לימודי נהיגה
-
@aiib אמר בלימודי נהיגה:
@by6199 מצד שני ללכת לעיר שאתה לא מתגורר בה זה גם מתכון לכשלון כי הגעה לכל שיעור זה סיוט אתה מגיע עייף ולא מרוכז אין לך כח לעשות שיעורים ואתה עלול להתקמצן בזמן. וכמובן גם בטסט עצמו אתה עלול להגיע מותש לטסט.
אין ספק, אבל כשאדם מתעניין על ירושלים או בית שמש, כנראה שהוא לא בחר בית שמש סתם, בית שמש למרות כל העתיד שיש לה אני עדיין לא רואה מישהו מגיע לחפש משהו שם אם הוא לא מתגורר שם
-
אני כיום מסיים לימודי נהיגה אצל יוני פרץ [לעיל] ומאוד מרוצה
לגבי טסטים החל מה 1/7/18 נכנסת לתוקף הרפורמה בטסטים ולפי מה שהבנתי מהמורה שלי טסטים יצאו מכל חלקי העיר ולאו דווקא מתלפיות, כמו כן יהיו שינויים רבים נוספים בטסטים שעדיין לא ברורים דיים, אולי כדאי לחכות מעט עד שיתבהרו העניינים. -
יש מקום שאפשר באמת לבדוק אחוזים כמה עוברים?
חוץ מהכבישים יש עוד הרבה פרמטרים שחורצים את גורלו של הנבחן...- רמת העצבים של הבוחן.
- עירנות הנבחן (על פי רוב לא ישנים בלילה לפני... )
- כמה זה שנבחן ביחד איתך הצליח.
- התנועה.
- הולכי הרגל.
ועוד ועוד.
אני זוכר שכשאני עשיתי את המבחן שלי (תל אביב), התקשר אלי המורה בבוקר שהבוחן שלי לא הגיע, ואני כבר חשבתי, לך תדע...
תכל'ס, בוחן אחר הקדיש לי ולעוד נבחן(ת), את זמן ארוחת הצהריים שלו, והוא היה לחוץ לסיים, וגם שהנבחנת לפניי עשתה פאשלות רציניות (לא הצליחה לעשות חניה), אותי הוא לקח (יותר נכון אני לקחתי אותו טרמפ) ישירות למשרד הרישוי וזהו. ממש כמה דקות. בכל זאת הוא צריך לאכול משהו, לא? -
-
@aiib אמר בלימודי נהיגה:
@דב מניין לך התאריך האמור לגבי הרפורמה בטסטים?
כבר יותר משנתיים מדברים על כך וכל הזמן נדחההמורה שלי אמר לי לאחרונה שכל הערעורים בעניין נדחו וכבר נבחר זוכה והתאריך לתחילת ביצוע המכרז הוא ב1/7/18 רק שלפי הידוע כרגע בשבועיים הראשונים לא יהיו טסטים ע"מ לתת לזכיין להתארגן
-
@aiib אמר בלימודי נהיגה:
@דב דווקא מבירורים שעשיתי שמעתי שהחברות הזוכות לא הצליחו לגייס מספיק טסטרים שזה אומר או בלאגן אחד גדול או שוב דחייה בהפרטה.
לפי מה שהבנתי דחיה כבר לא תהיה אלא רק בלאגן
- לפי תנאי המכרז יש להתקין מצלמות בכל רכבי לימוד הנהיגה, מה שעוד לא קרה.
- חוסר בהירות לגבי מי מזמין את הטסט מורה או תלמיד ואך יתאמו 2 לטסט או שהטסט יהיה לכל אחד לבד.
- חלק גדול מהטסטרים לא ממשיכים והם לא מצליחים לארגן עוד טסטרים למרות פניותיהם לכל מורי הנהיגה בארץ [הם לא משלמים מספיק]
-
@לבלר אמר בלימודי נהיגה:
גם אני עברתי במודיעין היה תענוג.
גם אני וממליץ מאוד על איציק סנדלר 0522541422 (אם זה עדיין המספר שלו...)
לדעתי הוא ממש מקצוען, שלחתי אליו כבר כמה שהתייאשו מידני ורצו לעבור לאוטומט ופתאום אצלו עברו טסט על ידני בלי בעיות. -
@aiib אמר בלימודי נהיגה:
@דב אוקי שומע
סתם מעניין המצלמות יהיו קבועות ברכבים של המורים? ומי ישלם על זה?זה מצלמות שמצלמים בפנים ובחוץ כולל הקלטה של פנים הרכב המצלמות של הזכיין בטסטים ואחרי הטסט הטסטר מעתיק מהמחשב שמותקן ברכב את ההסרטה וההקלטה של הטסט וזה חלק בלתי נפרד מדו"ח הטסט,
ואם הבנתי נכון הוא בכלל לא מחליט אם עברתה או לא אלא משהו שרואה את הטסט. -
@דב בשורה האחרונה נראה לי אתה שוגה
אין כמו התרשמות מקרוב ולכן הטסטרים הם המחליטים אלא שהם יצטרכו לציין כל דבר מה ולמה כלומר תהיה טבלה עם כל השאלות: מתן זכות קדמה שמירה על נתיב וכו' וכו' ולפי הניקוד תהיה ההחלטה האם עברת או לא.
תהיה אפשרות לערער ע"פ ההסרטה ויהיו בוחנים בבקרה שיחליטו