לוגי שגיאה בnodejs וyemotrouter מה הגורם לקריסה?
-
@צדיק-תמים לא הבנתי איך אני אמור לטפל בשגיאה? נניח ואני רוצה לתפוס שגיאה ולהחזיר בשבילה למאזין פלט ספציפי, איך עושים את זה? הרי אח"כ הקוד ימשיך לרוץ כי הid_list_message לא עוצר את הריצה.
-
@צדיק-תמים אבל יש שגיאה, ואם אחצא כרגיל זה עלול להסתבך כמו שקרה בקוד שלי.
-
@צדיק-תמים תוכל רגע לענות לי, אני רוצה להבין דבר יסודי בספריה, האם הid_list_message עוצר את הריצה או לא? ואם כן, למה זה ממשיך לרוץ?
-
@צדיק-תמים תוכל רגע לענות לי, אני רוצה להבין דבר יסודי בספריה, האם הid_list_message עוצר את הריצה או לא? ואם כן, למה זה ממשיך לרוץ?
@eido הid_list_message בלי פרמטר prepend to next זורק שגיאה
אם אתה לא עושה עליה try catch אז הפונקציה נעצרת והשגיאה מטופלת על ידי הראוטר
אם אתה עושה try catch ולא בודק את סוג השגיאה, זה בעיהבכללי אין סיבה בדוגמאות שהבאת לעשות try catch כי יש הנדלר גלובלי לשגיאות לא צפויות
אם היה לך נניח קוד שמנסה API אחד ואם הוא נכשל מנסה אחר, זה היה הגיוני, אבל רק מסביב הקוד הספציפי הזה ולא לעטוף את כל הקוד -
@eido הid_list_message בלי פרמטר prepend to next זורק שגיאה
אם אתה לא עושה עליה try catch אז הפונקציה נעצרת והשגיאה מטופלת על ידי הראוטר
אם אתה עושה try catch ולא בודק את סוג השגיאה, זה בעיהבכללי אין סיבה בדוגמאות שהבאת לעשות try catch כי יש הנדלר גלובלי לשגיאות לא צפויות
אם היה לך נניח קוד שמנסה API אחד ואם הוא נכשל מנסה אחר, זה היה הגיוני, אבל רק מסביב הקוד הספציפי הזה ולא לעטוף את כל הקוד@צדיק-תמים גם אם אני עושה רק try/finally זה יתנגש עם ההנדלר הזה?
-
@צדיק-תמים גם אם אני עושה רק try/finally זה יתנגש עם ההנדלר הזה?
-
-
@צדיק-תמים לא מצאתי משהו מיוחד בנידון, רק שjs לוקה בחסר בכל ענין השגיאות.
-
D dovid נעל נושא זה