?)
-
@מרדכי-היהודי אמר בהאם ישנה אפשרות לקבל תואר ללא לימודי מכללה:
האם מישהו מכיר איזו אפשרות כל שהיא לקבלת תעודה על ידי מבחנים, או ראיונות או המלצות וכדומה (אפילו תואר של חו"ל) ללא צורך בלימודי אקדמיה או מכללה.
לפעמים, מספיק לשלם על הלימודים...
צריך לפנות ליודעי דבר.
-
@www אמר בהאם ישנה אפשרות לקבל תואר ללא לימודי מכללה:
@מרדכי-היהודי אמר בהאם ישנה אפשרות לקבל תואר ללא לימודי מכללה:
לפעמים, מספיק לשלם על הלימודים...
צריך לפנות ליודעי דבר.
מי הם אלו יודע דבר הללו וכיצד ניתן לפנות אליהם.
-
אחרי הכל לשלם 30,000 במזומן רק על תואר זה גם לא נעים.
-
לדעתי השואל ביקש לקבל ידע על השלמה לתואר שלא תהיה באקדמיה
הוא קיבל 2 תשובות: 1. מכללות חרדיות 2. האונברסיה הפתוחה.
התשובה השניה נכללת לחלוטין במושג אקדמיה. אף תשובה מספר אחד היא אקדמיה. אין אפשרות לקבל תואר במוסד שאינו אקדמי שזה במילים אחרות 'אקדמיה' כהגדרת השואל. נכון שחלק מהמקומות האלו יותר טובים מהאחרים אבל לא יצא מכלל 'אקדמיה'. לא שאני בא להכריע וכו' אלא שאם אינה רוצה אקדמיה כל אלו נקראים אקדמיה -
@aiib אמר בהאם ישנה אפשרות לקבל תואר ללא לימודי מכללה:
לדעתי השואל ביקש לקבל ידע על השלמה לתואר שלא תהיה באקדמיה
הוא קיבל 2 תשובות: 1. מכללות חרדיות 2. האונברסיה הפתוחה.
התשובה השניה נכללת לחלוטין במושג אקדמיה. אף תשובה מספר אחד היא אקדמיה. אין אפשרות לקבל תואר במוסד שאינו אקדמי שזה במילים אחרות 'אקדמיה' כהגדרת השואל. נכון שחלק מהמקומות האלו יותר טובים מהאחרים אבל לא יצא מכלל 'אקדמיה'. לא שאני בא להכריע וכו' אלא שאם אינה רוצה אקדמיה כל אלו נקראים אקדמיההאפשרות השניה (להבחן בלי ללמוד), וכן ההצעה שלי (לשלם בלי ללמוד), לא נקרא ללמוד באקדמיה.
-
יש שיטות לאסור עשיית תואר בלי לימוד באקדמיה?
-
@מרדכי-היהודי אני לא כ"כ מבין בזה אבל שמעתי פעם [אולי קראתי ביתד וכדו'] שהבעיה בתואר היא חוץ מהלימודים שהרבה מהם עלולים להיות בעייתים אלא גם הרעיון הקרייריסטי.
-
אם ככה אני מבין. אבל אשמח לקבל מקורות יותר מדוייקים מרבנים וכדומה.
-
@מרדכי-היהודי לפי השם שלך אתה אמור להיות המבין הגדול בתחום...
לצערי אני לא כ"כ מבין בזה