דרוש תוכנה להכנת קטלוג ספרים-למי יש ?
-
@הכוכב-שלנו אולי תסביר לי איך להשתמש ?
כי בנתיים זה אוחז בשלב של הסידור ולא בשלב של הקטלוג אבל אני בנתיים רציתי להכין את התשתית שיהיה כבר מוכן כדי שמיד אפשר יהיה להקליד -
@מעמד תבנה אקסס, אין לי מה להסביר
-
@הכוכב-שלנו איך בונים ?
מעולם לא השתמשתי בתוכנה הזו ! -
תכל"ס יש למישהו תוכנה כזו לקטלוג ספרים או שמישהו מוכן להסביר לי איך משתמשים באקסס ?
(ואני לא צריך אינטרנט, זה רק יושב על המחשב ואחר הקלדת הנותנים הולך להדפסה) -
@מעמד אמר בדרוש תוכנה להכנת קטלוג ספרים-למי יש ?:
תכל"ס יש למישהו תוכנה כזו לקטלוג ספרים או שמישהו מוכן להסביר לי איך משתמשים באקסס ?
(ואני לא צריך אינטרנט, זה רק יושב על המחשב ואחר הקלדת הנותנים הולך להדפסה)אחרי יום טוב אסביר לך
-
@מנצפך אמר בדרוש תוכנה להכנת קטלוג ספרים-למי יש ?:
@מעמד אתה צריך לאפיין את המערכת.
איזה אפיון צריך לקטלוג ? לא נראה לי משהו מיוחד
זה בתשלום ? -
אגב, אם יש לכם בבית הכנסת 'נדרים פלוס' או 'קהילות' תוכל להכין טבלת אקסל ולהכניס למכשיר, זה עובד נפלא !
חיפוש ספר וכו' -
@יהודי-פשוט אמר בדרוש תוכנה להכנת קטלוג ספרים-למי יש ?:
@מעמד זה יעזור לך?
0_1522050867228_קטלוג מעודכן לאדר תשע''ח.xlsxתוכל להשתמש בזה בתור בסיס ובמקום להקליד הכל תסמן מה שאתה רוצה ותסנן, זה אוצר מאוד מפותח ויש בו המון ספרים.
כרגע אנחנו מסדרים את כל הספרים מהתחלה לפי סדר מסוים (נושאים, סדר הדורות וכו') ולאחר מכן מדביקים את המספור ואז אנחנו רושמים מה יש במדף 1 ומה במדף 2 וכו',
-
אני אדע למחוק מפה את הספרים שאין, כדי שזה לא יבלבל את הלומדים ??
-
איך משנים את סדר העמודות, למשל אם אני רוצה שהמחברים יהיו בסוף ולפניהם המדפים אז איך אני משנה את המיקום ?
-
-
מישהו מכיר את תוכנת אקסל שיוכל לענות לי על שאלה 2 לעיל ?
-
- זה לא בעיה בכלל אתה יכול להוסיף עמודה, לתת סימון כל שהו בשורה שאתה מעונין למחוק ואח"כ לעשות סינון / מיון ואז לסמן את כל השורות שיצאו עם הסימון ופשוט למחוק.
2.. תוסיף עמודה, תסמן את כל הטור, העתק, והדבק בעמודה החדשה, ומחיקת העמודה הקודמת.
- זה לא בעיה בכלל אתה יכול להוסיף עמודה, לתת סימון כל שהו בשורה שאתה מעונין למחוק ואח"כ לעשות סינון / מיון ואז לסמן את כל השורות שיצאו עם הסימון ופשוט למחוק.
-
@מעמד אמר בדרוש תוכנה להכנת קטלוג ספרים-למי יש ?:
איך משנים את סדר העמודות, למשל אם אני רוצה שהמחברים יהיו בסוף ולפניהם המדפים אז איך אני משנה את המיקום ?
מסמנים את העמודה > גזור> הוסף תאים שנגזרו, במיקום הרצוי.
-
בהמשך לכל הנ"ל אם אני מעצב טבלה באקסל איך אני משכפל אותה שוב בלי לעצב מחדש כל עמוד ?
שהכותרת (שם הספר נושא וכו') ישארו וכן העיצוב הכללי ישאר ורק התוכן ימחק ?
כי כרגע אני צריך לעצב הכל מחדש בכל עמוד -
@מעמד מסתמא ישדרכים יותר פורמאליות, אבל אם את הטבלה באקסל הגדרת כ"טבלה" [אפילו שזה נראה כאילו, זה לא טבלה עד שלא תלחץ "עצב כטבלה"], כמו בוורד, סימון התאים הפנימיים ולחיצה על DEL [ולא BACK SPACE] מוחקת רק את התוכן ולא את התאים עצמם.
-
אתה צריך פשוט לבחור את העמודות שברצונך להדפיס ולהגדיר שאתה רוצה להדפיס לרוחב ולא לאורך וזה אמור לעבוד נפלא