-
@הכוכב-שלנו מה נותן לי אקסס, את הסינכרון או את הבניה של תוכנה?
-
@302 אמר בתוכנת אקסל- בקשת עזרה.:
@chagold למה בטווח הארוך האופציה הזו גרועה?
בגלל שהעולם מתקדם ואתם תישארו תקועים מאחורה.
אני מבין את ההרגשה של 'לא לגרום לאנשים לעבור לאינטרנט'. אבל בסופו של דבר מה שלא תעשו בגירסתו הפשוטה, תצטרכו להמיר אותו למשהו אחר בעתיד. -
@chagold אמר בתוכנת אקסל- בקשת עזרה.:
@chagold למה בטווח הארוך האופציה הזו גרועה?
בגלל שהעולם מתקדם ואתם תישארו תקועים מאחורה.
אני מבין את ההרגשה של 'לא לגרום לאנשים לעבור לאינטרנט'. אבל בסופו של דבר מה שלא תעשו בגירסתו הפשוטה, תצטרכו להמיר אותו למשהו אחר בעתיד.@302
היותר גרוע ברעיון הזה זה קונפליקטים כמו שאמר @dovid .
וזו בעייה שיודעים איך נכנסים אליה ולא איך יוצאים ממנה.תמיד תצטרכו להחליט איזה שדות הם הקובעים ואיזה לא. ועדיין זה מייצר בלגן.
הכי טוב לכאורה זה כמו שאמר דוד, תוכנה בענן. עם נטסטיק של נטפרי שפתוח למייל בלבד ולשרת מסויים.
אפשר לנעול את זה שאף אחד לא יוכל לשחרר את הפרופיל חוץ ממישהו מסויים, או יותר מכך, להכפיף את החשבון לוועדה עם הוראה ברורה לא לשנות כלום. -
@yits באיזה תוכנה אקסס?
מה העליות של כזה דבר?הוא מדבר על פיתוח מותאם אישית בדיוק מה שאמרתי, רק שזה יעלה יקר בהרבה, ומסובך בהרבה כמו שהסביר @clickone אם מאפשרים נטפרי עם מייל+שרת, יש מצב להגיע למשהו חינמי לגמרי.
הבעיה של השליט על הפרופילים היא לא בעיה לדעתי, כפי שנאמר פה ע"י @אדרבה -
ואם אני באמת ארצה ללכת על הכוון הזה, (תוכנה + חיבור וחסימה)
באמת מומלץ להשתמש במשהו חינמי,
לא שאני רוצה להוציא כסף מיותר, אבל השאלה אם יש תוכנות איכותיות בשוק,
שלא יהיו תקלות ובאגים וכד'
ואם כן אשמח לדעת אם משהו מכיר והתנסה בתוכנה כזו,
אם כן מומלץ לקחת משהו בתשלום, מה העליות הממוצעות, והאם יש למשהו המלצה.
ושוב תודה לכול המגיבים והעוזרים! -
@302 לא כ"כ פירטת מה אתם עושים.
אבל אני משער שזה חוגים (שחייה?) עם תזכורות וכו'...
יש מערכות חינמיות / זולות.
אם אני לא טועה לתוכנה "עיסקית" יש גירסה לחוגים.
ויש להם גם שמירה של הנתונים בSQL SERVER, שזה אומר שכולם מחוברים לשרת אחד ביחד.
העלות שלהם בד"כ לא יקרה.אם מעניין אותך, יש לי לקוח שתיחזקתי לו מערכת כזו (באקסס), משהו מאד מעניין.
אני יודע שהוא משכיר / מוכר אותה למפעילי חוגים אחרים.
אם מעניין אותך כתוב לי כאן או בפרטי ואבדוק לך מולם. -
מתחילת האשכול אני מסביר שיש שתי דרכים: תוכנת מדף, ותוכנה מותאמת.
תוכנת מדף זה כולל אקסל שיש כיום, אקסס, וכל מיני דברים. וזה גם יכול בהחלט לעלות כסף. אבל זה תמיד זול (גם היקר מניב בהתאם למחיר) וקל.
תוכנה מותאמת אישית שזה כבר לא משנה איך (ה כבר פחות הדאגה שלכם אחרי שתשלמו הרבה כסף למי שיעשה), זה מחייב הרבה כאב ראש תכנוני הן לכם והן למפתח וגם עולה כסף.אם אנגלית לא מפריעה לכם (והיא לא צריכה להפריע לכם!) אז כל CRM אונלייני חינמי נראה לי מתאים לכם.
אם לא צריך לקחת מפתח שיגדיר לכם מערכת קיימת מתאימה. -
@dovid אמר בתוכנת אקסל- בקשת עזרה.:
תחילת האשכול אני מסביר שיש שתי דרכים: תוכנת מדף, ותוכנה מותאמת
תוכנת מדף זה כולל אקסל שיש כיום, אקסס, וכל מיני דברים. וזה גם יכול בהחלט לעלות כסף. אבל זה תמיד זול (גם היקר מניב בהתאם למחיר) וקל.בתחילת האשכול הבנתי ממכם, שהשימוש בתוכנת אקסל הוא בעיתי עבורנו ויותר נכון לעבור לאקסס. הכוונה היתה בגלל ששאלתי על סינכרון, או שבאופן כללי לצרכים שלנו יותר טוב אקסס?
תוכנה מותאמת אישית שזה כבר לא משנה איך (ה כבר פחות הדאגה שלכם אחרי שתשלמו הרבה כסף למי שיעשה), זה מחייב הרבה כאב ראש תכנוני הן לכם והן למפתח וגם עולה כסף.
אז מה בעצם היתרונות שלה, בחיסכון לטווח רחוק בכח אדם?
אם אנגלית לא מפריעה לכם (והיא לא צריכה להפריע לכם!)
למה האנגלית לא תפריע לנו , כי הדף יתורגם?
תודה על הקדשת הזמן והסבלנות.
-
-
-
אקסס היה הרבה יותר טוב מאקסל מבחינת שמירת עקביות וכפילויות, ומניעת טעויות כמו מחיקה או החלפה של הכל.
מבחינת סנכרון גם אקסס לא יכולה כלום בלי הרבה פיתוח.
אם לא צריך סנכרון, כי יש לכולם גישה של נטפרי, אז הבעיה של הסנכרון הולכת ואפשר להשתמש למשל עם google sheet אבל נשארת בעיית העקביות והכפילויות ובקרת מחיקה וכדומה.בקשר לCRM: האנגלית לא אמורה להפריע כי מתרגלים.
אבל נדרשת השקעה חד פעמית בלימוד המוצר. אני כעת מחפש באינטרנט ואני מוצא הרבה, אבל זה לא פשוט כמו פתיחת מייל למשל. אני כעת האמצע לבודק את zoho.com שאגב זה כן בתשלום. זה ממש מורכב להקים אפליקציה, המון המון היכרות עם המערכת. אולי יש דברים משוכללים פחות וידידותיים יותר.בקיצור בכל מקרה צריך ליווי מקצועי, ולא ודע איפה משיגים אחד כזה.