Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
יש לי כזה תנור דגם 6767 התא התחתון, הגדול, לא מספיק חם כדי לאפות צריך לשים על הכי חזק + טורבו. האם ככה זה אצל כולם, או תקלה אצלי? והאם יש פתרון?
@נרו-יאיר שכחת להכניס תמונה או קישור
@יצחק לא בטוח שהוא רצה להוסיף תמונה הוא הסביר את כוונתו
מדובר בתנור הזה: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834418
המשך- הגעתי למסקנה שזו בעיה בתרמוסטט האם זה משהו שאפשר לתקן או להחליף לבד, מנסיונכם?
@נרו-יאיר אמר בתנור דלונגי בילד אין:
מנסיונכם
אם יש לך ניסיון במשהו דומה-ידע טכני אז כן.
תודה רבה! צריך לקנות חלק חילוף או לשחק לבד יש לי טיפה ידע , אם תוכל קצת להדריך אותי אני אשמח.
עשיתי את זה אבל לא ברמה שאני זוכר להדריך. אפ יש לך ידע טכני אז בגדול ז לזהות את החלק לפרק אותו(שתי ברגים) להוציא חוטים ולחבר בסדר הפוך בהצלחה
תודה (אקח השראה מהחתימה שלך...)
רק להיות בטוח אתה מתכוון פשוט להשתמש עם אותו חלק ולהפוך את החוטים?
איך נגעת למסקנה שזה תרמוסטט?
פשוט מאד בתא העליון הכפתור של התרמוסטט משמיע קליק מיד כשמתחילים לסובב, ובתחתון הוא עושה קליק רק באיזור של 100 מעלות
אז זה נראה בעיה בבורר של התרמוסטט, ולא בתרמוסטט עצמו, או שזה משולב שמה.
תודה אולי בהמשך אעלה תמונה איך זה נראה מבפנים
הנה תמונות בתמונה הראשונה מבט מהצד השניה מבט מלמעלה: התרמוסטט, ומשמאל -הבורר של המצבים
תכלס, מישהו יכול לומר לי אם זה דבר פשוט, או להזמין טכנאי וזהו?
@נרו-יאיר ככלל עדיף להזמין טכנאי, אלא אם כן אתה בטוח בעצמך. (אני מודה על האמת שאני לא נוהג כך, אלא מנסה לבד... )
תצלם את כל החיבורים לפני תפרק ותרכיב אחד לאחד
@ארי63 שששש....... סודות מבעלי לא מקצוע...
בסוף הבאתי טכנאי שהחליף לי את התרמוסטט ב380 שח, אני ממש לא מצטער- לבד זה היה לוקח לי שעות לעשות את זה תודה לכולם לתנור שלום, עובד מצוין (אולי יותר מדי)