קוד C# לבניית קובץ מסב
-
@דוד ל.ט.
ClickOne, כלל יהיה נקוט בידך: בVB.NET ובC#, כל קוד VBA יורד ב70-90%. קוד משפה אחרת גם מקבל ירידה משמעותית אבל לא בשיעור זה.
חלק בגלל תחביר משופר והרבה בגלל ספרייה רחבה בהיקף של דוט נט.לא אמרתי שלא. רק אמרתי שאפשר להמיר VBA לדוטנט בצורה חלקה (וגם בזבזנית בקוד) -אבל זה יעבוד.
פורסם במקור בפורום CODE613 ב07/01/2014 16:22 (+02:00)
-
בעזרת ה' אני מתכנן היום להעלות לפורום את מפת הדרכים לתוכנית (המשמעותית) הראשונה שלי בWPF [בזכות דוד ל.ט, ארכיטקט, רחמים ואחרים כאן בפורום :lol: :lol: :lol: )
שם ככל הנראה תהיה אפשרות גם של יצירת קובץ מס"ב, וגם ריטיינר להו"ק אשראי.
כמובן שהתוכנה תהיה בלמידה כאן בפורום (לא איך עושים מס"ב, אלא איך מממשים את מה שאני יודע לעשות באקסס - בWPF), ולכן אני משער שיהיה מעניין.
מה שמסתמן עכשיו זה שיהיו שם גם שליחת מיילים, SMS וVMS [הודעות קוליות אוטומטיות].....ClickOne
פורסם במקור בפורום CODE613 ב19/01/2014 21:01 (+02:00)
-
אם כבר אבי הקפיץ...
clickone - מה יצא מזה??
מעניין לשמוע..
@ClickOneבעזרת ה' אני מתכנן היום להעלות לפורום את מפת הדרכים לתוכנית (המשמעותית) הראשונה שלי בWPF [בזכות דוד ל.ט, ארכיטקט, רחמים ואחרים כאן בפורום :lol: :lol: :lol: )
שם ככל הנראה תהיה אפשרות גם של יצירת קובץ מס"ב, וגם ריטיינר להו"ק אשראי.
כמובן שהתוכנה תהיה בלמידה כאן בפורום (לא איך עושים מס"ב, אלא איך מממשים את מה שאני יודע לעשות באקסס - בWPF), ולכן אני משער שיהיה מעניין.
מה שמסתמן עכשיו זה שיהיו שם גם שליחת מיילים, SMS וVMS [הודעות קוליות אוטומטיות].....ClickOne
פורסם במקור בפורום CODE613 ב02/03/2017 15:20 (+02:00)
-
סליחה על ההקפצה.
בדוגמא של אקסס יש "בדיקת קובץ מס"ב" ושם ארבע שדות, סה"כ סכום בקובץ, סה"כ סכם מחושב בקובץ, סה"כ תנועות, סה"כ תנועות מחושב.
מה זה תנועות מחושב? קשור להמרת מט"ח?תודה
זה הסכום המחושב שייכנס לבנק.
לא קשור להמרת מט"ח.פורסם במקור בפורום CODE613 ב04/03/2017 23:02 (+02:00)