מוזיקה בנוקיה החדש
-
האם למישהו יש מושג איך ניתן להכניס צלצולים מותאמים אישית לנוקיה החדש (3310 כמדומני) מדובר על פלאפון כשר אבל תפריט בלוטוס רגיל כלומר מתחבר למכשירים אחרים
-
@a0533057932 ניסית פשוט לשלוח כמו ששולחים למכשירים רגילים?
-
@a0533057932 תודה נשמח בעוד חו"ד
-
@a0533057932 אגב אם יש לו הקלטה תמיד אפשר להכניס שירים [ע"י הקלטתם] אם כי אולי הרמה קצת נפגעת
-
@משה אמר במוזיקה בנוקיה החדש:
@a0533057932 אגב אם יש לו הקלטה תמיד אפשר להכניס שירים [ע"י הקלטתם] אם כי אולי הרמה קצת נפגעת
הרמה נפגעת מאוד
@A0533057932 אפשר להכניס בבלותוס, ניסית להכניס רגיל?
-
ראיתי את המכשיר, הוא נותן קצת תחושה של 'שחור לבן'. אולי זה רק הסגנון תצוגה של ועדת הרבנים אולי במכשירים הרגילים זה לא ככה.
יתכן שיותר קל להחליף לו imei מהנוקיה הרגילים? כי הגיוני שאין לנוקיה את הסטנדרטים שהיו להם פעם.אני משום מה חושב שזה יותר מכשיר סיני עם שם מדבקה של נוקיה.יתכן מאוד שאני טועה. -
היה לי את המכשיר לכמה דקות והצלחתי לשלוח בבלוטוס תמונה בלי בעיה.
אגב בהתחלה חשבתי שזה יהיה משודרג עם תוכנה חדשה של ווינדוס אבל אחרי שהבנתי שכל הדגם הזה הוא רק נוסטלגיה ל3310 הישן (לפני 15 שנה) התחלתי להסתפק אם השקיעו בנוחות או בנוסטלגיה. (הדגם הראשון יצא ב2017 עם מצלמה 2 מגה פיקסל משחק הסנייק המיתולוגי ו16 מגה בייט זיכרון פנימי קצת מוזר להציע את זה לחילונים)
עדיין יכול להיות שהוא מוצלח -
@ארי63 אמר במוזיקה בנוקיה החדש:
ראיתי את המכשיר, הוא נותן קצת תחושה של 'שחור לבן'. אולי זה רק הסגנון תצוגה של ועדת הרבנים אולי במכשירים הרגילים זה לא ככה.
יתכן שיותר קל להחליף לו imei מהנוקיה הרגילים? כי הגיוני שאין לנוקיה את הסטנדרטים שהיו להם פעם.אני משום מה חושב שזה יותר מכשיר סיני עם שם מדבקה של נוקיה.יתכן מאוד שאני טועה.@ארי63 אמר במוזיקה בנוקיה החדש:
יתכן שיותר קל להחליף לו imei מהנוקיה הרגילים? כי הגיוני שאין לנוקיה את הסטנדרטים שהיו להם פעם.אני משום מה חושב שזה יותר מכשיר סיני עם שם מדבקה של נוקיה.יתכן מאוד שאני טועה.@ארי63 אמר במוזיקה בנוקיה החדש:
יתכן שיותר קל להחליף לו imei מהנוקיה הרגילים? כי הגיוני שאין לנוקיה את הסטנדרטים שהיו להם פעם.אני משום מה חושב שזה יותר מכשיר סיני עם שם מדבקה של נוקיה.יתכן מאוד שאני טועה.מצאתי איזה דרך לשנות, אבל אני לא יודע אם זה עובד כי אין לי את המכשיר לנסות.