ווינדוס 11 HOME לא מופיע סמל WIFI
-
לפני הכל תוודא שעדכוני ווינדוס מעודכנים כהלכתם, לא עוזר, תיכנס לעדכוני ווינדוס > אופציות מתקדמות > עדכונים אופציונלים, ותסמן את כל מה שקשור לWIFI / NETWORK (או פשוט הכל), תעדכן ותאתחל. בדרך כלל הבעיה יפתר.
אך זה ודאי (%95) שזה לא קשור להום/פרו.@מד כתב בווינדוס 11 HOME לא מופיע סמל WIFI:
לפני הכל תוודא שעדכוני ווינדוס מעודכנים כהלכתם, לא עוזר, תיכנס לעדכוני ווינדוס > אופציות מתקדמות > עדכונים אופציונלים, ותסמן את כל מה שקשור לWIFI / NETWORK (או פשוט הכל), תעדכן ותאתחל. בדרך כלל הבעיה יפתר.
אך זה ודאי (%95) שזה לא קשור להום/פרו.דא עקא שאין לי רשת.
-
@צדיק-תמים כתב בווינדוס 11 HOME לא מופיע סמל WIFI:
@שוהם307 התקנת דרייבר רשת של הדגם הספציפי מאתר אסוס?
כן.
-
כשאני עושה disable בadapter אז זה מעלים לי את הסמל.
תנסה לבדוק ב-ncpa.cpl (תריץ את זה) אם יש לך מתאם רשת פעיל. -
@שוהם307 תשתף דגם מדוייק,
תצרף תמונה של מנהל ההתקנים אחרי פתיחה של הצומת "מתאמי רשת" (אם באנגלית network adapters) -
@מד כתב בווינדוס 11 HOME לא מופיע סמל WIFI:
@שוהם307 תתחבר לרשת באמצעות כבל.
זה מחשב שאין בו כניסה לכבל... בנוסף לכל המעלות שלו...
@שוהם307 כתב בווינדוס 11 HOME לא מופיע סמל WIFI:
זה מחשב שאין בו כניסה לכבל... בנוסף לכל המעלות שלו...
אכן אתגר...
תתקין את כל הדרייברים החסרים באמצעות הכלי הזה.
הוא ימצא כל הדריברים החסרים ויספק קישורים לכל דריבר חסר.
אין צורך (ולא מומלץ) להתקין את כולם, תחפש רק אלו שמותאמים לדגם המיוחד שלך ושמקושרים לWLAN וכדו'. -
@מד תודה,
בינתיים זה כותב להמתין...
בכל מקרה, כתבתי כבר לעיל שאני מתקין ידנית דרייברים, אך הם לא נקלטים אפילו במנהל התקנים. -
ראה פה התוצאות של מישהוא אחר עם אותו דגם שלך שחסר לו הדרייבר של הWLAN של Realtek.
הנה קישור ישיר לאותו דרייבר שלכאורה זה מה שחסר לך. -
ראה פה התוצאות של מישהוא אחר עם אותו דגם שלך שחסר לו הדרייבר של הWLAN של Realtek.
הנה קישור ישיר לאותו דרייבר שלכאורה זה מה שחסר לך.@מד כתב בווינדוס 11 HOME לא מופיע סמל WIFI:
הנה קישור ישיר לאותו דרייבר שלכאורה זה מה שחסר לך.תודה על המאמצים,
אכן זה מה שהתקנתי כבר.