בניית תוכנה באקסס?
-
@למדן-וידען צודק, אני התלהמתי לחינם, הייתה לי תחושה שאם הודעתך מתחילה עם הזדהות להעדר הצורך בפורום סימן שכלל תוכנה היא תעמולה ל"אל תצטרפו לפורום".
האמת, קראתי שורה שורה כדי לבקש הסבר, ואם אני רוצה לסכם מה שאתה אומר זה נראה שאתה מצביע על כך שאני מגיע מרקע בו הענייניים הולכים עם קח ותן וממילא קשה לי להבין מציאות של "קח, חינם, חופשי".
בלי קשר לתיאוריה על הרקע שלי, אני חושב שיש הבדל גדול בין המושג חינם לבין המבחן לבדוק אם בן אדם הוא "חברתי". הזכירו את סטאק למשל, רוב העונים בסטאק לא מתייחסים לשאלות של כאלה עם פחות מאלף נקודות. למה? כי הם לא בטוחים שהם לא עונים לאיזה בן אדם שווה ערך לבוט. -
-
@dovid אמר בבניית תוכנה באקסס?:
הייתה לי תחושה שאם הודעתך מתחילה עם הזדהות להעדר הצורך בפורום סימן שכלל תוכנה היא תעמולה ל"אל תצטרפו לפורום"
ח"ו, אכן לא הבנתי את פשר תגובתך הכועסת..
@dovid אמר בבניית תוכנה באקסס?:
אני חושב שיש הבדל גדול בין המושג חינם לבין המבחן לבדוק אם בן אדם הוא "חברתי".
בהחלט נכון, הרעיון שלך גדול, וטבעי שהמתלבטים להצטרף ינסו להבין במה מדובר ומה המניע.
-
@clickone אמר בבניית תוכנה באקסס?:
@aaron זה וויכוח שלא ייגמר.
על מה שבטוח אין חולק:
שעות העבודה המשוגעות של המתכנתים.. -
@למדן-וידען הם עובדים משמונה עד חמש.
רק הם עדיין לא החליטו באיזה חלק של היום -
@למדן-וידען
חחח מה שנכון נכון.
ואגב, תתחדש על המייל!
מייד רץ לבדוק את האתר.. -
@aaron אמר בבניית תוכנה באקסס?:
@למדן-וידען
חחח מה שנכון נכון.
ואגב, תתחדש על המייל!
מייד רץ לבדוק את האתר..אופססס
404.. -
@למדן-וידען
חחח מה שנכון נכון.
ואגב, תתחדש על המייל!
מייד רץ לבדוק את האתר..אופססס
404.. -
בהמשך לנושא הפתיחה (למי שעוד זוכר...)
מצאתי ספר על אקסס כאן
ויש גם גירסה של 2016 שעולה הרבה יותר יקר
האלה אם יש הרבה חידושים שווה להשקיע בזה???תודה
-
@אדרת
חידושים לכאורה לא הרבה
אבל שווה להשקיע -
-
@אדרת לדעתי לא שווה להשקיע על 2016.
אני מתלבט אם לכתוב שלא היו שינויים בכלל או שהיו רק שינויים ממש ממש מינוריים.בכל מקרה מה שצריך ללמוד מהספר זה איך הדברים עובדים בכללי.
-
ברשותך @אדרת .... אם כבר הנושא הוסט אשאל גם את שלי.
אני מתחיל ב#C (כבר למעלה משנתיים.... כי אני לומד לבד כמובן) בכל אופן לא פעם ולא פעמיים עולה לי המחשבה האם שווה לי להמשיך ב#C או לנסות משהו אחר (למיטב ידיעתי השימוש העיקרי ב#C יהיה בסביבת הWIN גם אם אפשר להשתמש בזה לכל הסביבות), גם הספר שאני לומד ממנו הוא בכלל מבוא למדעי המחשב האם זה טוב ללימוד או שאני צריך משהו אחר שיתמקד יותר בשפה מאשר במדעי המחשב. ומה באמת לגבי שפה לניהול DB? האם MSSQL או MySQL בכל אופן עיקר השאלה שלי היא שמכיוון שאני לומד לבד אני לא בטוח במה שאני עושה כי לא קיבלתי איזה הוראה שמימית להתמקד בזה דווקא...
ידעתי גם ידעתי שהשאלה היא בכלל לפורום תיכנות אבל ... עדיין אינני רשום לשם. (אולי @אדרת יעשה לי קצת מוטיבציה להצטרף ). -
@yosi_m השאלה מה אתה מממש?
תוכנה שולחנית או ווב?
היום עקרונית אפשר לכתוב בC# גם ללינוקס.
לדעתי אם אתה יודע C#, תוכל לדעת כל שפה, כי התחביר ממש דומה ברוב השפות.לגבי מנוע לDB.
אני אישית משתמש ברב הזמן בMSSQL,
לדעתי בשימושים הקלאסיים, אין הרבה הבדל ביניהם.
אני כן זוכר ש @ארכיטקט התלונן פעם על הנושא של הטריגרים במחזוריות בMYSQL.לגבי עלויות שרת בC# ובMSSQL, שזה היה בעבר אחת הטענות הגדולות לרעתם, היום זה השתנה, כי אפשר להריץ MSSQL וגם C# על לינוס.
-
@clickone אמר בבניית תוכנה באקסס?:
לגבי מנוע לDB.
אני אישית משתמש ברב הזמן בMSSQL,
לדעתי בשימושים הקלאסיים, אין הרבה הבדל ביניהם.
אני כן זוכר ש @ארכיטקט התלונן פעם על הנושא של הטריגרים במחזוריות בMYSQL.לגבי עלויות שרת בC# ובMSSQL, שזה היה בעבר אחת הטענות הגדולות לרעתם, היום זה השתנה, כי אפשר להריץ MSSQL וגם C# על לינוס.
שלום וברכה, גם לי יש שאלה לגבי DB. האם יש בmssql או mysql בעיות של גרסאות? כלומר, שאני עובד על גרסה מסוימת ולמשתמשים יש גרסה אחרת, או הבדלי 32-64 ביט? והאם המשתמש צריך להתקין דברים כדי להשתמש בהם או שהם מובנים ב-windows?
-
@חגי-פאהן יכול להיות בעייה של גירסאות. בעיקר אחורה.
אבל בMSSQL (לפחות) כשאתה מקים את הDB אתה יכול לבקש לאיזה גירסה אתה רוצה להיות תואם.בשביל להשתמש על המחשב של הלקוח זה תלוי איך אתה מחבר אותו.
לדוגמא אם זה אקסס, אז אתה צריך דרייבר של ODBC.
אם אתה רוצה שממש כל הDB יישב אצל הלקוח אז ברור שאתה צריך להתין לו שם שרת.וכמובן, אם זה ווב, אז אצל לקוח הקצה לא צריך להיות כלום חוץ מדפדפן. השאר מתבצע בשרת.