סמסונג אברכים
-
@a0533057932 איך בדיוק ??
אין לו חיבור usb וגם לא בלוטוס -
@a0533057932 טוב לא לכולם יש את הכבל הזה
זה לא סטנדרטי -
@מעמד אמר בסמסונג אברכים:
@a0533057932 טוב לא לכולם יש את הכבל הזה
זה לא סטנדרטיכלומר, שבחנות אפשר לבצע את זה?
-
@a0533057932 עושים 'העברה' ולא 'העתקה' ככה מה שהעברת נמחק מהמכשיר ואין כפילות
-
אפשר ועוד איך.
באמצעות קופסאת צריבה z3x זה ניתן.
לאמא שלי היה סמסונג אברכים שנהרס לה טוטאלית החיבור של הסים (אני אומר טוטאלית זה אומר שאפילו אי אפשר להלחים חדש) ולכן לא היה גישה כלל לאנשי קשר אפילו לא כדי להעתיק אותם. ובאמצאות קופסאת הצריבה ביצעתי העתקה מלאה של הfleah הפנימי של המכשיר ולאחר מכן צרבתי את זה בחזרה על סמסונג זהה והכל עבר קומפלט כאילו היה זה המכשיר הקודם.
כנס לחנות פאלאפונים טיפה מתקדמת ותגיד לה שיש דרך באמצאות קופסאת צריבה z3x. אם זוהי חנות מתקדמת היא תגיד לך שהיא יודעת ותבצע לך את זה, רק אני לא יודע כמה כסף הם ירצו כי זה פעולה שתאורתית החנויות אוהבות לסחוט עליה כסף. -
@shmuel0990 אמר בסמסונג אברכים:
אפשר ועוד איך.
לאמא שלי היה סמסונג אברכים שנהרס לה טוטאלית החיבור של הסים (אני אומר טוטאלית זה אומר שאפילו אי אפשר להלחים חדש) ולכן לא היה גישה כלל לאנשי קשר אפילו לא כדי להעתיק אותם. ובאמצאות קופסאת הצריבה ביצעתי העתקה מלאה של הfleah הפנימי של המכשיר ולאחר מכן צרבתי את זה בחזרה על סמסונג זהה והכל עבר קומפלט כאילו היה זה המכשיר הקודם.
כנס לחנות פאלאפונים טיפה מתקדמת ותגיד לה שיש דרך באמצאות קופסאת צריבה z3x. אם זוהי חנות מתקדמת היא תגיד לך שהיא יודעת ותבצע לך את זה, רק אני לא יודע כמה כסף הם ירצו כי זה פעולה שתאורתית החנויות אוהבות לסחוט עליה כסף.כמה עולה קופסה כזו?
איזה מכשירים נתמכים?
כמה זה מסובך למשתמש הפשוט?
ו... סתם סקרנות איך אתה הגעת לקופסה הזו? -
@עובד-השם אמר בסמסונג אברכים:
@shmuel0990 אמר בסמסונג אברכים:
אפשר ועוד איך.
כנס לחנות פאלאפונים טיפה מתקדמת ותגיד לה שיש דרך באמצאות קופסאת צריבה z3x. אם זוהי חנות מתקדמת היא תגיד לך שהיא יודעת ותבצע לך את זה, רק אני לא יודע כמה כסף הם ירצו כי זה פעולה שתאורתית החנויות אוהבות לסחוט עליה כסף.כמה עולה קופסה כזו?
איזה מכשירים נתמכים?
כמה זה מסובך למשתמש הפשוט?
ו... סתם סקרנות איך אתה הגעת לקופסה הזו?עלותה בארץ כ800-1000 שקל ובאלי אקספרס זה יותר זול כמו שאמר @ארי63
לגבי המחיר והקופסא יש כמה סוגי גירסאות לקופסא הזו שעלותם משתנה בין קופסא לקופסא, יש קופסות פשוטות ששימושים זה למה שאתה צריך, צריבה של גירסאות, החלפת IMEI וכד', זה הקופסא הפשוטה, יש קופסאות משוכללות יותר שמשמות גם לצריבות Jig (החיאה של מכשירים שמתו וצריבה מלאה ), שאגב, איתם ניתן בין היתר לפרוץ את מכשירי היאנג הכשרים האורגינל.(!!!)
למיטב ידיעתי קופסאת jig יש רק בודדים בארץ (לועדת הרבנים אחד, ולעוד כמה מעבדות מקצועיות) הקופסא הזו עולה הרבה הרבה יותר כסף והרבה יותר קשה לתפעול כי היא באה עם מגוון מעבירים שמתאימים אותה לחיבורי הeMMC של כל המכשירים.לגבי הקופסא הפשוטה, למשתמש הביתי אין שום סיבה לקנות כזו קופסא בכלל כי זה עלות גבוהה מה גם שהקופסא הפשוטה יש פריצה לתוכנה שלה (כלומר שכל הדברים שאין צורך בחיבור המכשיר פיזית לקופסא, כמו החלפת IMEI למכשירים מבוססי אנדרואיד, לרובם) ואז המון דברים ניתן לעשות בלי הקופסא .
מה שאתה צריך, אתה חייב חיבור פיזי לקופסא מכיוון שסמסונג אברכים הוא מכשיר שאין בו בכלל מערכת חיבור USB ולכן צריך חיבור מיוחד שמתחבר לקופסא (זה נראה כמו חיבור כבל רשת כזה ..) ומשתמש בכל הפינים שיש בUSB של הסמסונג אברכים כולל ניתוב ליציאת COM שדרכה המכשיר מתקשר אם הטלפון.
בקיצור, אתה חייב פיזית את התוכנה.ולשאלה האחרונה, אני גר ברחובות, ויש אצלנו חנות פלאפונים שיש לו את הקופסא, הוא אמר לי שהוא לא יודע אם יש דרך לעשות את זה אבל אני הייתי חייב לנסות החומר היה מאוד מאוד מאוד חשוב לי, אז ישבתי אצלו בחנות וניסיתי (הוא חבר שלי כך שהוא נתן לי) ולבסוף אחרי כמה שעות של כל מיני נסיונות הצלחתי לבצע את זה, יש לציין שזה לוקח כ30 דקות, כי מהירות הקריאה והכתיבה של המכשיר מאוד איטיים מכיוון שזה שזה מכשיר חלש, אבל קראתי את הeMMC של המכשיר לקובץ שגודלו 8MB שמכיל בתוכו את כל המכשיר, זה כולל גם את התוכנה וגם את קבצי המשתמש אם זה אנשי קשר, תזכירים, הכללללל... וצרבתי את זה למכשיר זהה (שזו הפעולה הארוכה, כי לקרוא את התוכן זה ב5 דקות הצריבה היא האיטית, ובקיצור, הצלחתי.
אני אומר שתלך למעבדה ותשאל אותם אם יש להם z3x ואם הם יודעים איך לבצע את מה שאמרתי, אני אומר לך מפורש, יתכן שהם יקחו על זה הרבה כסף כי זה פעולה מסובכת וגם נדירה.
אז... נסה את זה... -
@ארי63 אמר בסמסונג אברכים:
@shmuel0990 יש פריצה לתוכנה להחלפת imei לטלפונים לא מבוססי אנדרואיד ( סמסונג)?
לא. כי צריך תקשורת עם המכשיר על יציאת com.
באנדרואיד יש אפשרות לעשות ROOT שנותנת גישה לקבצים המערכת הפנימיים ואז לשנות את הIMEI משאי"כ במכשירים רגילים שאין כלל גישה למערכת.
ככה לפחות מידיעתי.