בניית תוכנה באקסס?
-
@dovid אמר בבניית תוכנה באקסס?:
@master אתה לא קראת טוב מה ש@GolanArt כתב.
והראיה, שבעוד שהוא הסביר זה סוג של סכום סמלי שמחייב את הנהנים להיות חלק (וממילא ברור שהוא יהנה מהם כמו שהמחשת עם הדיסק), אתה חשבנת כמה הוא ירויח מהטכנאים כשיגיע תורו להזדקק להם, כאילו הוא חשב לרגע שה8 שקל הם התמורה של ממש להשקעה, ברור שהתמורה היא עזרה הדדית כפי שאמרת.
אם הוא יגבה תשלום סמלי (עשר הדגשות על הסמלי), זה יהיה בגלל שהוא ירצה לוודא שהוא עם פרטנרים בני מינו (מפרגנים ומוכנים להשקיע בשביל החברה) ולא עם פרזיטים שיודעים היטב לקרוא ולקחת ובחיים לא חושבים לתת.תנסה לחשוב על מה שכתבתי, פורום סגור, זה פורום שמסתמך רק על החברים שבו.
והרעיון של פורום הוא שהמידע יישאר ברשת. -
-
@אדרת אל תקשיב למה שאומרים כאן.
אני מבין שתחום התכנות חדש ולא מוכר לך. לך על Access. זה יתן לך נפילה רכה לעולם התכנות. -
-
@golanart אמר בבניית תוכנה באקסס?:
למחוק את כל המיותר? או שמא הסתדרת כבר?
היי, תודה בכל אופן כבר עשיתי את המסקנות שלי..
-
@אדרת
תעדכן בהתקדמות (; -
@aaron אמר בבניית תוכנה באקסס?:
@dovid נשברתי. אני רוצה להיכנס לפורום תכנות. רק למה אין מענה במייל?
תוכל לעדכן אותי מה מצאת שם?
הזדהתי מאוד עם הרבה מהתגובות שלך למעלה.
ואם יצא לי מזה תועלת כלשהי ברור שזה לא שיקול בכלל האם להצטרף לפורום איכותי.@dovid אתה נשמע מאוד כאוב בעניין הזה.
בעיני, ותקן אותי אם אני תועה, יש הבדל משמעותי בין מתכנתי קוד פתוח לבין אלו שלא.
אלו שלא ואני משער שאתה בינם, עבדו קשה כדי ללמוד את החומר, קשה מאוד לפעמים, הן קריאת חומר והן ניסוי וטעייה.
וכשהם נותנים ונותנים ורואים את אלו שקיבלו לא מחזירים כלום, יכולים לצאת מילים כמו:@dovid אמר בבניית תוכנה באקסס?:
עם פרזיטים שיודעים היטב לקרוא ולקחת ובחיים לא חושבים לתת
אישית, צרם לי מאוד.
ולא בגלל שאתה לא צודק, אני מבין את זה מצויין ב'רעיון', אלא כי בעולם ה'אופן' שלי זה המאפיין הראשי.
יושבים חבורה של מתכנתים וכדו' מוכשרים ברחבי העולם ומתאגדים לפתח מערכת מוצלחת לשימוש חופשי כמעט, ולא רק שמפתחים את המוצר ומשחררים לשימוש חופשי חינם, אלא גם כותבים על זה מדריכים מקיפים, ועונים על שאלות בפורום מיוחד שמקימים בשביל זה.
וזה בלי לנגוע בפורומים ענקיים כמו סטאק ודומיו שאתה יכול רק לקבל שם ולנגוס כאוות נפשך בלי נקיפות מצפון..כך, שזה משפט לא כ"כ מוכר במחנינו.
זה בהחלט סביר ומתקבל על הדעת להתנהג כך.אסייג שאני ממש לא מתכוון לאלו שלומדים ומנגד משחיתים דיונים וכדו' זה משהו אחר לגמרי.
-
@למדן-וידען אמר בבניית תוכנה באקסס?:
תוכל לעדכן אותי מה מצאת שם?
לא הצטרפתי כי חפשתי עזרה ספציפית. אלא כי רציתי להיות חלק מפורום איכותי.
אז נכון, הוא לא open source. ואני חושב שרוב המתכנתים שם הם לא כאלו. אבל בהחלט מדובר בחברה רציניים.
מתאים לך - תקח. לא מתאים לך, תמשיך עם סטאק. מבטיח לך שתצליח.גילוי נאות: הפורום הוא בכל מקרה לא תחליף לסטאק ולגוגל. מי שינסה להחליף מהר מאוד יחשב כטרחן...
-
@למדן-וידען
לא הייתי חבר בפורום הישן -
@aaron עד כמה שאני מצליח להבין ממך הוא נשאר זהה בסגנונו למה שהיה בפורום הישן code613?
@למדן-וידען נכון
אבל תוכל לתת קישורים לפרומים הנ"ל ? -
@למדן-וידען
לא עונה במקום @dovid , אבל בכל זאת....
גם באופן סורס יש כסף. והמון. זה שהקוד בחינם וחופשי, לא אומר שלא צריך לתרום לו מידי פעם (כסף וקוד...)
התרגלנו לא לתרום. וזה אולי בסדר ואולי לא. לא יודע.אגב @dovid עונה גם בסטאק.....
-
@clickone תראה, בענייני ידע, אנו עם הספר, בהחלט התרגלנו יותר לקבל..
מה, פעם חשבת לעצמך 'אני נעזר כ"כ הרבה מהוצאת ארטסקרול, אני הולך לעזור להם בכתיבת פירוש על רש"י בירושלמי דמאי שאני כ"כ בקי בזה'...?
או 'אני יסע לציון הרשב"א להודות לו...' / 'אני יחפש נכד עני שלו ויתרום לו' בגין הפירוש הנפלא על בבא קמא?
באיזהשהו מקום זה בדיוק מה שקרה.
@dovid עונה בסטאק? שאפו ענק!
מעריך בעיקר בגלל השוני בנוף.. -
מה, פעם חשבת לעצמך 'אני נעזר כ"כ הרבה מהוצאת ארטסקרול, אני הולך לעזור להם בכתיבת פירוש על רש"י בירושלמי דמאי שאני כ"כ בקי בזה'...?
לא.
- כי אני לא יודע.
- כי המוצר שלהם עולה כסף..... (
לגבי הרשב"א, קופות הצדקה עדיין מחפשות את הצאצא שלו כדי להתרים אותנו...... אם תמצא אותו זה רעיון טוב
בכל מקרה אני משלם שם וגם כאן (יש לי 2 הו"ק לפורום) ואין לי בעייה עם זה.
זה שיש עלי טייטל של מנהל זה רק בגלל הטוב לב של @GolanArt ... לא שום דבר אחר.ולקינוח
@dovid בסטאק