ג'מיני עולה על GPT בכמה רמות
-
@י.פל. פותח הנושא השווה בין צאט GPT לבין Google AI Studio.
האחרון בכלל לא ידידותי ולא מיועד לצאט אלא לבדיקת פרמטרים לשימוש API (כמו GPT Playground), אבל בפועל הוא נותן תשובות מספקות יותר (ואכן גם אני מאז מתרשם על פי רוב לטובת השני).
האחרים בשרשור הכניסו המון דברים אחרים... חלקם התכוונו לagent בIDE ואולי גם לAPI. -
אני משתמש כמעט בכולם. במקביל ונעזר בכל אחד ויתרונו.
גימיני לא הצאט החינמי, אלא סטודיו 2.5, הוא נהדר, והיתרון שלו שהוא קורא קבצים גדולים וזוכר כמות ענקית של חומר, וגם קולע הרבה פעמים בזיהוי טעויות בקוד מה שאחרים מפספסים, יש לו הסברה מעולה אפילו במשלים, אבל מאוד עצלן, אפילו מטעה, הוא יכול לומר הנה הבאתי לך מחדש תעתיק את כל הקוד הזה תדביק, ואז בתמימות אתה מדביק ומגלה שחצי קוד נעלם, (למרות שאתה מזהיר אותו, איך זה כזה קצר הוא מנמק כן כי הורדתי לוגים וצמצמתי CSS' ועוד תירוצים) ואז אתה מגלה בין השורות כאן תכניס את כל הקטע קוד או רמזים שכאן צריך עוד עבודת שילוב הוא ברוב המקרים לא יביא קטע מלא.
קלוד לשם השוואה, לא כל כך אחזתי את ההבדלים בין 3.7 4. 4.1 מדהים ביצירתיות שלו, בהגדלת ראש, אם תבקש טופס יביא בגימור מושלם עם כל הדברים העתידים להצטרך הכי מורחב הכי מושלם, אבל מטריף בקריסות, ובקיצור שלו למרות שיש לי פרו (2 חשבונות), הוא נגמר מהר באמצע שיחה, ותוקע אותך לשיחה חדשה ובשיחה החדשה שולח אותך להמתין לעוד 5 שעות כי השתמש הרבה.
GPT נוח לשיחה כמו חבר מדבר מהר... דברים קלים משימות פשוטות הדרכות קצרות יצירת תמונות, עריכות טקסט, תקלות פשוטות סקריפטים. לא מצפה ממנו ליצור לי דפים שיגדיל בהם ראש מעבר לבקשה שלי, ולא לבדיקות ענקיות של שרשורים ארוכים. ואם אתה רוצה אני יכול גם לבלבל לך את המוח
גרוק - כל משימה מפלפל איתך כל האופציות כל ההשלכות מעולה לסיעור מוחות. לא יודע לענות קצר וקולע. לפעמים זה מתיש אבל הוא גם מפתיע בקבצים ארוכים ובזיהוי תקלות. אבל עדין לא מגדיל ראש כמו קלוד