איך משתמשים בתוכנת הפוך על הפוך שמשנה את הכיתוב מאנגלית לעברית כשכתבתי בטעות
-
תודה רבה לכל העוזרים, ולמי (מהפורום) שעזר לי באישי,
בשביל הבאים בתור (שלא יודעים אנגלית) אני רושם פה את התשובה שלאחר הורדת התוכנה יש להיכנס להורדה לפתוח אותה לסמן וי בתחתית החלון שנפתח וללחוץ על הכפתור הכחול ואז על עוד כפתור כחול ולהמתין מספר דקות עד סיום ההורדה ואז לאשר עוד משהו קטן והתוכנה פועלת
-
@מד כתב באיך משתמשים בתוכנת הפוך על הפוך שמשנה את הכיתוב מאנגלית לעברית כשכתבתי בטעות:
באמת הגיע הזמן שמישהו יבנה תוכנה דומה קלילה בלי כל השאר ירקות הלא נצרכות שהתוכנה מספקת ובלי הצורך לרכיבים נוספים בהתקנת התוכנה.
היא כבר קיימת, חינמית, קוד פתוח, ומתוחזקת:
https://github.com/Aegel5/SimpleSwitcher -
תודה רבה @shraga ! התוכנה שהבאת מעולה מאוד.
ולמי שמתקשה בהגדרתה מחמת שהממשק באנגלית, הכנתי קובץ הגדרות מוגדרות כדלהלן:
קטרל+F10
להפך המלה האחרונה
שיפט+F10
להפך את מספר המילים האחרונות
קטרל+שיפט+F10
להפך את כל המילים האחרונות
F10
להפך את כל הטקסט הנבחר
קטרל+capslock
להפך את הטקסט הנבחר מאותיות קטנות לגדולות או להיפך (באנגלית)- יש להוריד את קובץ ההגדרות הבא
SimpleSwitcher.json.
- להחליף אותה עם קובץ ההגדרות המקורית שנמצא באותו תיקייה של התוכנה. לוודא שאין התוכנה רץ בו בזמן!
- להריץ את התוכנה כמנהל. (אחרת, התוכנה לא יוכל לבצע פעולות בתוכנות שרצות כמנהל)
- יש להוריד את קובץ ההגדרות הבא
-
@מד עכשיו אני חושב שניתן גם לעשות דוד סימניה פשוט משהו ברעיון הזה, (זה כבר מוכן להפיכת A ל-ש, ו-B ל-נ) רק צריך להכפיל אותו לכל האותיות ולעשות גם לאותיות גדולות וגם לקטנות,
javascript:(()=>{let t=window.getSelection().toString();t=t.replace(/A/g,"ש").replace(/B/g,"נ");navigator.clipboard.writeText(t).then(()=>alert("הטקסט המעודכן הועתק ללוח")).catch(err=>alert("שגיאה: "+err));})();