זה הכבל המתאים לשיתוף אינטרנט?
-
יש לי מחשב עם סים ואני רוצה לשתף את הגלישה ממנו למחשב אחר.
יש לי כניסה של רשת ב2 המחשבים. אני מחבר ובסופו של דבר כל אחד מהמחשבים מנסה להתחבר לשני ומה שקורה שאפילו במחשב עם הסים אין לי אינטרנט כי הוא בונה על המחשב השני...
זה הכבל המתאים? מה עושים?
תודה
עריכה: הכבל שלי עם ראשיים צהובים אם זה עושה את ההבדל -
@ליבל יש לי סים מובנה במחשב
ואני רוצה להשתמש במחשב השני ומשום מה לא מצליח ליצור נקודה חמה [כלומר היא כאילו עובדת רואים אותה אבל החיבור לא מניב אינטרנט אלא כותב רשת לא מזוהה ללא אינטרנט] לכן אני מנסה לחבר עם כבל למחשב השני שיתחבר לאינטרנט של הסים -
המושג מוצלב כבר לא רלוונטי בשנים האחרונות כי כרטיסי הרשת מצליבים לבד.
הבעיה שכשאתה מחבר כבל ישיר ממחשב למחשב אתה צריך להגדיר לבד בדרך כלל את הגדרות הרשת, שכן אין ראוטר שיספק כתובת אוטומטית (DHCP).לכן עליך לפתוח בשתי המחשבים את הגדרות מתאם הרשת, ובמאפייני IPv4 לערוך את כתובת הIP ומסיכת רשת, במחשב אחד תעשה:
כתובת: 10.0.0.1
מסיכה: 255.255.255.0
בשני אותו דבר רק במקום כתובת 10.0.0.1, אז שתיים בסוף.
שער ברירת מחדל בזה שיש לו נטסטיק תשאיר ריק, ובשני תשים את הכתובת של ההוא עם הנטסטיק.אחרי כן אמור להיות תקשורת תקינה בין המחשבים, ואז אתה צריך לשתף את החיבור הסלולרי, וזה כבר אני לא זוכר איך עושים והתעייפתי.
-
@aiib אמר בזה הכבל המתאים לשיתוף אינטרנט?:
@chocolate מחשב מאובטח שלא נותן לעשות כל שינוי שמצריך הרשאה [כיוון שעון גם דורש הרשאה] וזה מצריך
אני מאמין שאשפר לעקוף באם תרצה
-
@chocolate אני רוצה... לא מצליח
יש כניסה לREGEDIT וGPEDIT.MSC ?
-
@chocolate אמר בזה הכבל המתאים לשיתוף אינטרנט?:
GPEDIT.MSC
לראשון יש. בשני היתה הופעת שגיאה ולאחמ"כ הוא נפתח בצורה הבאה:
נ.ב מה שזה נפתח לא מחייב שהוא ייתן לי לעשות שינויים.
-
@dovid אמר בזה הכבל המתאים לשיתוף אינטרנט?:
@chocolate לא יודע מה הכיוון שלך, אבל בwindows שמוגדר נורמלי, מי שבלי הרשאות מנהל לא יכול לעקוף את הגבלתו ללא פריצה לחשבון הניהול.
גם באם הוא מצליח לשנות ערכים ברגסטי?
-
@chocolate אמר בזה הכבל המתאים לשיתוף אינטרנט?:
@chocolate לא יודע מה הכיוון שלך, אבל בwindows שמוגדר נורמלי, מי שבלי הרשאות מנהל לא יכול לעקוף את הגבלתו ללא פריצה לחשבון הניהול.
גם באם הוא מצליח לשנות ערכים ברגסטי?
כמו שתשאל, גם אם יש לו את סיסמת המנהל? במקרה נורמלי אין מה לקוות.
-
@dovid למדן וידען העלה בזמנו קובץ שנותן לבחור האם להפעיל קובץ בתור מנהל או משתמש רגיל.
לאחמ"כ הוא הסביר איך לבטל אותו ברגסטי. הצלחתי, זה אומר שגם את מה ש @chocolate חושב יהיה אפשרי?משתמש רגיל יכול לערוך הרבה ערכים ברגיסטרי, כלומר כל מה שתחת מרחב המשתמש שלו.
בקיצור חבל על זמנך. -
משתמש רגיל יכול לערוך הרבה ערכים ברגיסטרי, כלומר כל מה שתחת מרחב המשתמש שלו.
אני בכלל לא מוסמך לחלוק על @dovid, אבל הצלחתי כבר כמה פעמים לעקוף במחשבים (כנראה שלא היו מוגדרים נכונים)
באם אתה בחשבון ADMIN אתה יכול לנסות (אבל תוודא שאתה מגבה לפני שאתה נוגע)