KMS....
-
בקשר לוירוס winddowsupdate,
מצד קספרסקי זה לגמרי תקני.
מדובר בתוכנה בשם autoit, שזה שפת סקריפט קלה מאוד.
במקרה הזה לקחו אותה לשימוש זדוני.חסר משמעות בעיני. אני רוצה הגנה, ויש דרך לספק אותה.
אני הייתי חוסם כל קיצור דרך שיש בו הפעלה של cmd למשל. מי שצריך בכל זאת, שיחריג.
אני הייתי גם חוסם תיקיות מערכת שונות בדיסק נשלף, לא למחוק, רק לחסום לקריאה, כ"כ קל ופשוט. וכמה קל לשים לב שקיצור דרך בעל שם זהה לתיקיה באותה המיקום זה משהו לא הכי כשר?הבעיה של דיסקים נשלפים היא באמת שייכת בעיקר לחרדים, אבל מעבדות האנטיורוסים ודאי מכירים את הוירוסים של קיצורי הדרך למיניהם.
-
בקשר לוירוס winddowsupdate,
מצד קספרסקי זה לגמרי תקני.
מדובר בתוכנה בשם autoit, שזה שפת סקריפט קלה מאוד.
במקרה הזה לקחו אותה לשימוש זדוני.חסר משמעות בעיני. אני רוצה הגנה, ויש דרך לספק אותה.
אני הייתי חוסם כל קיצור דרך שיש בו הפעלה של cmd למשל. מי שצריך בכל זאת, שיחריג.
אני הייתי גם חוסם תיקיות מערכת שונות בדיסק נשלף, לא למחוק, רק לחסום לקריאה, כ"כ קל ופשוט. וכמה קל לשים לב שקיצור דרך בעל שם זהה לתיקיה באותה המיקום זה משהו לא הכי כשר?הבעיה של דיסקים נשלפים היא באמת שייכת בעיקר לחרדים, אבל מעבדות האנטיורוסים ודאי מכירים את הוירוסים של קיצורי הדרך למיניהם.
לא כל האנטיוירוסים מזהים את הוירוסים הללו.
-
@dovid
אני חושב שדווקא קספרסקי נופלים בזה מכיוון והמערכות שלהם בשימוש ארגוני בהרבה מהמקרים.
וחסימה של סקריפטים זה לא מדיניות מתאימה לכזה מערכת. אבל זאת רק השערה.
בכל מקרה, אתה מעוניין שבנוסף לכל אחוזי הדיסק והמעבד שכבר נצרכים לשימוש אנטי וירוס נוסיף גם סריקת כל הקבצים והקיצורי דרך הקיימים? -
@dovid
אני חושב שדווקא קספרסקי נופלים בזה מכיוון והמערכות שלהם בשימוש ארגוני בהרבה מהמקרים.
וחסימה של סקריפטים זה לא מדיניות מתאימה לכזה מערכת. אבל זאת רק השערה.
בכל מקרה, אתה מעוניין שבנוסף לכל אחוזי הדיסק והמעבד שכבר נצרכים לשימוש אנטי וירוס נוסיף גם סריקת כל הקבצים והקיצורי דרך הקיימים?זה לא רק קספרסקי. וארגונים סובלים מסקריפטים יותר מפרטיים.
לגבי הביצועים זה לא תוספת, זה בכל מקרה נסרק עד דק. עובדה שאם אשנה ביעד ואכניס שם קוד זדוני מפורסם זה יוסגר במקום. ובכלל אתה בעצם מוחק את המושג היוריסטיקה.