עזרה על העלאת אתר אל שרת בענן ומסד נתונים
-
@MAD כתב בעזרה על העלאת אתר אל שרת בענן ומסד נתונים:
יש לי גם ב vultr.com ואני מאוד נהנה אני משלם שם 10 דולר לחודש,
לא יודע מה המערכת שלך אז תבחר שרת מתאיםלי יש בקונטאבו ואני מאוד נהנה (לא נתקלתי בבעיות) משלם 3-4 דולר לחודש
8 RAM ו4 ליבות@ע-ה-דכו-ע כתב בעזרה על העלאת אתר אל שרת בענן ומסד נתונים:
@MAD כתב בעזרה על העלאת אתר אל שרת בענן ומסד נתונים:
יש לי גם ב vultr.com ואני מאוד נהנה אני משלם שם 10 דולר לחודש,
לא יודע מה המערכת שלך אז תבחר שרת מתאיםלי יש בקונטאבו ואני מאוד נהנה (לא נתקלתי בבעיות) משלם 3-4 דולר לחודש
8 RAM ו4 ליבותהתחלתי להירשם בקומטה פתאום הם מבקשים לי עוד 40 ש"ח לרישום מה זה אומר?!
-
שלח קישור שנבין, אולי אתה לא רושם את השם נכון
-
שלח קישור שנבין, אולי אתה לא רושם את השם נכון
-
הבנתי. מכיר אותם.
Kamatera ו-GNS הן בבעלות של OMC.
Hetzner (גרמניה) העלו מחירים לשרתי ה-VPS שלהם וכנראה שכבר לא משתלמים (תבדוק).
ל-Vultr שהוצע פה יש VPS בחוות השרתים בתל-אביב, וקטגוריית ה-High Frequency שלהם יחסית טובה.
אם הפרויקט מתוכנת ב-NodeJS יש יתרון לעוצמת ליבה בודדת חזקה כדי שה-event loop יעבד את ה-HTML מהר יותר, זה תלוי אם ה-backend שלך מרנדר אותו או לא.היה לי תקרית בעבר עם Kamatera, שהיה להם באג במערכת שהמשיכו לגבות ממני תשלום על VPSים שכבר ביטלתי.
כפי שזכור לי ב-GNS יותר נחמדים. -
הבנתי. מכיר אותם.
ל-Vultr שהוצע פה יש VPS בחוות השרתים בתל-אביב, וקטגוריית ה-High Frequency שלהם יחסית טובה.
אם הפרויקט מתוכנת ב-NodeJS יש יתרון לעוצמת ליבה בודדת חזקה כדי שה-event loop יעבד את ה-HTML מהר יותר, זה תלוי אם ה-backend שלך מרנדר אותו או לא.היה לי תקרית בעבר עם Kamatera, שהיה להם באג במערכת שהמשיכו לגבות ממני תשלום על VPSים שכבר ביטלתי.
כפי שזכור לי ב-GNS יותר נחמדים.@Jabberwock כתב בעזרה על העלאת אתר אל שרת בענן ומסד נתונים:
הבנתי. מכיר אותם.
כפי שזכור לי ב-GNS יותר נחמדים.אבל להתחיל אפשר לסמוך ומקסימום לעבור לחברה אחרת כד'
אגב הם לא מוכרים דומיינים אפוא הכי מומלץ ליקנות או לקבל דומיין -
@Jabberwock כתב בעזרה על העלאת אתר אל שרת בענן ומסד נתונים:
הבנתי. מכיר אותם.
כפי שזכור לי ב-GNS יותר נחמדים.אבל להתחיל אפשר לסמוך ומקסימום לעבור לחברה אחרת כד'
אגב הם לא מוכרים דומיינים אפוא הכי מומלץ ליקנות או לקבל דומיין@מתקדמים כתב בעזרה על העלאת אתר אל שרת בענן ומסד נתונים:
אפוא הכי מומלץ ליקנות או לקבל דומיין
בעיקרון קלאודפלייר הכי מומלצים, כי המחיר שלהם נשאר תמיד קבוע, ובכל שאר המקומות בשנה שניה עולה הרבה יותר.
לפעמים אם חשוב לחסוך אפשר לעשות את הקניה הראשונית בחברה כמו ionos.com שאפשר למצוא אצלם לפעמים דומיין בסיומת COM בדולר אחד לשנה הראשונה, ורק אח"כ להעביר לקלאודפלייר.