חסימת קווים מיותרים בסלקום- יש פתרון ?
-
יש לאשתי קו ואצאפ (טלפוני) חשוב מאד לצרכי העבודה שלה שבו היא מקבלת הודעות ועדכונים מהמעסיק.
לאחרונה זה נחסם בסלקום (ללא הצדקה) וכל שאר החברות זה פתוח,
האם יש פתרון לזה והאם יש סיכוי שהם יפתחו את זה ?
אם זה קשור לועדת הרבנים זה לא נראה לי, כי איך בשאר החברות זה פתוח ?? -
@מעמד אמר בחסימת קווים מיותרים בסלקום- יש פתרון ?:
יש לאשתי קו ואצאפ (טלפוני) חשוב מאד לצרכי העבודה שלה שבו היא מקבלת הודעות ועדכונים מהמעסיק.
אם זה קשור לועדת הרבנים זה לא נראה לי, כי איך בשאר החברות זה פתוח ??אם זה פתוח בשאר החברות כנראה שזה לא קשור לועדת הרבנים, אבל אפשר להתקשר אליהם: 025381858
-
@sofer ומה להגיד להם ?
הם יגידו שהחברה שמפעילה את הקו מכניסה תכנים לא רצויים ולכן זה נחסם !
ובנוסף אין שם אפשרות לדבר עם נציג אלא רק השארת הודעה. הם יכולים לא לחזור כשישמעו על תוכן ההודעהזה נראה שהם החליטו להילחם עם 'ימות המשיח'.
עם סלקום דיברת ? -
@sofer אמר בחסימת קווים מיותרים בסלקום- יש פתרון ?:
עם סלקום דיברת ?
אני מחכה שיחזרו אלי (עד שיחזרו... )
-
עם סלקום דיברת ?
אני מחכה שיחזרו אלי (עד שיחזרו... )
יש חברות שכשרואים שיוצאים הרבה שיחות באופן מופרז למספר מסויים, אז חוסמים אותו.
-
זה נראה שהם החליטו להילחם עם 'ימות המשיח'.
ימות המשיח המספרים שלהם מתחילים ב03 ?
כי המספר שנחסם לי מתחיל ב03 !
נראה לי ש'ימות' המספרים שלהם מתחילים ב079, לא ?! -
זה לא מספר שפעיל ביומיום, רק כשיש עדכון חשוב
יש לימות גם מספרים שמתחילים ב03.
כשאשתך רואה את הצינתוק היא מבינה לפחות שהעידכון החשוב מסתובב בשטח -
גם לי זה קרה בגולן מה שעשתי זה להסיר מרשימת התפוצה ואז להחזיר מה שקרה זה שקיבלתי מספר חדש לא חסום.ובעוד קו אחר שעשיתי את זה קיבלתי אותו מספר אבל הוא היה פתוח.תנסה.
-
אם זה קשור לועדת הרבנים זה לא נראה לי, כי איך בשאר החברות זה פתוח ??03-30 זה ימות המשיח.
אם זה ימות המשיח:
תתקשר מהכשיר החסום לפורטל התוכן או כל קו אחר של ימות שיש שם אפשרות לקבלת מספר אישי,
תבחר 'דיווח על מספר אישי שנחסם', תקיש את המספר החסום, תבחר את חברת התקשורת, ואח"כ תבחר שישלח לך מספר חדש, תמתין 2 דקות בסבלנות (אתה יכול להוריד את הטלפון ולחזור אחרי 2 דקות בדיוק...).
ותקבל צינתוק ממספר חדש.
לא תמיד זה עובד. -
@www חלק נמצאים אצלי ברשימת דחיה וחלק אני לא מקשיב בכלל
וחוץ מזה, מה יעזור לי לקבל מספר אישי, אני לא מעונין לשמוע תוכן, רק את הקו הספציפי ששם אישתי מקבלת הודעות מהמעסיק !
אם אני אקבל מספר אישי אוכל לשמוע את ההודעות שהשאירו בקו שנחסם ?? -
וחוץ מזה, מה יעזור לי לקבל מספר אישי, אני לא מעונין לשמוע תוכן, רק את הקו הספציפי ששם אישתי מקבלת הודעות מהמעסיק !
אם אני אקבל מספר אישי אוכל לשמוע את ההודעות שהשאירו בקו שנחסם ??אני מציע לך לחזור על ההודעה הראשונה שכתבתי בעיון.
-
@www אמר בחסימת קווים מיותרים בסלקום- יש פתרון ?:
תמתין 2 דקות בסבלנות (אתה יכול להוריד את הטלפון ולחזור אחרי 2 דקות בדיוק...).
צריך לנתק את הטלפון ?
-
צריך לנתק את הטלפון ?
לא בכלל לא,
בינתיים תשמע קצת פרסומת על ימות המשיח. -
מנהל הקו מוציא מרשימת התפוצה ומחזיר
-
לבינתיים יש לי פיתרון הכי פשוט שיכול להיות
תוספיו לפני המספר של הוואצאפ את הדבר הבא: 972+ ואז את המספר 079.... זה אמור ב-99 % מהמקרים לעבוד, וכן אין שום בעיה זה כמו שיחה רגילה ואין בו עלות כמו של שיחה לחו"ל כי מה יוצא כשאתה מתקשר ל 079 אז אתה עושה שיחה פנימית מהארץ לתוך קו בארץ וכשאתה רוצה להתקשר לחול אתה מקיש + ואת הקידומת הרלוונטית, והקידומת של ישראל הוא 972 ואז יוצא שכשאתה עושה +972 ואת המספר 079... אז כביכול אתה יוצא מהארץ וחוזר בחזרה וזה לא עולה יותר כסף כי בפועל אתה לא ימצאת ולא חייגת לחו"ל אבל מה שקרה כאן הוא שועדת הרבנים חסמה רק את ה-079 אבל כשאתה עושה קידומת אז את זה הם לא חסמו
בהצלחה. -
פוסט זה נמחק!
-
@גרפיקאי123 ניסיתי כעת ולא עבד
-
@www אמר בחסימת קווים מיותרים בסלקום- יש פתרון ?:
תבחר 'דיווח על מספר אישי שנחסם', תקיש את המספר החסום, תבחר את חברת התקשורת, ואח"כ תבחר שישלח לך מספר חדש,
התקשרתי לקו שמאפשר לי לקבל מספר אישי
ואני לא שומע על אפשרות כזו (מודגש) -
@גרפיקאי123 אמר בחסימת קווים מיותרים בסלקום- יש פתרון ?:
לבינתיים יש לי פיתרון הכי פשוט שיכול להיות
תוספיו לפני המספר של הוואצאפ את הדבר הבא: 972+ ואז את המספר 079.... זה אמור ב-99 % מהמקרים לעבוד, וכן אין שום בעיה זה כמו שיחה רגילה ואין בו עלות כמו של שיחה לחו"ל כי מה יוצא כשאתה מתקשר ל 079 אז אתה עושה שיחה פנימית מהארץ לתוך קו בארץ וכשאתה רוצה להתקשר לחול אתה מקיש + ואת הקידומת הרלוונטית, והקידומת של ישראל הוא 972 ואז יוצא שכשאתה עושה +972 ואת המספר 079... אז כביכול אתה יוצא מהארץ וחוזר בחזרה וזה לא עולה יותר כסף כי בפועל אתה לא ימצאת ולא חייגת לחו"ל אבל מה שקרה כאן הוא שועדת הרבנים חסמה רק את ה-079 אבל כשאתה עושה קידומת אז את זה הם לא חסמו
בהצלחה.זה עובד רק בפלאפון ורמי לוי. (וגם שם לפעמים צריך להתקשר כמה פעמים)
-
אכן, זה עובד מצוין ברמי לוי ופלאפון ורק שם, וחבל שכותבים זאת על גבי הפורום, שמא יחסמו את זה מחר...
-
בגולן בכלל כל ה079 לא עובד. וזה לא שוועדת הרבנים חוסמים את זה. אלא בכלל אין חיוג. בחיוג נכשל. זה בעיה נוראה ... דיברתי עם גולן והם טוענים שזה לא בעיה שלהם... אבל אין מה לעשות.
פוסט 1 מתוך 146